Libnet.ro
UNICEF

12:00

VIORICA DANCILA: Opozitia fuge de propria motiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Opozitia fuge de propria motiune

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca opozitia fuge de propria motiune. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila: Opozitia fuge de propria motiune - LIVE TEXT si VIDEO

Dancila: Opozitia fuge de propria motiune

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca opozitia fuge de propria motiune. iar singurul lucr.

VIORICA DANCILA: Opozitia vrea sa vina cu orice pret la guvernare

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, ca i se pare de neinteles atitudinea opozitie care vrea sa vina la guvernare, dar nu doreste ca votul pentru motiunea de cenzura sa fie dat sambata. Primul ministru crede ca acest lucru este jignitor pentru romanii care lucreaza inclusiv sambata si duminica si arata lipsa de seriozitate a semnatarilor motiunii.

Viorica Dancila: Opozitia vrea sa vina cu orice pret la guvernare, dar nu in weekend! Anunt important de la Guvern in ziua citirii motiunii

Premierul Viorica Dancila a reafirmat miercuri ca motiunea de cenzura nu va fi adoptata de Parlament si a subliniat ca Guvernul iti va continua activitatea. Opozitia vrea sa vina cu orice pret la.

Viorica Dancila: Presedintele sa numeasca interimarii imediat, nu de indata. Sa ia o scurta pauza de la poze

Presedintele PSD,actualul premierViorica Dancila, a criticat pozitia presedintelui Klaus Iohannis de a nu numi ministrii interimari, adaugand ca Opozitia fuge de propria motiune. Dupa ce.

Viorica Dancila: Opozitia vrea sa vina cu orice pret la guvernare, dar nu in weekend. Aceasta atitudine este jignitoare pentru romanii care lucreaza in weekend

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri, in deputul sedintei de Guvern, ca reprezentantii opozitiei au o atitudine jignitoare pentru ca au criticat faptul ca votul asupra motiunii de cenzura a fost pr.

VIORICA DANCILA Ca sa fie clar: aceasta motiune nu va trece!

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a spus, luni seara, intr-o declaratie de presa, ca motiunea de cenzura nu va trece de Parlament, afirmand ca a mai vazut filmul vesnicei motiuni, care, pana acum, mai degraba a daramat si dezbinat opozitia decat Guvernul.

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura nu va trece. Niciun psd-ist nu va vota (VIDEO)

Viorica Dancila se declara convinsa ca motiunea de cenzura pe care opozitia se pregateste sa o depuna, marti, la Parlament.

Viorica Dancila: ii cer presedintelui sa numeasca ministri interimari imediat. Nu de indata pentru ca am vazut ce inseamna asta la presedintele Iohannis

Presedintele PSD Viorica Dancila va sustine miercuri seara de la ora 20. 00 o declaratie de presa la sediul partidului din Soseaua Kiseleff. Premierul va vorbit probabil despre motivarea deciziei CCR prin care presedintele Klaus Iohannis este obligat sa numeasca ministrii PSD.

Viorica Dancila: Continuam sa alocam bani pentru realizarea marilor lucrari de infrastructura

Premierul Viorica Dancila a declarat ca in sedinta de Guvern de miercuri se va aloca o suma de peste 5,7 milioane de lei pentru despagubirile acordate in cazul imobilelor aflate pe amplasamentul 2 al lucrarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )