Libnet.ro
UNICEF

21:15

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura nu va trece. Niciun psd-ist nu va vota (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Motiunea de cenzura nu va trece. Niciun psd-ist nu va vota (VIDEO)

Viorica Dancila se declara convinsa ca motiunea de cenzura pe care opozitia se pregateste sa o depuna, marti, la Parlament. continuă pe B1

Viorica Dancila: Motiunea de cenzura nu va trece. Am mai vazut acest film

Premierul Viorica Dancila a declarat luni ca motiunea de cenzura nu va trece de Parlament, ea aratand ca a mai vazut filmul vesnicei motiuni, care, pana acum, mai degraba a daramat si dezbinat.

VIORICA DANCILA: Nu vor fi PSD-isti care vor vota motiunea de cenzura

Prim-ministrul Viorica Dancila sustine ca niciun parlamentar al PSD nu va vota motiunea de cenzura si reafirma ca demersul nu va trece de votul Parlamentului.

Viorica Dancila: Nu sunt PSD-isti care voteaza motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, la Ploiesti, ca nu vor exista membri ai PSD care vor vota motiunea de cenzura si aceasta nu va trece, pentru ca sunt destui oameni responsabili din Parlament,.

VIORICA DANCILA Ca sa fie clar: aceasta motiune nu va trece!

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a spus, luni seara, intr-o declaratie de presa, ca motiunea de cenzura nu va trece de Parlament, afirmand ca a mai vazut filmul vesnicei motiuni, care, pana acum, mai degraba a daramat si dezbinat opozitia decat Guvernul.

Eugen Tomac (PMP), dupa decizia JURI in cazul Rovanei Plumb: Principalul vinovat, Viorica Dancila. Sa se abtina de la orice nominalizare pana cand nu se voteaza motiunea de cenzura

Presedintele PMP, Eugen Tomac, ii cere premierului Viorica Dancila sa nu nominalizeze un alt parlamentar pentru functia de comisar european, dupa respingerea Rovanei Plumb, pana cand se voteaza motiunea de ce.

VIDEO Viorica Dancila: Vom face o noua propunere de comisar european Conform legislatiei Romaniei, Rovana Plumb nu este in niciun conflict de interese

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni ca va face o noua propunere pentru postul de comisar european, dar a contestat modul in care a fost respinsa candidatura Rovanei Plumb, sustinand ca responsabilitatea apartine opozitiei si presedintelui Iohannis, care au facut un lobby agresiv ca reprezentantul Romaniei in CE sa nu treaca de audieri.

Viorica Dancila participa la deschiderea facultatii pe care a terminat-o si ea in Alexandria. Ce li s-a cerut studentilor

Viorica Dancila participa, marti, la deschiderea facultatii de Stiinte si Inginerie Alexandria din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste, pe care a terminat-o si ea. Ce li s-a cerut studentilor? Viorica Dancila participa la deschiderea facultatii pe care a terminat-o si ea in Alexandria Viorica Dancila si-a facut aparitia, marti, 1 octombrie, de la ora 14:00, .

Viorica Dancila, o piatra de moara atarnata de gatul PSD. Stimati parlamentari ai PSD, salvati-va partidul!

Trebuie sa fii orb sa nu observi ca PSD este pe cale sa sufere o rusinoasa si umilitoare infrangere. Conform ultimului barometru, Viorica Dancila se afla pe locul patru in preferintele publicului la alegerile prezidentiale, la jumatate din scorul partidului. Iar partidul este si el in cadere libera: 19,5%, comparativ cu 46% in 2016. Guvernul condus de Viorica Dancila este schweitzer.

Viorica Dancila: Mihai Fifor e potrivit pentru functia de comisar european, vor fi si alti candidati. Mi-as dori o femeie Ultimele nume vehiculate

Liderul PSD, Viorica Dancila, spune ca secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este potrivit pentru postul de comisar european, dar vor fi si alte propuneri in sedinta Comitetului Executiv al partidului, iar ea si-ar dori o femeie. Dancila a precizat ca in urma cu o zi a discutat la telefon cu sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, despre nominalizarea unui nou candidat pentru postul de comisar european, nu si despre schimbarea portofoliului Transporturi, alocat Romaniei.

Viorica Dancila: incurajez cat mai multi romani din diaspora sa se intoarca sau sa dezvolte afaceri in tara

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit, vineri, cu reprezentantii comunitatii romanesti din New York, incurajandu-i pe romanii din strainatate sa revina acasa sau sa isi deschida afaceri in tara. Pledez pentru incredere intr-un viitor pe care sa il construim impreuna, la care sa participe romanii de acasa si dumneavoastra, cei de aici, pornind de la realitatile prezentului, a afirmat Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3445 seconds )