Libnet.ro
UNICEF

09:45

Viorica Dancila: PNL nu sustine infiintarea unei fabrici Volkswagen in Romania. VOI VORBI CU MERKEL

B1 B1,
Viorica Dancila: PNL nu sustine infiintarea unei fabrici Volkswagen in Romania. VOI VORBI CU MERKEL

Dupa ce Volkswagen a anuntat ca suspenda decizia de a construi o uzina in Turcia, pe fondul invaziei militare din Siria, ministrul pentru Mediul de Afaceri se lauda cu reluarea discutiilor cu Grupul german. continuă pe B1

Viorica Dancila: Europarlamentarii PNL nu sustin infiintarea unei fabrici Volkswagen in Romania. Scrisoare bomba impotriva tarii noastre

Viorica Dancila a declarat, luni,ca europarlamentarii PNL, care fac parte din grupul PPE, sustin Bulgaria pentru fabrica Volkswagen, nu Romania. intr-un interviu acordat DC News, Dancila a afirmat.

Dancila acuza PNL ca se opune unei fabrici Volkswagen in Romania. Eu voi incerca o convorbire telefonica cu Merkel

Viorica Dancila a declarat, luni, ca europarlamentarii PNL nu sustin infiintarea unui sediu Volkswagen in Romania si ca liderul grupului PPE Manfred Weber a trimis o scrisoare catre conducerea Comisiei Europene in care arata sustinerea unei fabrici in Bulgaria. Premierul a sustinut ca va incerca sa vorbeasca la telefon cu Angela Merkel in acest sens, noteaza Mediafax.

Ludovic Orban: Vasilica Viorica Dancila se tine de glume

Vasilica Viorica Dancila se tine de glume - asa a reactionat presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce Viorica Dancila, premierul demis, a vorbit despre ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Io.

Razvan Prisca (PNL): Viorica Dancila sa ne explice cum indeplinim tinta de deficit de 3%, cand noi eram la 2,8% in septembrie. Trebuie sa dea multe explicatii, mai ales ca e la sfarsit de mandat (VIDEO)

Deputatul PNL Razvan Prisca a explicat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca era mai util din partea premierului interimar Viorica Dancila sa respecte legea si sa fi venit deja cu draftul Legii de.

Klaus Iohannis poate fi suspendat. PSD si Viorica Dancila au nevoie de o conditie minima

Klaus Iohannis poate fi suspendat din functia de presedinte al tarii, sustine Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Contitutionale. Totul vine pe fondul declaratiilor oferite, duminica seara, de catre fostul premier Viorica Dancila, care spunea ca va discuta cu liderii PSD despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis. Klaus Iohannis poate fi suspendat Bazat .

Orban, dupa ce Viorica Dancila a vorbit despre suspendarea lui Iohannis: Se tine de glume

Presedintele PNL, Ludovic Orban, catalogheaza drept hilara ipoteza suspendarii din functie a presedintelui Klaus Iohannis si spune ca premierul demis, Viorica Dancila, se tine de glume cand vorbeste despre acest subiect.

Viorica Dancila, reactie in scandalul TAROM: De ce as fi facut acest lucru?

Viorica Dancila se delimiteaza de ministrul Transporturilor Razvan Cuc in scandalul TAROM. Premierul demis sustine ca nu se poate ca acest scandal de la TAROM sa se lege de ea, candidat al PSD la.

Viorica Dancila: Iohannis este un presedinte repetent si cred ca romanii nu-l vor trece clasa

Presedintele are un mandat esuat, sustine premierul demis Viorica Dancila. Presedintele Romaniei trebuie sa isi reprezinte tara, nu anumite persoane. Presedintele Romaniei trebuie sa actioneze in.

Viorica Dancila: intr-o Romanie normala, nu va asigurati intai ca nu aruncati tara in haos inainte de a da jos Executivul fara niciun fel de motiv clar articulat?

Viorica Dancila, premierul demis de Parlamentul Romaniei prin motiune de cenzura, sustine ca negocierile pentru Guvernul Orban par sa esueze, motiv pentru care isi acuza adversarii politici, printre.

Viorica Dancila, prima reactie la afirmatiile lui Dan Barna. Liderul USR ii imputase ancheta DLAF referitoare la proiectele pe bani europeni derulate de firma sa (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca la asemenea lucruri nici nu poate sa dea un raspuns, dupa ce Dan Barna a reclamat ca Departamentul pentru Lupta Antifrauda, care a deschis o ancheta in care este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )