Libnet.ro
UNICEF

18:15

Viorica Dancila: Iohannis este un presedinte repetent si cred ca romanii nu-l vor trece clasa

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: Iohannis este un presedinte repetent si cred ca romanii nu-l vor trece clasa

Presedintele are un mandat esuat, sustine premierul demis Viorica Dancila. Presedintele Romaniei trebuie sa isi reprezinte tara, nu anumite persoane. Presedintele Romaniei trebuie sa actioneze in. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Dorinta PSD e sa intre in opozitie

Dorinta PSD e sa intre in opozitie, a spus premierul demis Viorica Dancila, duminica seara, la Antena 3. Dorinta noastra este sa intram in opozitie. Cred ca acest lucru a fost evident si l-am.

VIORICA DANCILA: Presedintele nostru, inalt ca bradul, dar lenes, incearca sa ne convinga dupa cinci ani ca mai merita un vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a spus despre Klaus Iohannis ca este inalt ca bradul, dar lenes si incearca sa convinga cetatenii dupa cinci ani de mandat ca mai merita un vot. Dancila a mai afirmat ca Iohannis da indicatii de la Bruxelles, dar acolo sta ca ghiocelul si isi primeste ordinele.

Viorica Dancila, despre presedintele Iohannis: Un om inactiv, un om insensibil la problemele oamenilor. Nu a fost presedintele Romaniei, ci al PNL

Liderul Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune despre presedintele Klaus Iohannis ca este un om inactiv, insensibil la problemele oamenilor si sustine ca aceasta nu a fost presedintele Romaniei, ci al Partidului National Liberal.

Viorica Dancila: Luam in calcul suspendarea presedintelui Iohannis

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca PSD ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. O sa discut cu colegii mei. Luam in calcul suspendarea.

Viorica Dancila someaza Comisia Europeana: Puterea de a nominaliza un comisar apartine premierului interimar

Viorica Dancila someaza Comisia Europeana, dupa ce presedintele Klaus iohannis i-a i-a spus Ursulei von der Leyen ca nu va accepta o propunere de comisar european din partea unui guvern demis. Dancila.

Viorica Dancila, despre Regina Elena: Va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara

Regina-Mama Elena va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara, a afirmat vineri premierul demis Viorica Dancila, presedinte al PSD. Un pios omagiu si eterna.

Viorica Dancila, miscare surpriza: Luam in calcul o fuziune intre PSD si UNPR

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca social-democratii iau in calcul o fuziune cu UNPR. Este dorinta UNPR-ului, luam in calcul acest lucru, vom discuta acest subiect in cadrul Comitetului.

Viorica Dancila: Nu am luat in calcul varianta alegerilor anticipate

Premierul demis Viorica Dancila a declarat ca nu a luat in calcul varianta alegerilor anticipate, adaugand ca stabilitatea tarii este importanta.

Viorica Dancila, prima reactie la afirmatiile lui Dan Barna. Liderul USR ii imputase ancheta DLAF referitoare la proiectele pe bani europeni derulate de firma sa (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca la asemenea lucruri nici nu poate sa dea un raspuns, dupa ce Dan Barna a reclamat ca Departamentul pentru Lupta Antifrauda, care a deschis o ancheta in care este.

Viorica Dancila, aparitie de senzatie la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu. S-a pozat asa cu Adrian Nastase si Mircea Geoana

Viorica Dancila a fost invitata, sambata, la botezul fiicei Alessandrei Stoicescu, prezentatoarea postului de televiziune Antena 3. Fostul premier al Romaniei a purtat o tinuta impecabila si s-a fotografiat alaturi de Mircea Geoana, Adrian Nastase si Rovana Plumb. Pozele au fost postate pe retelele de socializare. Viorica Dancila s-a fotografiat cu Adrian Nastase si Mircea .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )