Libnet.ro
UNICEF

05:45

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce sondajul IMAS a plasat-o pe locul al treilea

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce sondajul IMAS a plasat-o pe locul al treilea

Candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat, joi, in exclusivitate la Sinteza zilei, ca este sigura ca va ajunge in turul al doilea al alegerilor pentru. continuă pe Antena3

Ponta, dupa sondajul IMAS: Diaconu nu e o marioneta care face blaturi cu Dancila

Victor Ponta a reactionat dupa sondajul IMAS care arata ca Mircea Diaconu este pe locul II in intentia de vot pentru alegerile prezidentiale. Liderul Pro Romania sustine caDiaconu nu e o marioneta care.

Viorica Dancila, raspuns transat dupa iesirea lui Klaus Iohannis: inca o incercare de sabotare a intereselor tarii

Premierul demis Viorica Dancila a avut o reactie dura, la scurt timp dupa iesirea lui Klaus Iohannis privind propunerea lui Victor Negrescu drept comisar european. Presedintele PSD sustine ca seful.

Cum se repliaza USR-PLUS, dupa sondajul care il da pe Barna cu sansa a patra la prezidentiale. Ciolos: Este o tentativa de demobilizare a potentialilor sustinatori

Dacian Ciolos, liderul PLUS, considera ca noul sondaj IMAS, care il da pe Dan Barna abia al patrulea, dupa Mircea Diaconu si Viorica Dancila, incearca sa induca ideea ca prezidentiabilul Aliantei nu are.

VIDEO Viorica Dancila face astazi o vizita electorala la Cluj. Prima destinatie: piata din Dej

Premierul demis Viorica Dancila a ajuns in aceasta dimineata, la Cluj-Napoca. Dupa ce avionul a aterizat, candidata PSD la presedintie s-a indreptat spre orasul Dej, apoi va merge la Turda si, spre seara, va ajunge si la Cluj-Napoca.

VIORICA DANCILA: Daca Paul Stanescu va participa la votul din Parlament ca va fi exclus din partid

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca senatorul Paul Stanescu a gresit in prima parte a declaratiei facute privind investirea Guvernului. Eu nu cred ca Paul Stanescu este de acord cu votarea unui guvern care vrea sa desfiinteze programele de dezvoltare locala, spune Dancila, mentionand ca in a doua parte a declaratiei Stanescu a afirmat ca va respecta decizia partidului. Cei care vor merge in Parlament si vor iesi din deciziile luate in Comitetul Executiv National, aceea de a nu merge la vot, vor fi exclusi automat din partid, subliniaza Dancila.

Iulia Scantei (PNL), dupa ce un cetatean din Salaj a refuzat sa se fotografieze cu Viorica Dancila: Cresterile artificiale de salarii si pensii ale PSD s-au tradus in nimic (VIDEO)

Senatoarea PNL Iulia Scantei a comentat, joi seara, in direct pe B1 TV, episodul din Salaj, unde premierul demis Viorica Dancila a intrebat un cetatean daca doreste sa faca o fotografie impreuna, iar el.

Viorica Dancila reactioneaza dupa declaratiile controversate ale lui Paul Stanescu

Premierul demis Viorica Dancila a declarat luni ca Paul Stanescu a spus ca va respecta decizia luata.

Viorica Dancila, dupa TREI GUVERNE PSD si circa 80 DE MINISTRI schimbati: Executivul Orban denota improvizatie, iar numarul MIC AL FEMEILOR, lipsa de preocupare pentru egalitatea de gen (VIDEO)

Premierul demis Viorica Dancila s-a aratat, luni, in sedinta de guvern, preocupata de numarul mic de femei propuse in guvernul Orban. Dancila a mai declarat lista ministrilor lui ldierului PNL denota i.

Viorica Dancila: Nu a fost inca respins comisarul european Iohannis a sunat la Comisie si a incercat sa stopeze aceasta desemnare

Premierul demis Viorica Dancila spune ca nu a fost inca respins comisarul european si il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a sunat la Comisia Europeana si a incercat sa impiedice numirea lui Victor Negrescu in functia de comisar european. Declaratiile au loc la o zi dupa ce Comisia a transmis ca exista indoieli serioase ca noua propunere de comisar european din partea Romaniei a fost facuta de guvernul roman in mod legitim, intrucat acesta nu s-a coordonat cu seful statului.

Viorica Dancila, la a doua vizita in Salaj. Care este programul premierului demis

Aceasta este cea de-a doua vizita pe care Viorica Dancila o face in acest an in judetul Salaj, dupa cea din luna mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )