Libnet.ro
UNICEF

06:00

Viorica Dancila, la a doua vizita in Salaj. Care este programul premierului demis

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, la a doua vizita in Salaj. Care este programul premierului demis

Aceasta este cea de-a doua vizita pe care Viorica Dancila o face in acest an in judetul Salaj, dupa cea din luna mai. continuă pe Adevărul

Care este programul audierii ministrilor propusi in Guvernul Orban

Parlamentarii au inceput marti dimineata audierile ministrilor din Guvernul Orban. Vor fi doua zile de foc, iar toate declaratiile acestora le veti putea urmari in direct la Antena 3. Este un calendar de.

VIDEO Viorica Dancila, in vizita in Ferentari: Am luat masuri foarte bune pentru populatie, inclusiv pentru populatia roma

Premierul demis Viorica Dancila, aflata in turneu electoral pentru prezidentiale, a mers duminica in cartierul Ferentari si a sustinut ca Guvernul PSD a luat masuri foarte bune pentru populatie, inclusiv pentru populatia roma. Dancila a vizitat un centru pentru copiii din medii defavorizate, o baie publica si o spalatorie sociala si a mers in parcul Ferentari, la Festivalul Traditiilor de Sf. Dimitrie Basarabov.

Viorica Dancila, pe bicicleta, in vizita la lucrarile la centura Bacaului

Liderul PSD Viorica Dancila a mers pe bicicleta, insotita de lideri ai partidului, cu ocazia vizitei.

Victor Negrescu, propus comisar european de premierul demis Viorica Dancila

Viorica Dancila confirma ca Victor Negrescu este propunerea Guvernului Dancila pentru functia de comisar european, scrisoarea catre Bruxelles urmand sa fie trimisa.

Viorica Dancila promite refacerea Cazinoului din Constanta

Premierul demis Viorica Dancila a dat asigurari ca este garantata reabilitarea Cazinoului din Constanta si i-a cerut ministrului demis al Dezvoltarii, Daniel Suciu, sa mearga in zona marti, cand urmeaza sa fie semnat contractul.

VIDEO Viorica Dancila face astazi o vizita electorala la Cluj. Prima destinatie: piata din Dej

Premierul demis Viorica Dancila a ajuns in aceasta dimineata, la Cluj-Napoca. Dupa ce avionul a aterizat, candidata PSD la presedintie s-a indreptat spre orasul Dej, apoi va merge la Turda si, spre seara, va ajunge si la Cluj-Napoca.

Viorica Dancila vine la Cluj-Napoca pentru o intalnire electorala cu fermierii

Campania electorala o va aduce, marti, la Cluj-Napoca, pe candidata la presedintie a PSD, Viorica Dancila. Premierul demis si fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, se vor intalni cu fermierii clujeni simpatizanti ai PSD. Exista pericolul ca vizita sa fie anulata in ultimul moment, cum s-a intamplat si cu vizita programata zilele trecute a ex-ministrului Finantelor, Orlando Teodorovici.

Viorica Dancila, vizita electorala pe bicicleta, pe santierul centurii Bacaului (VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila, a mers, sambata, cu bicicleta pe santierul centurii ocolitoare a municipiului Bacau. Aflata in vizita electorala in Moldova, sefa PSD, a mers pe o bicicleta alba cu.

VIORICA DANCILA: Daca Paul Stanescu va participa la votul din Parlament ca va fi exclus din partid

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca senatorul Paul Stanescu a gresit in prima parte a declaratiei facute privind investirea Guvernului. Eu nu cred ca Paul Stanescu este de acord cu votarea unui guvern care vrea sa desfiinteze programele de dezvoltare locala, spune Dancila, mentionand ca in a doua parte a declaratiei Stanescu a afirmat ca va respecta decizia partidului. Cei care vor merge in Parlament si vor iesi din deciziile luate in Comitetul Executiv National, aceea de a nu merge la vot, vor fi exclusi automat din partid, subliniaza Dancila.

Digi24: Trei scenarii care ii fac fericiti pe cei din PSD. Cum poate ramane Viorica Dancila premier pana in 2020

Desi demis prin motiune de cenzura, Guvernul Dancila poate sa ramana in functie pana dupa alegerile prezidentiale de la finalul acestui an. Calculele politice facute de PSD arata ca Viorica Dancila are de castigat din criza politica, o criza care o poate ajuta sa intre in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Acesta este si motivul pentru care PSD face tot posibilul sa impinga votul pentru noul Guvern in saptamana primului tur al alegerilor prezidentiale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )