Libnet.ro
UNICEF

09:30

Viorica Dancila a prins gustul conferintelor electorale: Mai vrea una

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila a prins gustul conferintelor electorale: Mai vrea una

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila anunta o noua conferinta de presa joi, de la ora 18:00, in care. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila s-a razgandit. Nu mai invita jurnalistii la vila sa din Predeal

Candidatul PSD, Viorica Dancila, a facut o invitatie nominala la imobilul neterminat de la Predeal catre un reprezentant mass-media care a ridicat semne de indoiala cu privire la faptul ca locuinta domniei.

Viorica Dancila a fost intrebata de ce crede ca ar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Cum a raspuns - VIDEO

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a spus, marti seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea,de ce crede caar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Pentru ca imi.

Ce intrebare ar fi vrut sa-i adreseze Viorica Dancila lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, i-a transmis, marti, mai multe intrebari contracandidatului sau, presedintele Klaus Iohannis, sustinand ca acesta nu si-a respectat, in mandatul s?.

Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD, motiune impotriva ministrului de finante

Viorica Dancila a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, ce planuri are pentru finalul campaniei electorale pentru turul 2. in plus, liderul social-democrat a anuntat ca saptamana viitoare PSD va depune o.

Sinteza zilei. Viorica Dancila: PSD va depune o motiune impotriva ministrului de finante

Viorica Dancila a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, ce planuri are pentru finalul campaniei electorale pentru turul 2. in plus, liderul social-democrat a anuntat ca saptamana viitoare PSD va depune o.

Merge sau nu Viorica Dancila, marti, la dezbaterea lui Iohannis de la BCU. Turcescu: S-ar pune intr-o situatie destul de penibila Ce spune deputatul PMP despre absenta confruntarilor electorale (VIDEO)

Deputatul PMP Robert Turcescu nu crede ca Viorica Dancila se va prezenta, marti, la BCU, unde presedintele Klaus Iohannis organizeaza un eveniment, in care va intra in dialog cu jurnalisti, politologi si.

Viorica Dancila ii cere larmuri ferme lui Klaus Iohannis: De cate ori a folosit resurse ale Administratiei Prezidentiale in organizarea propriei campanii electorale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, atrage atentia intr-o postare pe pagina sa de Facebook despre faptul ca presedintele in functie, dar si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, se.

Viorica Dancila ii cere explicatii ferme lui Klaus Iohannis: De cate ori a folosit resurse ale Administratiei Prezidentiale in organizarea propriei campanii electorale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, atrage atentia intr-o postare pe pagina sa de Facebook despre faptul ca presedintele in functie, dar si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, ar.

Viorica Dancila il critica pe Klaus Iohannis, printr-un discurs citit: ii sfideaza pe romani si vrea dezbateri doar cu cei agreati S-a intors din SUA cu o sapca si trei poze (VIDEO)

Viorica Dancila, reprezentantul PSD in finala prezidentialelor din 24 noiembrie, a venit, marti, la Palatul Parlamentului, unde a citit un discurs prin care i-a adus mai multe reprosuri presedintelui Klaus.

VIDEO Viorica Dancila, in dialog deschis cu jurnalistii in paralel cu dezbaterea lui Iohannis: Vad un om las si arogant, un presedinte cu o abordare extremista Iohannis nu s-a intalnit cu astia din diaspora Ea a facut un bilant al ei si al presedintelu

Viorica Dancila l-a atacat sistematic timp de doua ore si jumatate, in cadrul dialogului deschis cu jurnalistii de la Parlament, pe contracandidatul sau, Klaus Iohannis, in timp ce acesta avea propria dezbatere. Prezidentiabilul PSD l-a acuzat din nou pe Iohannis de lasitate si aroganta pentru ca nu vrea sa participe la o dezbatere electorala impreuna cu ea. De asemenea, aceasta a spus ca nu a mers la dezbaterea lui Iohannis cu jurnalisti pentru ca nu este nevoie de circ. Aceasta si-a facut bilantul mandatului de premier, dar si pe acela al presedintelui Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3166 seconds )