Libnet.ro
UNICEF

09:45

Viorica Dancila: ii propun lui Klaus Iohannis sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: ii propun lui Klaus Iohannis sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Premierul Viorica Dancila in aceasta seara vom vedea primele rezultate oficiale ale anchetei aflate in curs la Caracal, Ministrul Nicolae Moga urmand sa prezinte un raport detaliat al celor. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: ii propun lui Klaus Iohannis sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Premierul Viorica Dancila in aceasta seara vom vedea primele rezultate oficiale ale anchetei aflate in curs la Caracal, Ministrul Nicolae Moga urmand sa prezinte un raport detaliat al celor.

Viorica Dancila il grabeste pe Iohannis: Sa convoace de urgenta sedinta CSAT maine

Premierul Viorica Dancila i-a cerut duminica seara presedintelui Klaus Iohannis sa convoave maine sedinta CSAT si nu marti, asa cum era programat, motivand ca nu exista niciun motiv sa pierdem timpul. Presedintele PSD a raspuns si la criticile privind infiintarea grupului de lucru interministerial, fiindu-i reprosat faptul ca o astfel de structura exista deja. Dancila a explicat ca aceasta din urma exista doar cu numele.

Dancila ii cere lui Iohannis sa convoace de urgenta CSAT luni, nu marti cum era programat

Premierul Viorica Dancila i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa convoace CSAT de urgenta, luni, si nu marti cum era programat. Premierul a precizat ca duminica seara ministrul de Interne Nicolae Moga urmeaza sa prezinte raportul detaliat al celor intamplate in cazul din Caracal.

Dancila ii cere lui Iohannis sa convoace de urgenta CSAT

Viorica Dancila i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa convoace CSAT de urgenta, luni, si nu mart.

Batalia de la Podul inalt in PSD. Fifor o compara pe Viorica Dancila cu Stefan cel Mare si pe Iohannis cu Suleiman

Prezent la Vaslui, vicepremierul Mihai Fifor a comparat situatia politica de azi cu Batalia de la Podul inalt, intre armata lui Stefan cel Mare si oastea otomana a lui Suleiman Pasa. Fifor a comentatacuzatiile potrivit carora PSD ar fi facut blat cu Klaus Iohannis.

intalnire de gradul zero saptamana viitoare. Klaus Iohannis, va fi fata in fata cu Viorica Dancila

Intalnire de gradul zero saptamana viitoare. Klaus Iohannis, va fi fata in fata cu Viorica Dancila in cadrul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a tarii. Pe ordinea de zi a sedintei se afla.

Sindicatele din TVR solicita interventia lui Klaus Iohannis si a Vioricai Dancila pentru solutionarea problemelor

Sindicatele din Televiziunea Romana cer ajutorul presedintelui Klaus Iohannis 60 de ani) si pe cel al prim-ministrului Viorica Dancila 55 de ani) pentru solutionarea conflictelor si a unor probleme precum scaderea audientei, lipsa de transparenta.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Sedinta de urgenta la Guvern: Premierul Viorica Dancila se intalneste cu Nicolae Moga, Raed Arafat si directorul STS (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila i-a convocat la Palatul Victoria, sambata de la ora 12, pe ministrul de Interne, Nicolae Moga, coordonatorul Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului: Fac un apel catre Presedinte pentru o analiza riguroasa in sedinta CSAT

Premierul Viorica Dancila cere o ancheta completa si elucidarea de urgenta a cazului crimelor din Caracal. intr-o postare pe Facebook, prim-ministrul anunta ca l-a trimis pe ministrul de Interne,.

Dancila, dupa mesajul lui Iohannis: M-am asteptat sa transmita masuri clare, decenta si responsabilitate. Nu am auzit decat un discurs de campanie

Premierul Viorica Dancila reactioneaza dupa iesirea publica a presedintelui in cazul tragediei de la Caracal, ea sustinand ca se astepta ca Iohannis sa transmita niste masuri clare, decenta, asumare si responsabilitate, respect pentru nenorocirea unor familii, insa nu a auzit decat un discurs de campanie. Domnul Iohannis a aparut tarziu si a vorbit degeaba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )