Libnet.ro
UNICEF

06:45

Viorica Dancila, pupaturi pe banda rulanta la Congresul PSD: Premierul s-a salutat minute bune cu toti greii din PSD (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, pupaturi pe banda rulanta la Congresul PSD: Premierul s-a salutat minute bune cu toti greii din PSD (VIDEO)

Peste 4. 000 de pesedisti decid sambata, la Congresul extraordinar al PSD, cine va conduce formatiunea. Favorita este Viorica Dancila, cea care si-a facut de altfel o intrare triumfala, demna de timpurile. continuă pe B1

Surse: A inceput lupta pentru putere in PSD. Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca demisioneaza din fruntea Guvernului daca pierde sefia partidului

Aseara, intr-o intalnire la Vila Lac, premierul Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca va demisiona din fruntea Guvernului in cazul in care nu va castiga sefia partidului la Congresul de sambata, sustin pentru Adevarul surse participante la discutie. Demisia Vioricai Dancila de la Palatul Victoria ar echivala cu pierderea puterii pentru PSD, un scenariu sumbru in partid. Practic, guvernarea o transforma pe Dancila in favorita la congres.

Viorica Dancila, prima reactie dupa sedinta PSD: Am validat candidaturile. Nu este un congres despre o singura persoana, ci unul despre reforma partidului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri,candidaturile valide ce urmeaza sa fie votate in cadrul Congresului. Prima decizie este cea referitoare la postul de comisar european. interimari. Doamna.

Surse: Viorica Dancila, ales noul presedinte al PSD

Potrivit unor surse, premierul Viorica Dancila ar fi si noul presedinte al PSD. Voi merge in teritoriu, in fiecare organizatie judeteana, pentru a lua legatura cu oamenii, cu membrii de partid, a.

Viorica Dancila promite o autostrada cap-coada. Ce risca cei care nu respecta termenele stabilite

Viorica Dancila participa, sambata, la congresul PSD, in care se voteaza noua conducere a partidului. Premierul a declarat ca guvernul pe care il conduce va face o autostrada cap-coada si ca cei care nu respecta termenele vor fi dati afara, fara exceptie. Viorica Dancila promite o autostrada cap-coada in calitate de prim-ministru ma angajez in .

Dancila, dupa victoria de la Congresul PSD

Premierul Viorica Dancila le-a multumit tuturor delegatilor la Congresul extraordinar al PSD, afirma.

Viorica Dancila: Pana in august, stabilim candidatul PSD la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat ca PSD isi va stabili candidatul la prezidentiale pana in luna august. Daca la europarlamentare am avut un rezultat care a nemultumit partidul, nu am reusit sa.

Viorica Dancila, prima reactie dupa CExN al PSD: Am validat candidaturile. Nu este un congres despre o singura persoana, ci unul despre reforma partidului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri,candidaturile valide ce urmeaza sa fie votate in cadrul Congresului. Prima decizie este cea referitoare la postul de comisar european interimar. Doamna.

Adrian Nastase, dupa Congresul PSD: A rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-Teodorovici-Fifor

Adrian Nastase a scris, sambata, pe blogul personal, ca a rezultat o formula de conducere echilibrata Dancila-Teodorovici-Fifor, dupa Congresul PSD. Totodata, acesta a subliniat ca i se pare interesanta si utila cresterea lui Liviu Plesoianu, dupa ce s-a clasat pe locul doi, dupa Dancila, in cursa pentru functia de presedinte al social-democratilor. Potrivit acestuia, departamentele partidului vor trebuie revigorate si va trebui ales un nou presedinte al Consiliului National, precum si modernizarea doctrinei si pregatirea unor cadre tinere.

Viorica Dancila, dupa ce a fost aleasa presedinte PSD: Va fi complicat, abia acum incep luptele. Suntem cel mai pro-european partid (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, sambata, dupa ce a devenit oficial presedintele PSD, ca va fi un drum complicat si ca abia acum incep luptele. Votul vostru ma onoreaza si ma.

Dancila explica de ce a absentat de la sedinta senatorilor PSD: Nu m-a anuntat nimeni (VIDEO)

Viorica Dancila a absentat miercuri de la sedinta de grup a senatorilor PSD, in care s-a discutat despre sustinerea lui Mugur Isarescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR. Vineri, Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2445 seconds )