Libnet.ro
UNICEF

23:15

Viorica Dancila, prima reactie dupa sedinta PSD: Am validat candidaturile. Nu este un congres despre o singura persoana, ci unul despre reforma partidului

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, prima reactie dupa sedinta PSD: Am validat candidaturile. Nu este un congres despre o singura persoana, ci unul despre reforma partidului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri,candidaturile valide ce urmeaza sa fie votate in cadrul Congresului. Prima decizie este cea referitoare la postul de comisar european. interimari. Doamna. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, prima reactie dupa CExN al PSD: Am validat candidaturile. Nu este un congres despre o singura persoana, ci unul despre reforma partidului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri,candidaturile valide ce urmeaza sa fie votate in cadrul Congresului. Prima decizie este cea referitoare la postul de comisar european interimar. Doamna.

Surse: A inceput lupta pentru putere in PSD. Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca demisioneaza din fruntea Guvernului daca pierde sefia partidului

Aseara, intr-o intalnire la Vila Lac, premierul Viorica Dancila le-a transmis liderilor PSD ca va demisiona din fruntea Guvernului in cazul in care nu va castiga sefia partidului la Congresul de sambata, sustin pentru Adevarul surse participante la discutie. Demisia Vioricai Dancila de la Palatul Victoria ar echivala cu pierderea puterii pentru PSD, un scenariu sumbru in partid. Practic, guvernarea o transforma pe Dancila in favorita la congres.

Viorica Dancila: Pana in august, stabilim candidatul PSD la prezidentiale

Premierul Viorica Dancila a declarat ca PSD isi va stabili candidatul la prezidentiale pana in luna august. Daca la europarlamentare am avut un rezultat care a nemultumit partidul, nu am reusit sa.

MARIAN OPRISAN: O sustin pe Viorica Dancila, este o femeie cinstita

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca o va sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al social-democratilor, adaugand ca aceasta este un politician cinstit, care s-a eliberat de agreement-ul pe care il avea cu fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, care, in opinia sa, o teroriza.

Marian Oprisan: Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila (VIDEO)

Baronul Marian Oprisan a declarat, vineri, dupa sedinta CEx a PSD ca Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila. Oprisan a reiterat faptul ca o va sustine pe Dancila sa sefia partidului, sambata, la.

Viorica Dancila, la un pas de sefia PSD. Cine sunt ceilalti favoriti la functiile de conducere

Premierul Viorica Dancila are prima sansa la sefia PSD, mai ales ca va fi un singur tur de scrutin, astfel incat, Ecaterina Andronescu si Serban Nicolae nu se pot alia in turul doi Marea disputa va fi la.

PSD a crescut in sondaje cu Viorica Dancila la conducere. Ce s-a intamplat dupa plecarea lui Dragnea

Viorica Dancila nu mai este ca la inceputul mandatului de premier si in timpul in care Liviu Dragnea era presedintele PSD. Atitudinea ei a devenit mai ferma si pare, in momentul de fata, membrul social democrat cel mai realist. Nu doar ca a inteles abordarea gresita pe care a avut-o partidul sub vechea conducere, dar .

Decizie bomba in spatele usilor inchise, de la sedinta PSD

Sedinta liderilor PSD s-a incheiat. in cursa pentru presedintePSD au ramas: Viorica Dancila, Serban Nicolae, Liviu Plesoianu siEcaterina Andronescu. UPDATE - Decizie bomba in spatele usilor.

Petrecere PSD la un celebru local din nordul Capitalei. Viorica Dancila a dat strigarea

Petrecere mare in PSD, marti seara, la Clubul Diplomatilor. Dupa o scurta intrevedere cu Calin Popescu Tariceanu, de la ora 19. 00, Viorica Dancila si-a invitat colegii la celebrul local din nordul.

Eugen Teodorovici: Viorica Dancila trebuie sa fie apreciata pentru situatia de astazi si cum face fata cu brio

Eugen Todorovici, ministrul Finantelor a declarat vineri, dupa CExN al PSD ca o va sustine pe premierul Viorica Dancila si ca candidatura sa a fost pentru a spori competitivitatea. Am incercat sa ridic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )