Libnet.ro
UNICEF

12:15

Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Nu cred ca este cazul sa ingrijoram populatia (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, replica pentru Klaus Iohannis: Nu cred ca este cazul sa ingrijoram populatia (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila ii da o replica presedintelui Klaus Iohannis si da asigurari ca Executivul are bani de pensii si salarii. Prezenta in Vrancea, la punerea in functiune a Statiei de. continuă pe B1

Curtea Constitutionala, inca o lovitura pentru Klaus Iohannis. CCR accepta sa existe un pachet pentru magistrati

Klaus Iohannis a mai primit o lovitura, a doua in cursul zilei de miercuri. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins ca inadmisibila sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii.

Curtea Constitutionala, inca o lovitura pentru Klaus Iohannis. CCR accepta sa existe un parchet pentru magistrati

Klaus Iohannis a mai primit o lovitura, a doua in cursul zilei de miercuri. Curtea Constitutionala a Romaniei a respins ca inadmisibila sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarea Legii.

Viorica Dancila, intalnire cu Printul Charles la Palatul Victoria: Premierul nu a stiut decat sa zambeasca in timp ce mostenitorul Coroanei Britanice vorbea (VIDEO)

Printul Charles, mostenitorul tronului Regatului Unit, a efectuat miercuri o vizita in Romania. Acesta a fost intai primit de catre presedintele Klaus Iohannis, iar apoi s-a deplasat la Palatul Victoria unde a.

Premierul Viorica Dancila: Exista bani pentru salarii si pensii

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca exista bani de salarii si pensii, precizand ca nu intelege ingrijorarea sefului statului pe aceasta tema, intrucat in legea bugetului sunt prevazute.

NU mai sunt suficienti BANI pentru plata PENSIILOR si SALARIILOR pana la sfarsitul anului! Consiliul Fiscal o contrazice pe Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila si ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, au anuntat, recent, ca nu vor fi niciun fel de probleme cu plata salariilor si a pensiilor pana la finalul anului, dupa ce presedintele.

Radu Banciu: Nu e nicio rusine daca cei care o injura pe Viorica Dancila sunt agramati pentru ca nu ei conduc guvernul (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu afirmatiile politologului Alina Mungiu Pippidi care i-a criticat pe cei care ironizeaza gafele premierului Viorica Dancila, numindu-i.

FOTO VIDEO Viorica Dancila, despre cata apa va mai curge pe Siret pana cand Romania va avea sistemele de irigatii proiectate pe vremea lui Ceausescu

Primul ministru Viorica Dancila si ministrul Agriculturii Petre Daea s-au aflat miercuri, 30 mai, in Vrancea, la punerea in functiune a unei statii de pompare a apei.

Viorica Dancila anunta evaluari ale ministrilor: Ce se va intampla cu cei care nu tin pasul

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri ca rezultatele obtinute de fiecare minister vor fi evaluate la un an si jumatate de la preluarea guvernarii, informeaza Agerpres. Vom face o evaluare, se.

Viorica Dancila, despre motiunea de cenzura: Nu am nicio emotie

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are nicio emotie in privinta motiunii de cenzura anuntata de Opozitie, adaugand ca are incredere in colegii sai parlamentari. Nu, nu am nicio emotie,.

Ce spune Viorica Dancila despre sansele unei motiuni de cenzura si despre plecarile din PSD

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are nicio emotie in privinta motiunii de cenzura anuntata de Opozitie, adaugand ca are incredere in colegii sai parlamentari. De asemenea, prim-ministrul a vorbit si despre colegii din PSD, care au decis sa i.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )