Libnet.ro
UNICEF

09:00

Viorica Dancila: Romania este o destinatie de afaceri atractiva

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila: Romania este o destinatie de afaceri atractiva

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca Romania este o destinatie de afaceri atractiva. continuă pe România Liberă

Viorica Dancila da detalii despre vizita in SUA: Voi avea mai multe intalniri cu oficiali americani Reprezentantii Guvernului nu au avansat pana acum nici un nume important cu care ar urma sa se vada premierul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila, candidatul PSD pentru functia de presedinte, pleaca intr-o vizita oficiala peste Ocean, unde se va intalni cu mai multi oficiali americani. Dancila a precizat, marti,.

Viorica Dancila confirma vizita in SUA: Va avea si o componenta economica puternica

Premierul Viorica Dancila a confirmat marti, la inceputul sedintei de Guvern, ca duminica va incepe o vizita in Statele Unite. Dancila spune ca aceasta vizita de lucru va avea si o componenta economica puternica si va fi un bun prilej sa prezentam investitorilor americani oportunitatile de afaceri din Romania.

Viorica Dancila nu mai e asa de sigura pe votul Luminitei Odobescu impotriva lui Kovesi: Nu am apucat sa verific, a fost o zi incarcata Daca s-ar adeveri vreo acuzatie la adresa fostei sefe a DNA, ar fi o lovitura pentru Romania

Viorica Dancila spune ca informatia ca reprezentantul Romaniei in COREPER, Luminita Odobescu, ar fi votat pentru Kovesi in ciuda mandatului dat de Guvern este inca neverificata, premierul sustinand ca a avut un program incarcat astazi si ca nu ar fi reusit sa afle cum a votat, de fapt, Odobescu. Anterior, Dancila declarase ca Luminita Odobescu a votat asa cum a spus cu o zi inainte, adica impotriva. De asemenea, premierul a sustinut ca daca s-ar adeveri vreo acuzatie si vreun dosar vizand-o pe fosta sefa a DNA, ar fi o lovitura pentru Romania.

Viorica Dancila, vizita oficiala in Statele Unite ale Americii

Viorica Dancila va face o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii. Premierul va avea o intalnire la New York cu reprezentanti ai mediului de afaceri, organizata de Camera de Comert.

Viorica Dancila, mesaj pentru Kovesi: Daca acuzatiile la adresa ei se adeveresc, ar fi o lovitura pentru Romania Cum explica premierul votul negativ dat de Guvern

Premierul Viorica Dancila i-a transmis, miercuri, Laurei Codruta Kovesi, cu ocazia desemnarii sale in fruntea Parchetului European, ca spera ca niciun dosar care planeaza acum si care sunt in spatiul.

Premierul Viorica Dancila: Opozitia nu e in stare sa isi asume pactul pentru bunastare, cum nu e in stare sa se puna de acord asupra motiunii de cenzura

Premierul Viorica Dancila a reclamat, marti seara, faptul ca a mai trecut o zi fara ca partidele politice din Romania sa semneze pactul privind bunastarea romanilor. in plus, sefa Guvernului a mai.

Premierul Viorica Dancila: Vreau ca toate partidele politice din Romania sa isi asume ca obiectiv bunastarea romanilor (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a condamnat, luni seara, partidele politice din Opozitie, pe motiv ca acestea au refuzat sa semneze pactul propus de PSD privind bunastarea romanilor. Am propus, la sfarsitul.

Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi dupa ce a fost votata ca procuror-sef european

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Consiliul Uniunii Europene a votat-o pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European. Premierul spera ca dosarele care sunt acum in spatiul public sa nu se concretizeze, intrucat ar insemna ca Romania va primi o lovitura dura. Viorica Dancila, mesaj special pentru Laura Codruta Kovesi Sper .

Premierul, alaturi de ambasadorul SUA la Bucuresti, in ziua in care si-a depus candidatura la alegerile prezidentiale. Dancila: Romania, un aliat care nu lasa pe nimeni in urma (FOTO, VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Premierul Viorica Dancila a participat, alaturi de Hans Klemm, ambasadorul american la Bucuresti, la Expozitia Suntem impreuna: Romania si Statele Unite - 15 ani in NATO, chiar.

Viorica Dancila, miscare decisiva. Premierul si-a depus candidatura la prezidentiale: Avantajul meu este ca iubesc oamenii

Update:Premierul a sustinut o declaratie de presa dupa ce si-a depus candidatura la prezidentiale. Viorica Dancila sustine ca a primit semnaturi de la 1. 000 de cetateni. Vreau sa le.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )