Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila rupe tacerea despre operatiile estetice. Ce si-a facut la fata, de fapt

Playtech Playtech,
Viorica Dancila rupe tacerea despre operatiile estetice. Ce si-a facut la fata, de fapt

Viorica Dancila a atins recent un subiect mult discutat pe vremea in care era in prim-plan. Ce a spus fostul premier al Romaniei despre operatiile estetice? Si-a facut sau nu modificari la nivelul fetei de-a lungul timpului? Viorica Dancila, despre operatiile estetice. Si-a facut sau nu modificari? Viorica Dancila a fost pusa fata-n fata cu . continuă pe Playtech

Amanta lui Elvis Presley rupe tacerea despre relatia cu el, abia acum: Nu ma simt vinovata!

Regele muzicii rock avea muzica mereu la el, dar si un look incredibil. Cu tinute excentrice pentru vremea aceea, dar si un chip frumos, Elvis a frant multe inimi. Desi i-au trecut prin pat nenumarate femei, putine au fost cele pe care le-a si iubit cu adevarat. Casatorit cu Priscilla, marea sa iubire, cantaretul a .

Victor Ponta rupe tacerea: Iohannis mi-a cerut demisia pentru Colectiv. Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat

In cadrul unei emisiuni de la Antena 3, fostul premier, Victor Ponta a comentat modul in care autoritatile romane si presedintele Klaus Iohannis gestioneaza pandemia de COVID-19. Fostul premier i-a criticat dur pe cei de la putere. Victor Ponta rupe tacerea: Azi mor 60 de oameni pe zi, nimeni nu e vinovat Presedintele Pro-Romania a .

Adevarul dureros din spatele deceselor de la Terapie Intensiva. Un medic celebru rupe tacerea

Recent, un medic internist de la Spitalul Colentina a dezvaluit posibilele cauze pentru care numarul deceselor de la ATI cresc alarmant, de la o zi la alta. Printre acestea se numara lipsa de personal a spitalelor, din care rezulta o lipsa de atentie fata de pacienti, dar si din cauza infectiile nosocomiale. Care este situatia .

Viorica Dancila revine in forta si il acuza pe Klaus Iohannis ca a inventat cuvantul giroscop

Viorica Dancila a revenit in atentia publicului facand lumina cu privire la anumite aspecte care i-au umbrit imaginea. Aceasta a explicat cum este privita acum de catre colegii sai, dar si despre greselile pe care conducatorii tarii le fac constant. Viorica Dancila, in fata oamenilor dupa o lunga pauza Invitata la emisiunea Studio Politic de .

De ce a gafat Viorica Dancila cat a fost la putere. Te buseste rasul daca auzi explicatia ei puerila

Viorica Dancila, a devenit peste noapte, celebra, datorita functiei de Premier al Romaniai. Dar si pentru gafele monumentale pe care le-a facut de-a lungul timpului. La ultima editie a emisiunii 40 de intrebari cu Denise Rifai, fostul premier a raspuns moderatoarei la intrebarile incomode. De ce a gafat Viorica Dancila cat a fost la putere .

Liviu Dragnea decide tot la PSD si din puscarie. Ce a putut sa declare acum Viorica Dancila

Viorica Dancila a sustine ca desi se afla in puscarie, Liviu Dragnea incearca sa-i puna bete in roate si vrea sa-i blocheze candidatura pe listele Partidului Social Democrat Teleorman la alegerile parlamentare. Liviu Dragnea decide tot de la PSD chiar si din puscarie Fostul premier al Romaniei Viorica Dancila spune ca Dragnea i-ar oferi un .

Perchezitii in Pitesti, la biroul sotului fostului premier Viorica Dancila. Se fac cercetari pentru fals in inscrisuri

Biroul din Pitesti al sotului fostului premier Viorica Dancila a fost miercuri perchezitionat de politistii argeseni intr-un dosar in care cercetarile vizeaza o tranzactie imobiliara suspecta.

Viorica Dancila: Nu a fost nicio perchezitie la biroul sotului meu

Fostul premier PSD Viorica Dancila neaga perchezitiile la biroul sotului sau. Sotul meu nu are nicio calitate, nu este nici martor, nici implicat, a spus ea.

Zi decisiva pentru Viorica Dancila si Carmen Dan. PSD Teleorman stabileste lista pentru Parlament

Conducerea PSD Teleorman stabileste miercuri lista de candidati pentru Parlament. Carmen Dan si Viorica Dancila incearca sa obtina un loc eligibil, insa mai ales in cazul fostului ministru de Interne demersul e destul de dificil, ea concurand pentru primul loc cu Danut Cristescu, fostul sef al CJ Teleorman, sustinut de filiala judeteana, potrivit unor surse politice.

Ce inseamna de fapt giroscop. Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca a inventat cuvantul

Viorica Dancila, fost premier din partea PSD, l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca a introdus cuvinte noi in limba romana si a dat exemplu termenul giroscop. Seful statului folosise acest cuvant.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )