Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila si rusinea Europei

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila si rusinea Europei

Discursul premierului Romaniei, Viorica Dancila, sustinut in Parlamentul European a aratat, pe langa manipulari, minciuni si jumatati de adevar, o duritate fara precedent. Pentru un observator neutru sa spunem, din Franta), discursul a putut fi catalogat drept reactie exagerata. continuă pe Adevărul

Muresan, despre dezbaterea din PE:Cand si-a incheiat Viorica Dancila discursul, au aplaudat doar pesedistii. Niciun alt socialist european nu a aplaudat

Europarlamentarul PSD Siegfried Muresan a reactionat miercuri, la scurt timp dupa ce premierul Viorica Dancila si-a prezentat discursul in plenul Parlamentului European, spunand ca au aplaudat doar pesedistii. Muresan a subliniat ca niciun socialist european, familie din care PSD face parte, nu si-a aratat sustinerea fata de Guvernul Romaniei.

Viorica Dancila, primita cu aplauze la Guvern, dupa discursul de la Strasbourg: Am atras atentia ca exista multe dezinformari referitor la tara noastra (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit joi, la inceputul sedintei de Guvern, despre mesajul pe care l-a transmis liderilor europeni in Parlamentul European, acolo unde a avut loc o dezbatere despre situatia statului.

Viorica Dancila, la Craiova: o fraza, doua gafe, un cuvant inventat

Anuntul facut de premierul Viorica Dancila la fabrica de avioane de la Craiova, ca au fost desemnati castigatorii lucrarilor de proiectare si executie a primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitesti, nu a fost lipsit de dezacorduri si cuvinte prost alese. A fost singurul loc unde Viorica Dancila nu a mai avut scris discursul si a vorbit liber.

Sectia de procurori din CSM o ataca pe Viorica Dancila: A facut acuzatii grave, nesustinute factual

Procurorii din CSM reactioneaza dupa discursul premierului Viorica Dancila din Parlamentul Euroopean. Si o acuza ca a facut afirmatii fara acoperire. Sectia pentru procurori a luat act cu ingrijor.

Viorica Dancila, in Parlamentul European: Nu pot accepta ca Jandarmeria Romana sa fie acuzata de actiuni si proceduri practicate peste tot in Europa (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut in discursul saus in Parlamentul European ca la mitingul din 10 august jandarmii au intervenit impotriva protestatarilor violenti care au incercat sa ocupe sediul.

Premierul Viorica Dancila, mesaj dur la adresa oficialilor de la Bruxelles: Nu vom accepta niciodata un to do list

Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj extrem de dur la adresa oficialilor europeni, miercuri seara, in contextul in care in Parlamentul European s-a discutat despre situatia din Romania. Dancila a.

Un ANGAJAT AL GUVERNULUI explica de ce premierul Viorica DANCILA refuza sa stea de vorba cu jurnalistii: NU ARE RASPUNSURILE SCRISE! (VIDEO)

Dupa ce a fugit de jurnalisti la Bruxelles, Viorica Dancila pare sa isi faca un obicei din refuzul de a sta de vorba cu presa. Premierul a refuzat si luni, la Craiova, sa stea de vorba cu ziaristii, la.

Eroina. Viorica Dancila, aplaudata in picioare in sedinta de guvern, pentru prestatia de la Strasbourg

La inceputul sedintei de Guvern, ministrii s-au ridicat in picioare si au aplaudat-o pe Viorica Dancila pentru prestatia avuta in plenul Parlamentului European, acolo unde a sustinut un discurs critic la adresa UE, potrivit Digi 24.

Viorica Dancila, date de ultima ora despre organizarea referendumului: in ce stadiu se afla pregatirile (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, la inceputul sedintei de Guvern ca autoritatile sunt in calendarul propus in ceea ce priveste pregatirea tehnica pentru referendumul din 6 si 7.

Viorica Dancila, care sustine ca vorbeste foarte bine limbile engleza si franceza, a avut nevoie de un translator la intalnirea cu presedintele Parlamentului European (FOTO)

Premierul Viorica Dancila a discutat, miercuri, cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, cu ajutorul unui translator, desi in CV-ul sau de pe site-ul Guvernului se precizeaza ca prim-ministrul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )