Libnet.ro
UNICEF

07:45

Viorica Dancila s-a autoizolat: Cam de doua saptamani nu am mai iesit decat pana la farmacie

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila s-a autoizolat: Cam de doua saptamani nu am mai iesit decat pana la farmacie

Fostul premier Viorica Dancila a anuntat ca se afla in autoizolare, in contextul epidemiei de coronavirus, precizand ca nu a mai iesit din casa decat pentru a merge la farmacie. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, apel catre Romania: Ei sunt in prima linie a acestei crize!

Viorica Dancila face un apel la unitate in plina criza de coronavirus. Acum e timpul solidaritatii. Acum, mai mult decat oricand, e timpul ca romanii sa fie impreuna, sa se ajute si sa se sustina unii pe altii, transmite fostul premier.

Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Prognoza meteo intre 16 si 29 martie

Vreme capricioasa in urmatoarele doua saptamani, anunta specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie. Potrivit acestora, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor creste dupa data de 20 martie.

Ucrainenii inchid granita pentru doua saptamani

In urmatoarele doua saptamani, incepand cu 16 martie, 00. 01, ora Kievului, Ucraina interzice trecerea frontierei de stat, inclusiv in regim de tranzit, pentru cetatenii straini si apatrizii, transmite IPN.

Pauza de distractie. Coronavirusul inchide pentru doua saptamani celebrele parcuri Disneyland din SUA si Europa

Parcurile tematice Walt Disney World Resort din Florida si Disneyland Paris vor fi inchise, incepand cu 14 martie, timp de doua saptamani, au anuntat reprezentantii companiei.

DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI: Rezerva Federala a SUA a redus dobanda cheie pentru a doua oara in decurs de doua saptamani

Rezerva Federala a Statelor Unite Fed) a redus duminica dobanda de politica monetara pentru a doua oara in ultimele doua saptamani, la un interval de 0%-0,25%, luand o noua masura de urgenta pentru a ajuta economia in timp ce pandemia de coronavirus escaladeaza rapid.

Rezerva Federala a SUA a redus dobanda cheie pentru a doua oara in decurs de doua saptamani, din cauza coronavirusului

Rezerva Federala a Statelor Unite Fed) a redus duminica dobanda de politica monetara pentru a doua oara in ultimele doua saptamani, la un interval de 0%-0,25%, luand o noua masura de urgenta pentru a ajuta economia in timp ce pandemia de coronavirus escaladeaza rapid, transmite Reuters.

Coronavirus in Romania. in ultimele doua saptamani, numarul testelor de depistare a virusului efectuate zilnic a crescut de sapte ori

In ultimele saptamani, numarul testelor pentru depistarea coronavirusului a evoluat exploziv. Concret, daca pe 2 martie s-au realizat 475 de astfel de teste, ieri, numarul acestora a ajuns la peste 3200.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )