Libnet.ro
UNICEF

06:30

Viorica Dancila s-a intalnit cu Klaus Iohannis la Cotroceni / Cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii -UPDATE

Hotnews Hotnews,
 Viorica Dancila s-a intalnit cu Klaus Iohannis la Cotroceni / Cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii -UPDATE

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit astazi, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis. intalnirea a fost confirmata de Administratia prezidentuiala care a precizat ca cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii, ca urmare a schimbarilor atat de profunde care s-au produs dupa scrutinul de duminica. continuă pe Hotnews

Viorica Dancila, discutii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila si presedintele Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Stire in curs.

Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor ministri

Premierul Viorica Dancila a transmis, in aceasta dupa amiaza, presedintelui Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor ministri pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, ministru al Justitiei, ministru al Fondurilor Europene si ministru pentru Romanii de Pretutindeni.

Vizita neanuntata la Cotroceni: Viorica Dancila s-a intalnit cu Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila se afla in acest moment la Cotroceni, pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis. Este o vizita neanuntata. Reamintim ca presedintele nu accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean in functia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, potrivit unor surse politice. De asemenea, a cerut demiterea imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan.

Viorica Dancila a transmis presedintelui Iohannis propunerile de numire a noilor membri ai Guvernului

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a transmis presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor ministri pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor.

Bogdan Chirieac, reactia la intalnirea dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis: Presedintele face ceva normal, incearca sa coabiteze

Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Jurnalistul Bogdan Chirieac a precizat ca.

VIORICA DANCILA: Am discutat cu presedintele fiecare propunere de ministru

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre fiecare propunere de ministru din cabinet si spera ca in scurt timp sa primeasca un raspuns.

Melescanu: Am sunat-o pe Viorica Dancila. Nu mi-a cerut demisia si m-a asigurat ca nici nu mi-o va cere

Teodor Melescanu a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca a sunat-o pe Viorica Dancila dupa ce presedintele Iohannis ceruse demiterea sa, dar ca premierul i-a spus ca nu ii cere demisia si l-a asigurat ca nici nu i-o va cere. Tot in aceasta seara, Melescanu a declarat la Antena 3 ca nici prin gand nu-i trece sa isi dea demisia, pentru ca am facut pentru prima oara un efort enorm pentru ca romanii din diaspora sa voteze.

Viorica Dancila: Nu sunt multumita de votul din diaspora. Cei care au gresit, trebuie sa plece acasa!

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti, ca nu este multumita de modul in care s-a desfasurat votul in diaspora si a cerut Ministerului Afacerilor Externe o analiza in acest sens, ea aratand ca.

Ce a discutat Klaus Iohannis cu Viorica Dancila la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu premierul Viorica Dancila, a confirmat Administratia Prezidentiala, precizand ca discutiile au vizat rezultatele referendumului si.

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )