Libnet.ro
UNICEF

18:30

Bogdan Chirieac, reactia la intalnirea dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis: Presedintele face ceva normal, incearca sa coabiteze

Antena3 Antena3,
Bogdan Chirieac, reactia la intalnirea dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis: Presedintele face ceva normal, incearca sa coabiteze

Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Jurnalistul Bogdan Chirieac a precizat ca. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre coabitarea cu premierul Viorica Dancila. Anunt de ultima ora

Presedintele Klaus Iohannis sustine, joi, la Palatul Cotroceni o conferinta de presa, la ora 17:00. Seful statului isi prezinta punctele de vedere dupa intalnirea pe care a avut-o, in cursul zilei, cu premierul Viorica Dancila. DECLARATII Klaus Iohannis: Presedintele a sustinut, joi, ca este foarte bucuros ca sase milioane si jumatate de romani au raspuns [] .

Viorica Dancila s-a intalnit cu Klaus Iohannis la Cotroceni / Cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii -UPDATE

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit astazi, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis. intalnirea a fost confirmata de Administratia prezidentuiala care a precizat ca cei doi au discutat despre rezultatele referendumului si situatia guvernarii, ca urmare a schimbarilor atat de profunde care s-au produs dupa scrutinul de duminica.

Dancila a discutat cu Iohannis, la Cotroceni, despre Guvern

Premierul Viorica Dancila s-a aflat la Palatul Cotroceni, unde a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre Guvern, informeaza G4Media. intrevederea a durat circa 30 de minute. intalnirea vine la o zi.

Bogdan Chirieac: Romania se intoarce intr-o epoca a catuselor

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre condamnarea lui Liviu Dragnea si a afirmat ca valul de ura din Romania a ramas fara obiect, iar tara se intoarce in epoca catuselor. Puterea nu mai.

Ce a discutat Klaus Iohannis cu Viorica Dancila la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu premierul Viorica Dancila, a confirmat Administratia Prezidentiala, precizand ca discutiile au vizat rezultatele referendumului si.

Vizita neanuntata la Cotroceni: Viorica Dancila s-a intalnit cu Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila se afla in acest moment la Cotroceni, pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis. Este o vizita neanuntata. Reamintim ca presedintele nu accepta propunerea de numire a lui Titus Corlatean in functia de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, potrivit unor surse politice. De asemenea, a cerut demiterea imediata a ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan.

Viorica Dancila i-a trimis lui Klaus Iohannis propunerile de numire a noilor ministri

Premierul Viorica Dancila a transmis, in aceasta dupa amiaza, presedintelui Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor ministri pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, ministru al Justitiei, ministru al Fondurilor Europene si ministru pentru Romanii de Pretutindeni.

Viorica Dancila, discutii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila si presedintele Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Stire in curs.

VIORICA DANCILA: Am discutat cu presedintele fiecare propunere de ministru

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca a discutat cu presedintele Klaus Iohannis despre fiecare propunere de ministru din cabinet si spera ca in scurt timp sa primeasca un raspuns.

Viorica Dancila, despre motivul pentru care l-a refuzat pe Iohannis: Nu vreau sa iau decizii pripite

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat la inceputul sedintei de Guvern ce a discutat cu presedintele Klaus Iohannis in cadrul intalnirii neanuntate de la Cotroceni. As dori sa le multumesc tuturor r.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )