Libnet.ro
UNICEF

11 Mai.

Ce a discutat Klaus Iohannis cu Viorica Dancila la Palatul Cotroceni

Antena3 Antena3,
Ce a discutat Klaus Iohannis cu Viorica Dancila la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a avut joi, la Palatul Cotroceni, o intalnire cu premierul Viorica Dancila, a confirmat Administratia Prezidentiala, precizand ca discutiile au vizat rezultatele referendumului si. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, discutii cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni

Viorica Dancila si presedintele Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Stire in curs.

Bogdan Chirieac, reactia la intalnirea dintre Viorica Dancila si Klaus Iohannis: Presedintele face ceva normal, incearca sa coabiteze

Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis discuta la Palatul Cotroceni, pe fondul crizei remanierii, sa negocieze o solutie de compromis, au spus surse politice. Jurnalistul Bogdan Chirieac a precizat ca.

Klaus Iohannis, declaratii de presa la Palatul Cotroceni de la ora 17

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine joi, 30 mai, de la ora 17:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni .

Dancila, la Palatul Cotroceni pentru o discutie cu Iohannis

Premierul Viorica Dancila a mers la Palatul Cotroceni pentru o discutie cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice, informeaza News. ro.

UPDATE Adrian Nastase a plecat dupa o ora, de la Palatul Victoria, unde cel mai probabil a discutat cu premierul Viorica Dancila

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase, condamnat pentru coruptie in doua dosare, a plecat, dupa o ora, de la Palatul Victoria, unde a discutat cel mai probabil cu premierul Viorica Dancila. Asta dupa ce Nastase anuntase marti infiintarea unui grup de sprijin pentru PSD, ca urmare a infrangerii fara precedent a formatiunii in alegerile europene.

Declaratii Klaus Iohannis: mesajul presedintelui dupa mobilizarea de la europarlamentare si referendum

Presedintele Klaus Iohannis sustine luni, la ora 12:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele a vorbit despre rezultatul alegerilor europarlamentare si despre referendumul pe justitie. Seful statului sustine ca mobilizarea romanilor a fost una exemplara. A criticat, insa, autoritatile pentru modul in care au organizat alegerile din diaspora. Acolo, oamenii au stat ore [] .

Papa Francisc se va intalni si cu Viorica Dancila, la Palatul Cotroceni. La ultima intrevedere, premierul i s-a adresat cu: Sfintia Voastra, I am very glad for this opportunity (VIDEO)

Papa Francisc se va afla intr-o vizita istorica in Romania, in perioada 31 mai 2 iunie. in Bucuresti, Suveranul Pontif se va intalni cu mai multi oficiali romani, inclusiv cu premierul Viorica.

Melescanu: Am sunat-o pe Viorica Dancila. Nu mi-a cerut demisia si m-a asigurat ca nici nu mi-o va cere

Teodor Melescanu a declarat, miercuri seara, la Digi 24, ca a sunat-o pe Viorica Dancila dupa ce presedintele Iohannis ceruse demiterea sa, dar ca premierul i-a spus ca nu ii cere demisia si l-a asigurat ca nici nu i-o va cere. Tot in aceasta seara, Melescanu a declarat la Antena 3 ca nici prin gand nu-i trece sa isi dea demisia, pentru ca am facut pentru prima oara un efort enorm pentru ca romanii din diaspora sa voteze.

VIORICA DANCILA: Nu sunt adepta ca presedintele sa ia singur deciziile

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, ca nu este de acord ca presedintele partidului sa ia singur deciziile si a respins solutia alegerilor anticipate.

Klaus Iohannis, la reuniunea informala a Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa la summitul Partidului Popular European PPE), precum si la reuniunea informala a Consiliului European, ce va avea loc marti, la Bruxelles, informeaza Agerpres. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )