Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila s-a razgandit, dupa ce i-a invitat pe jurnalisti sa ii vada casa. Si-a amintit ca are dreptul la intimitate

Playtech Playtech,
Viorica Dancila s-a razgandit, dupa ce i-a invitat pe jurnalisti sa ii vada casa. Si-a amintit ca are dreptul la intimitate

Au mai ramas doar cateva zile pana la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Cursa pentru Cotroceni se va disputa la urne, pe 24 noiembrie 2019. in acest sens, Viorica Dancila i-a invitat joi in vizita la vila din Predeal, pe toti jurnalistii prezentii la un eveniment. Fostul premier a motivat ca doreste sa . continuă pe Playtech

Ce raspuns a primit Viorica Dancila, dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis. Reactie ironica

Episod pilot, dubla doi. Viorica Dancila l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis, pentru a-si infrunta perspectivele. Reactie ironica din partea senatoarei PNL Alina Gorghiu. Ce raspuns a primit Viorica Dancila dupa ce l-a invitat din nou la dezbatere pe Klaus Iohannis? De te-ndeamna, de te cheama Tu ramai la toate rece .

Viorica Dancila s-a razgandit. Nu mai invita jurnalistii la vila sa din Predeal

Candidatul PSD, Viorica Dancila, a facut o invitatie nominala la imobilul neterminat de la Predeal catre un reprezentant mass-media care a ridicat semne de indoiala cu privire la faptul ca locuinta domniei.

La nici doua ore distanta de momentul in care Viorica Dancila a invitat o jurnalista sa-i vada vila din Predeal, PSD a anuntat ca invitatia nu mai este valabila

Viorica Dancila invita, in conferinta electorala de joi seara, o jurnalista sa-i viziteze casa de la Predeal pentru a-i arata ca locuinta este inca neterminata, dar la nici doua ore distanta s-a.

A fost sau nu chemata Viorica Dancila la DNA. Este o stire pe jumatate falsa

Viorica Dancila a organizat, joi, o noua dezbatere la care au fost invitati jurnalisti de la mai multe televiziuni si publicatii. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a declarat ca informatia potrivit careia va fi chemata la DNA este pe jumatate falsa. Viorica Dancila: DNA a spus ca nu ma cheama maine, dar ma poate chema .

Viorica Dancila se razgandeste legat de 10 august: Da, am spus atunci ca seamana cu o lovitura de stat, am vazut pe urma ca nu a fost o lovitura de stat

La un an si 3 luni de la evenimentele din 10 august, Viorica Dancila nu mai considera ca a fost o lovitura de stat, asa cum a sustinut. Ea a declarat, joi seara, ca a vazut apoi ca nu a fost o lovitura de stat, dar intrebata insistent de jurnalisti cand si-a dat seama de acest lucru, a evitat constant sa raspunda: Chiar vreti sa vorbim doar de 10 august?.

VIDEO Viorica Dancila, in dialog deschis cu jurnalistii in paralel cu dezbaterea lui Iohannis: Vad un om las si arogant, un presedinte cu o abordare extremista Iohannis nu s-a intalnit cu astia din diaspora Ea a facut un bilant al ei si al presedintelu

Viorica Dancila l-a atacat sistematic timp de doua ore si jumatate, in cadrul dialogului deschis cu jurnalistii de la Parlament, pe contracandidatul sau, Klaus Iohannis, in timp ce acesta avea propria dezbatere. Prezidentiabilul PSD l-a acuzat din nou pe Iohannis de lasitate si aroganta pentru ca nu vrea sa participe la o dezbatere electorala impreuna cu ea. De asemenea, aceasta a spus ca nu a mers la dezbaterea lui Iohannis cu jurnalisti pentru ca nu este nevoie de circ. Aceasta si-a facut bilantul mandatului de premier, dar si pe acela al presedintelui Iohannis.

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila, dezbatere cu presa la Palatul Parlamentului: Eu sper ca si Klaus Iohannis sa voteze Viorica Dancila - LIVE TEXT si VIDEO

Candidatul PSD la Presedintie, Viorica Dancila, a invitat reprezentantii mass-media la un dialog deschis, marti seara,in cadrul unui eveniment organizat la Palatul Parlamentului. Multumesc.

Viorica Dancila a chemat toata presa la vila roz din Predeal, dar invitatia a fost valabila doar in fata camerelor. Epsiodul controversat, explicat in direct pe B1 TV: Pe scurt, ne trimite PSD niste poze intr-o zi cu soare (VIDEO)

Viorica Dancila a fost protagonista unui moment controversat joi seara, cand a invitat toata presa sa-i vada vila roz din Predeal, pentru ca la nici doua ore distanta PSD sa trimita un comunicat de presa, pr.

Viorica Dancila, o noua dezbatere incendiara: Voi fi presedintele mediator. Vilele de protocol, pentru copiii orfani

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se confrunta din nou, tot de la distanta. Premierul a invitat din nou jurnalistii la o dezbatere, in cadrul careia isi va prezenta programul de Guvernare, astazi,.

Viorica Dancila, o noua dezbatere incendiara: Voi fi presedintele mediator - LIVE TEXT si VIDEO

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se confrunta din nou, tot de la distanta. Premierul a invitat din nou jurnalistii la o dezbatere, in cadrul careia isi va prezenta programul de Guvernare, astazi,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )