Libnet.ro
UNICEF

22:30

Viorica Dancila, la Satu Mare: Sper sa va alaturati Guvernului si impreuna sa creionam un viitor bun. Romania nu mai poate astepta

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila, la Satu Mare: Sper sa va alaturati Guvernului si impreuna sa creionam un viitor bun. Romania nu mai poate astepta

Premierul Viorica Dancila si ministrul Agriculturii, Petre Daea, sunt asteptati sa ajunga duminica la Festivalul National Sambra Oilor, cel mai mare eveniment organizat in Tara Oasului, care loc pe Dealul Hu. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Nu jignirile, nu huiduielile ne fac mai buni romani

Premierul Viorica Dancila participa duminica, la Festivalul Sambra Oilor din Huta Certeze, judetul Satu Mare. Nu jignirile, nu huiduielile ne fac mai buni romani. Adevaratii romani sunt oameni care.

Declaratie de dragoste pentru Viorica Dancila, la Satu Mare. Cine i-a cazut la picioare premierului - VIDEO

Ionica, un satmarean de 70 de ani, abia a asteptat vizita premierului Viorica Dancila. Sustinator al PSD, satmareanul a profitat de ocazie, s-a inscris la cuvant si i-a facut o declaratie de.

VIDEO Premierul Viorica Dancila, asteptata de protestatari si la Satu Mare: Fara mici si bere, PSD-ul piere

Premierul Viorica Dancila este asteptata de cateva zeci de protestatari si la Satu Mare. Jandarmii au format un cordon in fata protestatarilor, care scandeaza Fara mici si bere, PSD-ul piere si Sustineti hotii, va pleaca nepotii, transmite Mediafax. Cateva zeci de protestatari s-au adunat, sambata seara, la Satu Mare, unde este asteptata Viorica Dancila.

Viorica Dancila: Nu a fost premier mai jignit decat mine. S-au gandit ca sunt femeie si voi ceda usor

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la o intalnire cu oameni de afaceri si reprezentanti ai administratiei publice din judetul Satu Mare, ca nu a fost prim-ministru mai jignit decat ea si, probabil, protestatarii s-au gandit ca, fiind femeie,.

Viorica Dancila anunta ca va adopta prin ordonanta de urgenta Codul administrativ

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, la o intalnire cu oameni de afaceri si primari din judetul Satu Mare, ca Guvernul va adopta prin ordonanta de urgenta Codul administrativ, scrie Agerpres.

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste si la Arad: PSD, Ciuma rosie / Jandarmii, moblizati in numar mare

Premierul Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Prefectura Arad de peste 200 de protestatari care scandeaza PSD, ciuma rosie, Viorica nu uita, ca Ardealul nu te vrea si care un banner cu mesajul Orice om ii este teama de Ardeal. Si la Primaria Lipova, unde a avut o intalnire cu responsabili locali si membri ai PSD, Viorica Dancila a fost asteptata de zeci de liceeni care au avut pancarte cu mesaje impotriva Guvernului. Si la Cluj, unde a mers joi, Dancila, a fost asteptata de peste o suta de protestatari, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a-i opri.

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste si la Arad: PSD, Ciuma rosie / Jandarmii, mobilizati in numar mare

Premierul Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Prefectura Arad de peste 200 de protestatari care scandeaza PSD, ciuma rosie, Viorica nu uita, ca Ardealul nu te vrea si care au un banner cu mesajul Orice om ii este teama de Ardeal. Si la Primaria Lipova, unde a avut o intalnire cu responsabili locali si membri ai PSD, Viorica Dancila a fost asteptata de zeci de liceeni care au avut pancarte cu mesaje impotriva Guvernului. Si la Cluj, unde a mers joi, Dancila, a fost asteptata de peste o suta de protestatari, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a-i opri. Dancila la Arad, despre proteste: Sunt siderata. Eu vedeam aici un pol al civilizatiei, cu oameni foarte civilizati. Nici mie, nici colegilor mei nu ne este teama.

Viorica Dancila nu mai merge la Timisoara, de frica protestelor. Care este planul B, pus in aplicare de strategi

Viorica Dancila ar fi trebuit sa fie prezenta, vineri, la Timisoara. Numai ca sefa Guvernului a schimbat planul pe ultima suta de metri, de frica protestelor. Vizita premierului Viorica Dancila la Timisoara a fost anulata pe ultima suta de metri, de frica protestelor. Premierul a avut parte de o surpriza neplacuta, joi, la Cluj cand [] .

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Cluj, insa nu in locul anuntat conform programului VIDEO

Premierul Viorica Dancila a ajuns, joi, la Cluj-Napoca, dar nu in locul unde era programat sa ajunga, ci in alta parte. Viorica Dancila se afla, joi, intr-o vizita in tara, la Cluj-Napoca, alaturi de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Sefa Guvernului ar fi trebuit sa ajunga la Casa de Cultura a Studentilor Cluj, insa premierul nu [] .

Viorica Dancila, primita cu huiduieli si la Arad: Orice om ii este teama de Ardeal FOTOVIDEO

Periplul premierului Viorica Dancila prin tara se trasforma intr-un esec total. Sefa Guvernului a fost asteptata de protestatari si la Arad. Premierul Romaniei a mers, vineri, intr-o vizita oficiala la Arad. insotita de mai multi ministri, ea a avut parte de acelasi tratament ca cel de la Cluj: huiduieli, scandari anti-guvernamentale si critici din partea [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )