Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viorica Dancila, social-democrata cu cel mai slab scor la prezidentiale din istorie: Din luna mai, sub conducerea mea, PSD a crescut

B1 B1,
Viorica Dancila, social-democrata cu cel mai slab scor la prezidentiale din istorie: Din luna mai, sub conducerea mea, PSD a crescut

Viorica Dancila considera ca PSD a crescut in mandatul sau de presedinte, desi nu demult chiar ea obtinea cel mai slab scor al unui candidat social-democrat in istoria alegerilor prezidentiale din. continuă pe B1

VIORICA DANCILA FACE ISTORIE Cel mai slab scor al unui candidat PSD la turul II al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila a reusit sa obtina cel mai slab scor al unui candidat PSD la https:www. bursa. roalegeri-prezidentiale-2019-turul-2-bec-prezenta-pana-la-ora-1900-este-47-12-procente-peste-8-5-milioane-de-cetateni-exercitandu-si-dreptul-de-vot-20974831alegerile prezidentiale din istoria democratica a Romaniei. Conform exitpoll-urilor, candidata PSD a obtinut 33,5% din voturi cu 12 procente mai putin decat urmatorul clasat in topul celor mai slabe rezultate - Victor Ponta.

Viorica Dancila, cel mai slab scor luat de un prezidentiabil PSD din istorie: Ultimii 3 erau indepartati de la varful partidului dupa infrangeri, desi obtineau mult mai multe voturi

Viorica Dancila a obtinut cea mai usturatoare infrangere a unui candidat PSD din istoria alegerilor prezidentiale, cu 3,3 milioane de voturi dupa numararea buletinelor din peste 99% din sectii. Desi.

Dancila, cel mai mic scor din istoria PSD la prezidentiale

Viorica Dancila a obtinut cel mai mic numar de voturi din istoria participarii PSD la alegerile prezidentiale. Ea a primit cu mai mult de jumatate mai putine voturi fata de cele obtinute de Ion Iliescu in 1992 si cu un milion si jumatate mai putine.

Ce va face Viorica Dancila, dupa esecul de la alegerile prezidentiale. Tocmai a facut anuntul

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar anunta ca nu isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Dupa ce a fost anuntat rezultatul alegerilor, Dancila a tinut un discurs iesit din comun, prezentand infrangerea ca pe o victorie. Viorica Dancila nu isi da demisia dupa rezultatul rusinos de .

COSMIN NECULA: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, exclus din PSD dupa ce a criticat in mod repetat politica Guvernului Dancila, a postat pe Facebook un mesaj extrem de dur la adresa sefilor din Partidul Social Democrat, dupa rezultatul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. El catalogheaza scorul obtinut de Dancila ca fiind cea mai mare rusine pentru PSD, situatia fiind de un penibil rasunator.

Primar exclus din PSD: Dancila a obtinut cel mai prost scor din istoria PSD. Nu exista o rusine mai mare

Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa sefilor din PSD. in aceste momente nu pot sa nu ma gandesc cum baronul Benea a votat-o pe Dancila premier, apoi.

Comisia Europeana o ironizeaza pe Dancila: Deci ASTIA au fost la vot (FOTO)

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania a postat pe Facebook un mesaj ironic dupa ce Viorica Dancila, candidata PSD la prezidentiale, a inregistrat cel mai slab scor la acest tip de scrutin din istoria.

Alegeri prezidentiale 2019 - Viorica Dancila a castigat in cinci judete. Cel mai mare scor, in Teleorman

Candidatul PSD Viorica Dancila a castigat in cinci judete cele de-al doilea tur al prezidentialelor, cel mai mare scor fiind inregistrat in Teleorman.

Viorica Dancila: PSD a recuperat in alegerile prezidentiale voturile pierdute la europarlamentare

Viorica Dancila a declarat. duminica seara, ca, desi a pierdut alegerile prezidentiale, PSD a recupe.

Care sunt cele 5 judete in care Viorica Dancila a iesit pe primul loc. Este adevarata surpriza de la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a pierdut cu un scor dezastruos alegerile prezidentiale. Iar harta voturilor arata dezastru pe linie pentru PSD. Dupa ora 21:00, numaratoarea oficiala avanseaza extrem de rapid si arata cifrele dezastrului pentru PSD. Dupa centralizarea a 58% din voturile exprimate la sectiile din tara, Klaus Iohannis conduce cu 62%. Viorica Dancila a obtinut doar .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )