Libnet.ro
UNICEF

09:45

Viorica Dancila: PSD a recuperat in alegerile prezidentiale voturile pierdute la europarlamentare

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila: PSD a recuperat in alegerile prezidentiale voturile pierdute la europarlamentare

Viorica Dancila a declarat. duminica seara, ca, desi a pierdut alegerile prezidentiale, PSD a recupe. continuă pe România Liberă

Gabriela Firea, primul mesaj dupa ce Viorica Dancila a pierdut alegerile: Nu trebuie sa dezarmam

Candidata PSD, Viorica Dancila, a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis. O prima reactie dupa acest esec a avut si Gabriela Firea, primarul-general al Capitalei. Gabriela Firea, primarul-general al Bucurestiului, a comentat esecul PSD la prezidentiale. Edilul-sef a avut o prima reactie dupa ce Viorica Dancila a fost invinsa de Klaus Iohannis in .

Exit Poll PSD ora 16:00 alegeri prezidentiale: Iohannis (PNL) 60%, Viorica Dancila (PSD) 40%

Alegerile prezidentiale din aceasta duminica au reusit sa ii aduca pe romani la urnele de vot, intr-un numar exemplar. Datele oferite de BEC, in timp real, au aratat ca pana la ora 15:30, prezenta la vot a fost de 34%, la nivelul intregii tari. Este un procent care il depaseste cu mult pe cel din .

Viorica Dancila (PSD): Judecati candidatii in functie de ce au facut pentru voi si cat respect v-au aratat

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor, le-a cerut, vineri, romanilor sa-i judece pe candidati in functie de ceea ce au facut pentru ei in acesti ani si cat respect le-au aratat,.

Viorica Dancila (PSD): Voi lupta pentru aderarea la spatiul Schengen si la Zona Euro, intrarea in programul Visa Waiver si intarirea Parteneriatului Strategic cu SUA

Viorica Dancila, reprezentanta PSD in finala prezidentialelor de duminica, a afirmat, joi seara, intr-o conferinta de presa electorala, ca obiectivele pe care si le propune sunt aderarea la spatiul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cea mai mare infrangere pentru PSD la alegerile prezidentiale din toate timpurile

Diferenta inregistrata in turul 2 de scrutin la alegerile prezidentiale din 2019, 64,8% pentru Klaus Iohannis versus 35,2% pentru Viorica Dancila reprezinta cea mai grava.

Viorica Dancila umileste din nou diaspora. Nu demisioneaza: La alegerile locale, diaspora nu voteaza!

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar isi pune mari sperante in alegerile locale si parlamentare de anul viitorul. Liderul social-democrat sustine ca PSD va obtine un numar mult mai mare de voturi, intrucat diaspora nu va putea vota. Viorica Dancila umileste din nou diaspora Presedintele PSD a tinut un discurt .

CTP: La Viorica Dancila este cea mai mare concentratie de minciuni sfruntate pe minut din istoria candidaturilor PSD

Viorica Dancila are cea mai mare concentratie de minciuni sfruntate pe minut din istoria candidaturilor PSD la prezidentiale, a declarat Cristian Tudor Popescu, pentru Digi24. A tot vorbit doamna Dancila.

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al Romaniei

Uniunea Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul anunta ca o sustine pe social-democrata Viorica Dancila in cursa pentru Cotroceni. Membrii UMPMV si Sindicatele din Armata si Politie care au.

Plangere PSD de ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. O sectie de votare din Constanta a incalcat regulamentul

Biroul Electoral Judetean Constanta a admis plangerea formulata duminica de organizatia judeteana a PSD potrivit careia stampila de control a BEJ era aplicata, pe buletinul de vot.

Ce se intampla la sediul PSD, in timpul votului. Viorica Dancila a disparut pentru mai multe ore de la biroul din Kiseleff

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot sunt asteptati, duminica, 24 noiembrie, la alegerile prezidentiale 2019, turul 2 de scrutin. Astfel, romanii au de ales intre Klaus Iohanis, presedintele Romaniei ales in 2014 si Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale. La sediul PSD este insa liniste. Surse apropiate partidului au declarat in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )