Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIORICA DANCILA: Unii membri ai partidului nostru nu au invatat nimic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Unii membri ai partidului nostru nu au invatat nimic

Premierul Viorica Dancila a declarat, astazi, dupa ce ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, si-a anuntat demisia din functie inaintea sedintei Comitetului Executiv National al PSD, ca unii membri ai PSD nu au invatat nimic si au crezut ca, daca ies in spatiul public inainte de a vorbi in forul statutar, ii va aprecia cineva. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila, reactie dupa demisia lui Carmen Dan: Eu cred ca unii membri PSD nu au invatat nimic si cred ca daca ies in spatiul public sa declarare ceva ii va respecta cineva (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut o reactie acida dupa ce Carmen Dan si-a anuntat demisia din fruntea Ministerului de Interne acuzand ca urma sa fie inlocuita politic si nu din motive de.

Reactia Vioricai Dancila, dupa demisia lui Carmen Dan: Este dezinformata. Membrii PSD nu au invatat nimic!

Prima reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la sefia ministrului de Interne a venit chiar de la premierul Viorica Dancila. Sefa Guvernului a parut deranjata de faptul ca un astfel de anunt s-a facut inainte de o discutie prealabila si inainte de discutiile din sedinta CEx referitoare la o remaniere mai ampla. La cateva .

VIORICA DANCILA: Candidatul care se va pozitiona bine in sondaje merge la prezidentiale

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, astazi, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile prezidentiale.

PSD, pregatiri pentru prezidentiale. Viorica Dancila nu exclude sa candideze, daca partidul i-o va cere

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, sambata la Calarasi, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile prezidentiale.

Viorica Dancila, anunt despre candidatul PSD la prezidentiale. Ce conditii cumulative trebuie sa indeplineasca

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, sambata, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile.

Viorica Dancila a descoperit ca un angajat din Guvern are salariul mai mare decat al ei. Despre ce suma este vorba

Un angajat din Guvern, are un salariu mai mare decat Viorica Dancila. Ce salarii sunt in cadrul Secretariatului General al Guvernului? Angajat la Guvern, salariu mai mare decat Viorica Dancila Premierul Viorica Dancila a confirmat indirect, in cursul zilei de joi, ca un angajat din Guvern are un salariu prea mare. Guvernul se pregatea miercuri .

Viorica Dancila a venit la Aeroportul Otopeni pentru a o intampina pe Simona Halep. Ce i-a adus Premierul - FOTO

Viorica Dancila a mers la aeroportul Otopeni pentru a o primi pe Simona Halep, la revenirea in tara, dupa turneul de la Wimbledon. Premierul i-a oferit un buchet de flori. Alaturi de Viorica Dancila au fost ?.

Cine sunt oamenii din PSD propusi sa preia portofoliile ramase vacante dupa remaniere. Viorica Dancila a anuntat lista

Viorica Dancila a anuntat mai multe decizii luate in cadrul sedintei CEx a PSD de luni, 15 iulie. Printre ele se numara si concluziile remanierii dorite de premierul Dancila si rezultate in urma unei evaluari pe cateva ministere. Primii care pleaca din Guvernul Dancila sunt Carmen Dan de la sefia Ministerului de Interne si .

Cum s-au certat Gabriela Firea si Viorica Dancila. Stenogramele arata adevarata situatie din PSD

Au fost discutii aprinse, luni, in sedinta CEx al PSD. Gabriela Firea si Viorica Dancila s-au certat cand s-a adus in discutie subiectul legat de candidatul la alegerile prezidentiale din acest an. Primarul general al Capitalei a cerut ca partidul sa ia o decizie cu privire la candidat, iar premeirul Romaniei a reactionat imediat. Cum .

Viorica Dancila: Doamna Carmen Dan e dezinformata. Niciodata PSD nu va ceda presiunilor presedintelui

,Premierul Viorica Dancila a facut declaratii dupa ce Carmen Dan si-a prezentat demisia din fruntea Ministerului de Interne. intrebata daca Viorica Dancila a cedat presiunilor lui Klaus Iohannis,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )