Libnet.ro
UNICEF

01:06

Viorica Dancila: ,,Stiu ca nu o sa intru intr-o lupta usoara

România Liberă România Liberă,
Viorica Dancila: ,,Stiu ca nu o sa intru intr-o lupta usoara

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, marti, ca decizia Biroului Permanent National si a Co. continuă pe România Liberă

VIORICA DANCILA: Nu cred ca Firea va merge pe o candidatura independenta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, nu crede ca Gabriela Firea va merge pe o candidatura independenta la alegerile prezidentiale, precizand ca in aceasta situatie ar insemna sa-si piarda portofoliul de primar.

Primarul Daniel Florea: Cu Viorica Dancila avem sanse reale sa castigam prezidentialele

Presedintele PSD Sector 5, Daniel Florea, a declarat marti ca premierul Viorica Dancila este un candidat redutabilpentru alegerile prezidentiale si, fata de Gabriela Firea, are o sustinere mai larga.

Oprisan: Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, marti, ca Viorica Dancila este o solutie pentru alegerile prezidentiale, afirmand ca aceasta are sanse mari in fata lui Klaus Iohannis.

Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pentru Cotroceni

30 - Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pe Dancila pentru Cotroceni. Urmeaza votul din CEX. Stirea initiala: Conducerea PSD se reuneste.

CEx a decis: Viorica Dancila este candidatul PSD la prezidentiale

30 - Viorica Dancila castiga prima lupta pentru prezidentiale. BPN al PSD o sustine pe Dancila pentru Cotroceni. Urmeaza votul din CEX. Stirea initiala: Conducerea PSD se reuneste.

Viorica Dancila: Cred ca am sanse in fata lui Iohannis

Viorica Dancila afirma ca partidul porneste dintr-o situatie dificila in lupta pentru Cotroceni, dar ca are sanse sa-l invinga pe Klaus Iohannis. Acest vot ma onoreaza, ma responsabilizeaza, in acela.

Laura Codruta Kovesi, sustinuta la Bruxelles de inca un stat din UE. Nimeni nu s-ar fi asteptat! Lovitura dura pentru Viorica Dancila si PSD

Laura Codruta Kovesi este sustinuta de inca o tara din UE! Acesta veste fericita vine exact dupa anuntul lui Emmanuel Macron. Nimeni nu s-ar fi asteptat la aceasta tara, care nu are niciun interes fata de Romania pentru a-i fi alaturi lui Kovesi. Kovesi, sustinuta la Bruxelles de inca o tara din UE Lupta Laurei .

Viorica Dancila: Daca presedintele CNAS nu demisioneaza, maine il voi demite

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca il va demite marti pe presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu-si va de demisia. Dancila a precizat ca a trimis Corpul de control la CNAS.

Viorica Dancila: Daca presedintele CNAS nu isi da demisia, il voi demite

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca il va demite pe presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu isi va da demisia, scrie Agerpres.

Viorica Dancila, primele declaratii dupa ce a fost desemnata candidatul PSD la prezidentiale: Cred ca am sanse in fata lui Klaus Iohannis. Pot fi presedintele tuturor romanilor (VIDEO)

Liderul PSD Viorica Dancila a declarat, marti, la finalul sedintei CEx, in care a fost validata drept cacidatul PSD la alegerile prezidentiale ca este de parere ca il poate invinge pe presedintele Klaus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2287 seconds )