Libnet.ro
UNICEF

11:00

Scenariu-soc. Ce s-ar putea intampla cu Viorica Dancila daca pierde alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Scenariu-soc. Ce s-ar putea intampla cu Viorica Dancila daca pierde alegerile prezidentiale

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a afirmat, miercuri, ca nu o vede bine pe Viorica Dancila daca va pierde alegerile prezidentiale, fie si in turul 2. Nu o vad bine dupa aia. Decat daca. Stiti ce s-ar p. continuă pe Antena3

Scenariu-soc. Ce s-ar putea intampla cu Viorica Dancila daca pierde alegerile

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a afirmat, miercuri, ca nu o vede bine pe Viorica Dancila daca va pierde alegerile prezidentiale, fie si in turul 2. Nu o vad bine dupa aia. Decat daca. Stiti ce s-ar p.

Viorica Dancila: Daca presedintele CNAS nu demisioneaza, maine il voi demite

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca il va demite marti pe presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu-si va de demisia. Dancila a precizat ca a trimis Corpul de control la CNAS.

RALUCA TURCAN: Viorica Dancila va pierde alegerile prezidentiale usturator

Liderul liberal Raluca Turcan afirma ca Viorica Dancila - votata marti de CEx al PSD pentru a fi candidatul partidului la Presedintie - va pierde alegerile prezidentiale usturator si va pleca in secunda doi din fruntea Guvernului. Turcan spune insa ca actualul premier va avea ocazia sa raspunda mai multor intrebari vizand grupurile de interese care paraziteaza Guvernul, institutiile statului si resursele publice, banii luati de la primarii, ratele mai mari la banci si brutalitatea cu care au fost reprimate protestele din 10 august.

Raluca Turcan: Viorica Dancila va pierde alegerile prezidentiale usturator si va pleca in secunda doi de la Guvern

Liderul liberal Raluca Turcan afirma ca Viorica Dancila - votata marti de CEx al PSD pentru a fi candidatul partidului la Presedintie - va pierde alegerile prezidentiale usturator si va pleca in secunda doi din fruntea Guvernului. Turcan spune insa ca actualul premier va avea ocazia sa raspunda mai multor intrebari vizand grupurile de interese care paraziteaza Guvernul sau institutiile statului si resursele publice.

Viorica Dancila, despre controversata numire la sefia CNAS, Vasile Ciurchea, anchetat de DNA: Am considerat ca e un specialist. Daca se atesta ca a incalcat legea, il vom schimba (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, marti, ca Vasile Ciurchea este o nominalizare provizorie la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). intrebata de jurnalisti de problemele cu justitia ale acestuia,.

Viorica Dancila: Marti il demit pe seful CNAS daca nu isi va prezenta demisia

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni seara ca marti il va demite pe seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), in cazul in care Razvan Vulcanescu nu isi va prezenta.

Viorica Dancila: Voi demisiona daca nu intru in turul doi; in sondaje nu sunt o locomotiva, dar sper sa devin una

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a afirmat miercuri seara la Digi 24 ca desi initial planul era de a avea un candidat comul la prezidentiale cu ALDE, in urma rezultatelor de la europarlamentare s-a razgandit. Totodata, premierul a afirmat ca daca nu va ajunge in turul doi, isi va da demisia.

Viorica Dancila anunta ca l-a numit pe Vasile Ciurchea la CNAS: E un profesionist, e foarte bine pregatit. Nu exista nicio acuzatie la adresa sa

Premierul Viorica Dancila a anuntat marti ca l-a numit pe Vasile Ciurchea la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, chiar daca decizia de numire nu a aparut inca in Monitorul Oficial. Dancila a fost iritata de intrebarile presei privind numirea lui Ciurchea in contextul in care acesta este anchetat de DNA intr-un dosar ce vizeaza contractele privind sistemul informatic, cu prejudiciu de peste 16 milioane de euro. Dancila spune ca nu exista nicio acuzatie la adresa lui Ciurchea atata timp cat nu exista o hotarare judecatoreasca, ci doar o ancheta. Surse: Vasile Ciurchea, anchetat de DNA intr-un dosar ce vizeaza contractele privind sistemul informatic, cu prejudiciu de 16 milioane de euro, propus de Sorina Pintea la sefia CNAS.

Viorica Dancila il va demite marti pe seful CNAS. Intre timp, ii asteapta demisia

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca il va demite marti pe presedintele Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate CNAS), Razvan Vulcanescu, daca acesta nu-si va de demisia.

Firea o ironizeaza pe Dancila: Daca indica un ghiseu unde sa depunem candidatura, voi face inscrierea

Gabriela Firea o ironizeaza pe Viorica Dancila si spune ca, daca i se va indica un ghiseu unic unde sa isi depuna oficial candidatura pentru prezidentiale, va face acest lucru. Initial, premierul a subliniat ca primarul general nu si-a anuntat inscrierea in cursa, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2667 seconds )