Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIORICA DANCILA: Vom adopta Codul administrativ prin ordonanta de urgenta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Vom adopta Codul administrativ prin ordonanta de urgenta

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca Guvernul va adopta Codul administrativ prin ordonanta de urgenta si a afirmat ca acest proiect va aduce ordine in administratie. continuă pe Ziarul Bursa

Profesori de Drept, scrisoare catre Dancila: Adoptarea Codului administrativ prin OUG echivaleaza cu un exces de putere

Mai multe cadre didactice de la facultati de Drept din tara ii cer premierului Viorica Dancila sa nu adopte Codul administrativ prin Ordonanta de urgenta, considerand ca o astfel de masura echivaleaza cu un exces de putere. Profesorii universitari ii atrag atentia premierului, intr-o scrisoare deschisa, cu privire la consecintele pe care o asemenea masura le poate avea asupra bunei functionari a sistemului administrativ din Romania.

DANIEL SUCIU, MINISTRUL DEZVOLTARII REGIONALE SI ADMINISTRATIEI PUBLICE: Codul Administrativ va fi adoptat prin ordonanta de urgenta

Vicepremierul Daniel Suciu a prezentat, ieri, forma finala a viitorului Cod Administrativ ce va fi adoptat in perioada urmatoare. Daniel Suciu a declarat: Proiectul de act normativ a fost avizat de 25 de ministere si maine n. r. - astazi) se asteapta avizul din partea Consiliului Economic si Social. Dupa primirea tututor avizelor, Codul Administrativ va fi adoptat de Guvern prin ordonanta de urgenta.

Codul Administrativ ar putea fi adoptat in aceasta saptamana de Guvern. Miza este introducerea in legalitate a companiilor infiintate de Gabriela Firea, sporirea puterii baronilor locali si acordarea pensiilor speciale

Codul Administrativ ar putea fi adoptat in aceasta saptamana de Guvern prin Ordonanta de Urgenta. Documentul contine mai multe prevederi controversate, printre care introducerea pensiilor speciale pentru alesii locali, aprobarea proiectelor care vizeaza administrarea patrimoniului cu majoritate absoluta jumatate plus 1 din numarul consilierilor in functie), fata de doua treimi cat era pana acum, mutarea raspunderii pentru actele administrative ilegale de la primari catre functionarii publici. Una dintre marile mize ale acestui proiect este intrarea in legalitate a companiilor municipale infiintate de Gabriela Firea, deoarece aceasta nu are votul USR si PNL, deci nu poate obtine votul a doua treimi din consilierii generali.

Daniel Suciu a prezentat principalele modificari din Codul administrativ

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Vasile-Daniel Suciu, a prezentat luni principalele prevederi ale proiectului Codului administrativ si a pledat pentru adoptarea lui prin ordonanta de urgenta, adaugand ca acesta este sustinut de catre primari de toate culorile politice.

VIORICA DANCILA: Avem a doua cea mai mare crestere economica din UE

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca investitiile au un rol esential in dezvoltarea unei tari prin beneficiile rezultate pe piata muncii si prin facilitatile pe care le aduc zonelor unde sunt realizate, adaugand ca Eurostat si Institutul National de Statistica au anuntat recent ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din UE pe primul trimestru al acestui an.

Ludovic Orban, despre candidatura premierului la sefia PSD: Tara arde si Viorica Dancila se piaptana

Liderul PNL Ludovic Orban a comentat ironic anuntul premierului Viorica Dancila potrivit caruia aceasta va candida la presedintia PSD. Tara arde si Viorica Dancila se piaptana. Asta e important.

VIORICA DANCILA: Nu ne punem problema taierilor de salarii

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca Guvernul in niciun caz nu-si pune problema taierilor de salarii in sectorul public, adaugand ca Executivul urmeaza sa aplice de la 1 septembrie cresterea punctului de pensie si a indemnizatiei minime.

Viorica Dancila, lovitura fatala pentru Liviu Dragnea: Poate a avut si el vina lui. O singura tema nu ne-a facut bine!

Viorica Dancila a dat o lovitura de la distanta lui Liviu Dragnea in momentul in care a afirmat ca rezultatul slab de la alegerile europarlamentare a fost cauzat de fostul sef PSD. Desi se fereste sa faca acuzatii, premierul Romaniei crede ca Dragnea a avut si el vina lui. Deja este al treilea prim-ministru care [] .

VIORICA DANCILA: Nu as vrea sa il judec pe Liviu Dragnea

Presedintele interimar al social-democratilor, Viorica Dancila, a afirmat luni ca nu ar dori sa il judece pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, dar ar vrea sa schimbe modul de lucru al acestuia, fiind de parere ca decizia nu trebuie sa fie luata in mod individual, de un singur om, ci trebuie sa apartina forurilor statutare ale partidului.

Viorica Dancila, aparitie misterioasa la Palatul Cotroceni, la ceremonia de investire. Ce mesaj transmite tinuta abordata de premier

Fiecare aparitie a Vioricai Dancila este atent analizata, mai ales dupa ce liderul Partidului Social, Liviu Dragnea, a fost condamnat la inchisoare. Tinuta pe care a ales-o premierul are o semnificatie aparte. Ce semnifica nuanta rochiei? Viorica Dancila, aparitie atent analizata de la Palatul Cotroceni Noii ministri au depus juramintele la Palatul Cotroceni. Ana Birchall [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )