Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIORICA DANCILA: Avem a doua cea mai mare crestere economica din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Avem a doua cea mai mare crestere economica din UE

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca investitiile au un rol esential in dezvoltarea unei tari prin beneficiile rezultate pe piata muncii si prin facilitatile pe care le aduc zonelor unde sunt realizate, adaugand ca Eurostat si Institutul National de Statistica au anuntat recent ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din UE pe primul trimestru al acestui an. continuă pe Ziarul Bursa

Omniasig, cea mai mare despagubire platita pe o asigurare de proprietate in 2018: 1,7 mil. lei; pe RCA, de 6,54 mil. lei

Omniasig Vienna Insurance Group a platit anul trecut despagubiri in valoare totala de peste 648 milioane lei, in crestere fata de anul precedent. Pe segmentul Property, in 2018, cele mai insemnate pagube au fost provocate de un incendiu la un hotel,.

Avocatii de la Harvard cred ca pot rezolva cea mai mare problema de pe internet

Pirateria de continut digital este interzisa in aproape fiecare colt al mapamondului, dar opinia despre aceasta practica pare sa se schimbe. in cazul in care ai descarcat vreodata un film.

Cea mai mare schimbare pentru ITP de care trebuie sa stie soferii romani

Inspectia tehnica periodica ITP) trebuie realizata la fiecare doi ani si e obligatorie. Tocmai de aceea aceasta schimbare ar putea fi o salvare pentru multi soferi. in prezent, daca detii.

Viorica Dancila, despre reactia lui Teodor Melescanu privind criza politica din Republica Moldova: Unii s-au grabit cu declaratiile. Cred ca nu trebuie sa mai avem opinii separate(VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a sustinut marti ca unii s-au grabit cu declaratiile, referindu-se la afirmatiile ministrului de Externe, Teodor Melescanu, cu privire la situatia din Republica.

Scenariu-soc! Ce s-ar putea intampla cu PSD si Viorica Dancila

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, luni, in contextul conflictului dintre tabara care o sustine pe Viorica Dancila si cea care este de partea Gabrielei Firea ca daca Dancila va pierde postul de.

Viorica Dancila, aparitie misterioasa la Palatul Cotroceni, la ceremonia de investire. Ce mesaj transmite tinuta abordata de premier

Fiecare aparitie a Vioricai Dancila este atent analizata, mai ales dupa ce liderul Partidului Social, Liviu Dragnea, a fost condamnat la inchisoare. Tinuta pe care a ales-o premierul are o semnificatie aparte. Ce semnifica nuanta rochiei? Viorica Dancila, aparitie atent analizata de la Palatul Cotroceni Noii ministri au depus juramintele la Palatul Cotroceni. Ana Birchall [] .

De ce facea Viorica Dancila gafa dupa gafa. Chiar ea a recunoscut de ce se incurca mereu

Viorica Dancila a marturisit la o emisiune TV de ce a facut atat de multe gafe verbale in timpul discursurilor politice si al conferintelor de presa. Cumva, pare ca nu a fost vina ei, mai ales ca explicatia oferita de dumneaei este destul de plauzibila. Viorica Dancila s-a inscris deja cu brio pe lista celor [] .

Viorica Dancila, dupa sedinta PSD: Guvernul trebuie sa-si duca mai departe activitatea

Viorica Dancila a facut o serie de declaratii dupa sedinta PSD. Premierul a spus ca s-a discutat despre motiunea de cenzura pe care o vor trata cu seriozitate. Am discutat cu colegii mei despre.

Rares Bogdan: Daca Viorica Dancila intelegea ceva din vot, ar fi facut minim o reparatie fata de oamenii care au stat la cozi. Dansa l-a sustinut in continuare pe Teodor Melescanu, care a devenit de-a dreptul impertinent (VIDEO)

Rares Bogdan, europarlamentar PNL, a declarat miercuri ca daca premierul Viorica Dancila ar fi inteles ceva din votul din 26 mai, i-ar fi demis pe ministrul de Externe, Teodor Melescanu, si pe cel al.

Viorica Dancila, despre campania electorala: Am vazut doar ura. Rezultatul a fost naucitor, a fost mai rau decat de asteptam

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, la TVR, ca si-a dat seama ca PSD poate pierde alegerile europarlamentare in momentul in care a vazut ura cu care au fost intampinati social-democratii la.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )