Libnet.ro
UNICEF

13:45

Virgil Musta: inceperea scolilor ar putea spori numarul de cazuri de COVID-19. Speram sa nu fie un numar foarte mare

Adevărul Adevărul,
Virgil Musta: inceperea scolilor ar putea spori numarul de cazuri de COVID-19. Speram sa nu fie un numar foarte mare

Virgil Musta, medic-sef al Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Victor Babes din Timisoara, a declarat ca odata cu inceperea anului scolar numarul cazurilor de infectare ar putea spori. continuă pe Adevărul

Medicul Virgil Musta, despre inceperea noului an scolar: Nu copiii reprezinta riscul principal. Problema mare este la parinti si bunici

Virgil Musta, medic infectionist la Spitalul Victor Babes din Timisoara, a declarat ca inceperea scolii trebuie sa tina cont de anumite reguli, pentru a evita aparitia de noi cazuri de.

Alexandru Rafila, despre inceperea anului scolar: Va creste numarul de cazuri. Scolile trebuie sa aiba stocuri de masti de protectie

Reprezentantul Romaniei la OMS, profesorul Alexandru Rafila, a afirmat, joi, ca dupa deschiderea scolilor va creste numarul de cazuri, adaugand ca scolile ar trebui sa aiba stocuri de masti de protectie.

Medicul Virgil Musta: Copiii care au parinti sau bunici cu comorbiditati ar fi bine sa invete de acasa

Copiii care au parinti sau bunici cu comorbiditati ar fi bine sa invete de acasa, pentru a nu transmite boala in familie, afirma medicul Virgil Musta, coordonatorul Spitalului COVID din Timisoara. El atrage atentia ca, in cele mai multe cazuri, copiii infectati cu coronavirus sunt asimptomatici si se pot transforma in vectori de transmitere a bolii in familie.

Virgil Musta: Scolile trebuie sa oblige profesorii si copiii sa respecte toate regulile in familiile unde unii membri au comorbiditati este foarte important ca acestia sa fie protejati

Dr. Virgil Musta este de parere ca scolile, care pot deveni focare de infectie, trebuie sa respecte toate regulile si sa oblige profesorii si copiii sa faca acelasi lucru. in familiile unde.

Anul scolar 2020-2021. Ghidul complet pentru inceperea scolilor: ce trebuie sa stie toti elevii

In contextul epidemiei de coronavirus, un ghid elaborat de Ministerul Educatiei era mai mult decat necesar pentru inceperea noului an scolar 2020 2021. Elevii trebuie sa stie ce-i asteapta din 14 septembrie. Cum se vor desfasura orele si care sunt regulile ce trebuie respectate in incinta scolilor. Ghidul complet pentru inceperea scolilor, pentru anul .

Raed Arafat, avertisment inainte de inceperea scolilor: Va fi o perioada dificila

Raed Arafat a vorbit, cu o zi inainte de inceperea scolilor, despre despre perioada dificila care va urma si ca este esentiala colaboarea dintre profesori, parinti si autoritati, conform.

EXCLUSIV Virgil Musta: Nu se intrevede faza descendenta a pandemiei. Cum comenteaza medicul rata mare de pozitivare din ultimele 24 de ore

Numarul de noi infectari cu SARS-COV-2 ramane relativ constant, potrivit ultimului raport transmis de Grupul de Comunicare Strategica. in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 1. 109 de noi cazuri, insa raportate.

Alexandru Rafila: Numarul de cazuri de COVID-19 va creste inevitabil odata cu inceperea scolilor

MediculAlexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la OMS, a vorbit, joi seara,in platoul Digi24 despre evolutia numarul de infectari cu COVID-19 in perioada urmatoare si mai ales in contextul.

Orban, inainte de inceperea scolilor: ii rog pe parinti sa aiba incredere! Copiii au nevoie de scoala

Premierul Ludovic Orban roaga parintii sa aiba incredere in masurile luate de Guvern, inaintea de inceperea scolii, si sa monitorizeze atent starea de sanatate a celor mici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )