Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIRGIL POPESCU, DESPRE PANA DE CURENT DIN VESTUL TARII: Daca nu se va stabili cine e vinovat, va exista un fond european pentru despagubirea celor afectati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIRGIL POPESCU, DESPRE PANA DE CURENT DIN VESTUL TARII: Daca nu se va stabili cine e vinovat, va exista un fond european pentru despagubirea celor afectati

Investigatia privind incidentul care a afectat alimentarea cu energie electrica a mai multor judete din nord-vestul Romaniei continua, iar despagubirea celor afectati trebuie facuta de cei vinovati, a declarat astazi ministrul Energiei, Virgil Popescu. continuă pe Ziarul Bursa

Virgil Popescu: intreruperea energiei electrice din zona de nord-vest a Romaniei a fost cauzata de un incident produs la reteaua electrica europeana

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat vineri seara, ca avaria de la reteaua de energie electrica din nord-vestul Romaniei a fost cauzata de un incident care s-a produs la reteaua electrica de transport europeana interconectata. El a dat asigurari ca Sistemul Energetic National functioneaza in parametri si nu are sincope.

Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani. S-a intamplat chiar acum in jumatate din Romania

In cateva judete din nord-vestul tarii, o pana de curenta provocat mari probleme la alimentarea cu energie electrica. Cel putin 5 judete sunt afectate, fiind o problema la alimentarea cu energie fara precedent in ultimii 30 de ani. Cea mai mare pana de curent din ultimii 30 de ani Vineri, 8 ianuarie, o problema de .

Virgil Popescu: Cei afectati de pana de curent de vineri vor fi despagubiti de Comisia Europeana

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anuntat ca persoanele afectate de pana de curent de vineri dupa-amiaza, semnalata in mai multe state europene, care a afectat si nord-vestul Romaniei, vor putea fi.

Probleme de alimentare cu energie fara precedent in ultimii 30 de ani: Judetele din nord-vestul tarii au ramas fara curent Au fost afectate si alte tari A pornit o investigatie europeana

O problema de sistem a provocat, vineri dupa-masa, in jurul orei 15. 00, mari probleme de alimentare cu energie in judetele din nord-vestul tarii. Reprezentantii Transelectrica au spus pentru HotNews. ro ca au fost probleme pe interconexiunea cu sistemul european. Au fost afectate cel putin sase judete, fiind o problema de alimentare cu energie fara precedent in ultimii 30 de ani. intreruperile de curent au afectat industria, dar si populatia. Lucrarile pentru sincronizarea sistemelor au durat aproape o ora, iar realimentarea populatiei aproape doua ore. Transelectrica a revenit la 17. 40 cu un comunicat informand ca s-a produs un incident la nivelul retelei electrice de transport europene interconectate, care a condus la declansarea mai multor echipamente din retelele electrice de transport atat din Romania, cat si din alte tari. UPDATE Asociatia Operatorilor de Transport si Sistem din Europa ENTSO-E a transmis vineri seara ca este o investigatie in defasurare cu privire la cauze.

Import masiv si brusc de energie electrica din Ungaria in timpul penei de curent din Transilvania

O pana majora de curent a afectat vineri consumatorii casnici si industrialidin mai multe judete din nord-vestul tarii. Judetele afectate sunt Alba, Satu Mare, Maramures, Bistrita Nasaud, Cluj si.

Liberalizarea in energie: Consumatorii vor fi trecuti direct pe pretul concurential, cel mai mic din ofertele actualilor furnizori - Virgil Popescu

Virgil Popescu, ministrul Energiei, acuza de abuz de pozitie dominanta operatorii care au si statut de furnizori de ultima instanta, fiind in acelasi timp si distribuitori ENEL, CEZ, Electrica, E. Ministrul spune ca vrea sa schimbe legislatia astfel incat toti consumatorii care au fost in regim reglementat pana la 1 ianuarie 2021 n. red. cam 75% din consumatorii casnici) si care nu au incheiat contract pe piata libera sa intre direct pe pretul concurential, cel mai ieftin al furnizorului actual. Adica, sa nu mai fie trecuti automat pe serviciul universal, la pret mult mai mare decat pe piata libera, asa cum se intampla acum.

VIRGIL POPESCU: Dupa data de 15 ianuarie, in Guvern vom actiona modificand legea energiei electrice

Guvernul va modifica legea energiei electrice si a gazelor naturale, dupa data de 15 ianuarie, a declarat, ieri, ministrul Energiei, Virgil Popescu, mentionand ca se va stabili cum se face liberalizarea, relateaza Agerpres.

VIRGIL POPESCU: Consumatorul vulnerabil de energie va fi subventionat

Proiectul de lege care defineste consumatorul vulnerabil din energie va fi aprobat cat mai curand, iar oamenii care au cu adevarat nevoie vor fi subventionati, a declarat, ieri, ministrul Energiei, Virgil Popescu, conform Agerpres.

Virgil Popescu: Dau asigurari ca Sistemul Energetic National functioneaza in parametri si nu are sincope

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat, vineri, pe pagina sa de Facebook, ca intreruperea energiei electrice din zona de nord - est a Romaniei a fost cauzata de un incident care s-a produs la reteaua.

Virgil Popescu: Consumatorul vulnerabil de energie electrica va primi subventie

Proiectul de lege care defineste consumatorul vulnerabil din energie va fi aprobat cat mai curand, iar oamenii care au cu adevarat nevoie vor fi subventionati, a declarat, marti seara, Ministrul Energiei, Virgil Popescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )