Libnet.ro
UNICEF

06:30

Virgil Popescu: Este exclus ca OMV sa se retraga din Marea Neagra

România Liberă România Liberă,
Virgil Popescu: Este exclus ca OMV sa se retraga din Marea Neagra

Ministrul desemnat al Economiei, Virgil Popescu, sustine ca nu s-a pus problema, in discutia de mart. continuă pe România Liberă

Ministrul Virgil Popescu, despre retragerea OMV din Marea Neagra: Este exclus

Ministrul desemnat al Economiei, Virgil Popescu, a negat marti in cadrul audierilor ca a discutat cu seful OMV, Reiner Seele, despre retragerea companiei din proiectul Neptun din Marea Neagra. Totodata, demnitarul.

Virgil Popescu a primit aviz pozitiv din partea Parlamentului pentru Ministerul Economiei

Virgil Popescu, ministrul desemnat sa ocupe portofoliul Economiei in Cabinetul Citu, a fost avizat p.

Virgil Popescu, ministrul desemnat pentru a prelua portofoliul Economiei, a primit aviz pozitiv la audierile din Parlament

Virgil Popescu, desemnat pentru functia de ministru al Economiei in Guvernul Citu, a primit aviz pozitiv din partea comisiilor de specialitate din Parlament.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Virgil Popescu, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei

ACTUALIZARE - Virgil Popescu a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Membrii Comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, reunite, au acordat 24 voturi pentru, 4 voturi impotriva si 3 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Ioan Marcel Bolos, propus pentru functia de ministru al Fondurilor Europene a fost avizat pozitiv de catre comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Au fost acordate 12 voturi pentru, 5 voturi impotriva si 5 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Bogdan Aurescu, ministrul propus al Afacerilor Externe a primit aviz pozitiv pentru a treia oara consecutiv. in favoarea sa au votat 23 de parlamentari, iar 7 s-au exprimat impotriva.

Ministrul Mediului: Deseurile din Marea Britanie sunt arse ilegal in judetul Ilfov

Ministrul Mediului, Costel Alexe, sustine ca deseuri cum sunt cele din Marea Britanie sunt arse ilegal in judetul Ilfov sau ajung la gropile de gunoi de aici. Toate acestea se intampla pentru ca in Marea Britanie eliminarea unei tone de deseuri ajunge sa coste 400 de lire, iar in Romania 30-40 de euro, a spus el.

Ultima zi a audierilor ministrilor din Cabinetul Citu. Scandalurile si certurile nu vor lipsi

Ultimii patru candidati propusi pentru a face parte din Cabinetul Citu sunt audiati, joi, de comisiile reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului. Primul programat sa apara in fata parlamentarilor este Bogdan Aurescu, propus la Externe, urmat de Marcel Bolos, propus la Fonduri Europene, Virgil Popescu, propus la economie si Marcel Vela, propus la Interne. Majoritatea candidatilor au primit avize negative in urma audierilor.

Rusia ordona dezinfectarea navelor care sosesc in porturi din Marea Neagra, din cauza coronavirusului

Rusia a ordonat dezinfectarea tuturor navelor din Iran, Italia si Coreea de Sud care sosesc in doua porturi ruse de la Marea Neagra, in contextul epidemiei de coronavirus, arata un document oficial obtinut de agentia de presa Reuters.

CEI 4 VENINOSI DIN MAREA NEAGRA: Iata care sunt vietuitoarele de care trebuie sa ne ferim (VIDEO)

Vara, litoralul Marii Negre devine neincapator. Turistii care se avanta in valurile marii sau doresc sa faca scufundari in Marea Neagra trebuie insa sa stie ca aici traiesc patru tipuri de.

Rusia si-a sporit numarul navelor militare din Marea Mediterana

Rusia si-a consolidat grupul naval care stationeaza in Marea Mediterana, in apropiere de coastele Tu.

Care este cauza poluarii record din Bucuresti. Ministrul Mediului da vina pe curatenia de primavara, dar are si suspiciuni de activitati industriale

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat luni ca poluarea record de azi noapte din Bucuresti are intre cauze un incendiu de vegetatie pe o suprafata de 5. 000 de metri la Crevedia, un incendiu la Gara de nord, dar si faptul ca oamenii au ars cauciucuri, in gospodariile din jurul Capitalei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )