Libnet.ro
UNICEF

06:45

CEI 4 VENINOSI DIN MAREA NEAGRA: Iata care sunt vietuitoarele de care trebuie sa ne ferim (VIDEO)

B1 B1,
CEI 4 VENINOSI DIN MAREA NEAGRA: Iata care sunt vietuitoarele de care trebuie sa ne ferim (VIDEO)

Vara, litoralul Marii Negre devine neincapator. Turistii care se avanta in valurile marii sau doresc sa faca scufundari in Marea Neagra trebuie insa sa stie ca aici traiesc patru tipuri de. continuă pe B1

Ministrul Virgil Popescu, despre retragerea OMV din Marea Neagra: Este exclus

Ministrul desemnat al Economiei, Virgil Popescu, a negat marti in cadrul audierilor ca a discutat cu seful OMV, Reiner Seele, despre retragerea companiei din proiectul Neptun din Marea Neagra. Totodata, demnitarul.

Rusia ordona dezinfectarea navelor care sosesc in porturi din Marea Neagra, din cauza coronavirusului

Rusia a ordonat dezinfectarea tuturor navelor din Iran, Italia si Coreea de Sud care sosesc in doua porturi ruse de la Marea Neagra, in contextul epidemiei de coronavirus, arata un document oficial obtinut de agentia de presa Reuters.

Virgil Popescu: Este exclus ca OMV sa se retraga din Marea Neagra

Ministrul desemnat al Economiei, Virgil Popescu, sustine ca nu s-a pus problema, in discutia de mart.

VIDEO Vietuitoarele de care trebuie sa ne ferim in Marea Neagra. Au intepatura foarte veninoasa si ranesc grav oamenii

Vietuitoarele veninoase din Marea Neagra sunt descrise in materiale informative menite sa puna in garda oamenii despre contactul cu acestea - care a trimis la Urgenta zeci de turisti.

Ministrul Mediului: Deseurile din Marea Britanie sunt arse ilegal in judetul Ilfov

Ministrul Mediului, Costel Alexe, sustine ca deseuri cum sunt cele din Marea Britanie sunt arse ilegal in judetul Ilfov sau ajung la gropile de gunoi de aici. Toate acestea se intampla pentru ca in Marea Britanie eliminarea unei tone de deseuri ajunge sa coste 400 de lire, iar in Romania 30-40 de euro, a spus el.

Curs valutar BNR pentru marti, 3 martie. Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a Romaniei a emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile monedelor internationale pentru azi, 3 martie? Cum a fost evolutia Indicelui ROBOR in ultimele luni? Curs valutar BNR pentru marti, 3 martie Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat un nou curs valutar. Noile cotatii ale monedelor de circulatie internatonala .

Primele DECLARATII ale lui George Burcea dupa despartirea de Andreea Balan: Am primit MII de mesaje in care sunt iNJURAT in ultimul hal...

Dupa ce Andreea Balan a fost invitata la Xtra Night Show, unde a vorbit despre despartire, George Burcea isi exprima si el punctul de vedere. Iata primele declaratii dupa despartirea de Andreea Balan,.

Rusia si-a sporit numarul navelor militare din Marea Mediterana

Rusia si-a consolidat grupul naval care stationeaza in Marea Mediterana, in apropiere de coastele Tu.

Viziunea Comisiei Europene privind impozitarea in Europa: Eliminarea subventiilor pentru combustibilii fosili, revizuirea modului in care sunt taxate companiile IT, simplificarea impozitarii

Paolo Gentiloni, comisarul european al economiei, a prezentat joi, intr-un discurs, cateva elemente ale politicii fiscale a UE pe care Comisia Europeana intentioneaza sa o promoveze in urmatorii cinci ani. in mare parte, politica fiscala va fi legata de ambitiile Uniunii Europene privind reducerea emisiilor de dioxid de carbon. De aceea, masuri precum eliminarea subventiilor la combustibilii fosili sau scutirile de taxe pentru industria aeronautica si maritima se afla printre prioritatile UE.

Viktor Orban cere oprirea a 130.000 de imigranti care sunt in deja spatiul UE dupa ce au intrat prin Turcia

Ungaria va apara frontierele externe ale Uniunii Europene, a declarat miercuri premierul Viktor Orban, cerand oprirea urgenta a 130. 000 de imigranti extracomunitari care au patruns deja din Turcia in tari europene.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )