Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

Virgil Popescu explica de ce nu s-au eliberat inca certificatele de urgenta. Cand le-ar putea obtine firmele

Adevărul Adevărul,
Virgil Popescu explica de ce nu s-au eliberat inca certificatele de urgenta. Cand le-ar putea obtine firmele

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a explicat miercuri de ce nu se elibereaza inca certificatele de urgenta, desi acestea ar fi trebuit sa fie eliberate in 5 zile de laaprobarea si publicarea ordinului in Monitorul Oficial. continuă pe Adevărul

Virgil Popescu anunta ca va fi emis un ordin prin care se va explica masura referitoare la blocarea preturilor

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat luni ca in urmatoarele zile va fi emis un ordin prin care se va explica masura referitoare la blocarea preturilor la energie, gaze, apa si carburanti, masura considerata necesara, in conditiile in care erau deja prevazute niste cresteri de preturi nejustificate la anumiti operatori din domeniul gazelor naturale.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu: Am pus in functiune prima linie de productie de masti de protectie, in Maramures. Capacitatea este de 150.000 de bucatizi (VIDEO)

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat, luni, in sedinta de Guvern, ca incepe productia autohtona de masti de protectie si de combinezoane. Popescu a precizat ca prima linie de productie este.

Cum arata mastile chirurgicale produse in Romania. Ministrul Virgil Popescu: impreuna ne facem Romania bine!

Ministrul Economiei a prezentat pe contul personal de Facebook cum arata mastile medicinale produse in Romania. Virgil Popescu multumeste grupului Taparo, cel care a inceput in tara noastra productia de masti.

Virgil Popescu anunta ca o firma din Galati va incepe din 15 aprilie sa produca materiale de protectie

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca o firma din Galati va incepe din 15 aprilie producerea echipamentelor de protectie, iar Romarm va realiza tot de la aceeasi data 500. 000 de masti pentru populatie si 150. 000 de masti pentru spitale.

Virgil Popescu, despre plafonarea gazelor naturale: Se pregateau cresteri nejustificate! Voi emite un ordin!

Virgil Popescu aduce noi lamuriri despre decizia de plafonare a preturilor la energie, gaze, apa si carburanti. Ministrul Economiei sustine ca ANRE pregatea niste cresteri nejustificate incepand cu 1 aprilie.

Doctorul Virgil Musta explica de ce a crescut la Timisoara numarul celor decedati din cauza coronavirusului

Dr. Virgil Musta, medicul de la Timisoara cu cei mai multi pacienti romani vindecati de coronavirus, a explicat luni, la Antena 3, de ce a crescut in ultimele zile numarul pacientilor decedati din cauza coronavirusului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )