Libnet.ro
UNICEF

10:45

Virusolog, despre vaccinul impotriva COVID: Scopul imediat nu e sa-l gasim pe cel mai bun, ci pe cel mai rapid care da rezultate

Adevărul Adevărul,
Virusolog, despre vaccinul impotriva COVID: Scopul imediat nu e sa-l gasim pe cel mai bun, ci pe cel mai rapid care da rezultate

Renumitul virusolog roman Mihnea Bostina, format la Harvard si devenit director academic la un cunoscut institut din Noua Zeelanda, atrage atentia ca pandemia nu a fost inca invinsa si ii critica pe politicienii care submineaza eforturile specialistilor de a limita proportiile dezastrului. continuă pe Adevărul

Seful Pfizer sustine ca va exista un vaccin impotriva Covid-19 pana la finalul anului

Albert Bourla, CEO-ul gigantului farmaceutic Pfizer, spune ca pana la sfarsitul lunii octombrie ar trebui sa avem deja rezultatele ultimelor testari pentru vaccinul impotriva Covid-19. Pfizer a initiat recent o propunere in care solicita ca grupul de testare din ultima faza sa cuprinda 44. 000 de participanti, in loc de 33.

Vaccinul anti-Covid-19: AstraZeneca reia testele in Marea Britanie

Grupul farmaceutic britanic AstraZeneca a reluat testele din Regat pentru vaccinul impotriva noului coronavirus, dupa ce a primit unda verde din partea autoritatilor sanitare, a anuntat sambata grupul, intr-un comunicat citat de AFP.

Medicul Alexandru Rafila, despre cum va fi administrat vaccinul anti-COVID 19

Vaccinul anti-COVID-19 ar putea fi administrat diferit in functie de varsta sau de istoricul medical, spune medicul Alexandru Rafila. in acest moment, planul medicilor este ca tinerilor sa li se administreze o singura doza, iar varstnicilor, cate doua.

AstraZeneca reia testarea vaccinului impotriva COVID-19 in Marea Britanie

Grupul farmaceutic britanic AstraZeneca a reluat testele din Regat pentru vaccinul impotriva noului coronavirus, dupa ce a primit unda verde din partea autoritatilor sanitare.

Directorul companiei Pfizer: Vaccinul anti-COVID s-ar putea dovedi un esec Totul se reduce la bani

Albert Bourla, CEO-ul Pfizer, a declarat ca vaccinul anti-COVID dezvoltat de compania sa s-ar putea dovedi un esec. Chiar daca acesta va trece de toate fazele de testare si va fi distribuit pana la finalul.

AstraZeneca reia testele pentru vaccinul anti-COVID din Marea Britanie: Autoritatea de reglementare sanitara pentru medicamente a confirmat ca sunt sigure

Gigantul farmaceutic britanic AstraZeneca a anuntat ca reia testele pentru vaccinul anti-COVID, ce au fost intrerupte in cursul acestei saptamani. Compania a primit unda verde din partea autoritatilor.

OMS despre suspendarea studiului pentru vaccinul anti-Covid: Este un lucru bun, este un apel de trezire

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat ca decizia AstraZeneca de a amana studiul pentru a treia faza a vaccinului anti-Covid din motive de siguranta, poate fi un lucru bun si un apel de trezire, pemtru ca dezvoltarea unui vaccin nu este intodeuna un drum drept si rapid, scrie CNBC.

Cat de sigur va fi vaccinul anti-COVID-19? Va avea efecte adverse? Raspunsul profesorului Alexandru Rafila

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a afirmat, vineri, la Antena 3, ca viitorul vaccin anti-COVID-19 va fi sigur din punctul de vedere al sigurantei si al reactiilor adverse, dar va trebui sa vedem daca va fi intr-adevar eficient.

OMS: Decizia AstraZeneca de a amana testele finale pentru vaccinul anti-Covid este o trezire la realitate

Organizatia Mondiala a Sanatatii a apreciat joi ca decizia AstraZeneca de a amana studiul clinic de faza a 3-a al vaccinului pentru Covid-19, din motive de siguranta, este o trezire la realitate, o reamintire ca dezvoltarea unui vaccin nu este intotdeauna un drum rapid si drept, relateaza CNBC citat de news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )