Libnet.ro
UNICEF

17:00

Virusul Zeus a facut pagube de 36 milioane de euro clientilor europeni ai diferitelor banci

B1 B1,
Virusul Zeus a facut pagube de 36 milioane de euro clientilor europeni ai diferitelor banci

O varianta a virusului Zeus, a reusit sa provoace pagube, anul trecut, in valoare de zeci de milioane euro clientilor europeni ai diferitelor banci. Virusul, denumit Eurograbber este extrem de periculos pentru. continuă pe B1

ING: Estimam ca banca centrala a vandut aproximativ 700 milioane euro in noiembrie, perioada in care leul s-a intarit cu doar 0,7% in medie fata de luna precedenta

Marti, in jurul pranzului, moneda unica se tranzactiona la 4,53 lei, intr-o sesiune cu volume reduse, pe o piata destul de apatica. Dupa ce nu a reusit sa se aprecieze dincolo de nivelul psihologic de 4,50/EUR saptamana trecuta, s-ar putea ca leul sa se intoarca la tendinta de depreciere catre 4,55/EUR, nivel spre care a gravitat in ultimele saptamani. Nivelul rezervelor valutare pentru luna noimebrie a oferit ieri o noua dovada pentru faptul ca interventiile sunt costisitoare si ofera beneficii limitate estimam ca banca centrala a vandut aproximativ 700 milioane euro in noiembrie, perioada in care leul s-a intarit cu doar 0,7% in medie fata de luna precedenta,spun economistii ING, intr-o nota remisa clientilor bancii.

APIA a efectuat plati catre fermieri in valoare de 1.894,00 milioane euro

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) informeaza ca in perioada 02. 12 a efectuat plati catre fermieri in valoare de 1. 894,00 milioane euro, plati finantate atat din fondurile europene, cat si din Bugetul de Stat, din care suma de 1. 560,00 milioane euro, reprezinta plati finantate din Fondul European pentru Garantare in Agricultura FEGA) si din Fondul European pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala FEADR), conform unui comunicat de presa.

BT Leasing Transilvania IFN vrea sa emita obligatiuni de pana la 10 milioane euro

BT Leasing Transilvania IFN, parte a grupului financiar bancar Banca Transilvania, vrea sa im-pru-mute intre 22,5 milioane lei 5 milioane euro) si 45 milioane lei 10 milioane euro), prin vanzarea de obli-gatiuni cu maturitate de cinci ani.

Actionarii BCR au aprobat o majorare de capital pentru atragerea a 110 milioane euro - surse.

Actionarii BCR au aprobat o majorare de capital prin care banca vrea sa atraga 501 milioane lei 110 milioane euro) si modificarea statutului, astfel incat executivul institutiei de credit sa poata decide desfiintarea de unitati fara aprobarea Consiliului de Supraveghere. Toate punctele de pe ordinea de zi au fost aprobate, asa cum au fost prezentate in convocator, au declarat pentru MEDIAFAX surse din actionariat. Pentru majorarea capitalului, banca vrea sa emita 770,76 milioane de .

Complexul Radisson Blu este evaluat de actionarul majoritar la aproximativ 100 milioane euro

Complexul hotelier Radisson Blu din Bucuresti este evaluat de actionarul majoritar la 103,5 milioane euro net, reiese dintr-un raport al grupului israelian Elbit Imaging, care detine 77% din actiunile Bucuresti Turism, proprietarul unitatii.

Complexul Radisson Blu este evaluat la aproximativ 100 milioane euro

Complexul hotelier Radisson Blu din Bucuresti este evaluat de actionarul majoritar la 103,5 milioane euro net, reiese dintr-un raport al grupului israelian Elbit Imaging, care detine 77% din actiunile Bucuresti Turism, proprietarul unitatii.

Rezervele valutare ale BNR au scazut cu 603 milioane euro

Rezervele valutare la Bancii Nationale a Romaniei BNR) s-au situat, la finele lunii noiembrie, la nivelul de 31,16 miliarde euro, in scadere cu 603 milioane euro, comparativ cu luna precedenta, potrivit unui comunicat al Bancii Centrale.

Deutsche Bahn va prelua Regiotrans Brasov, pentru 67 milioane euro

Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa, se va extinde pe piata romaneasca prin preluarea unui pachet de 70% din operatorul de transport de calatori Regiotrans Brasov, pentru 67 milioane euro, relateaza Mediafax.

Regiotrans Brasov, preluata de Deutsche Bahn pentru 67 milioane euro

Deutsche Bahn, cea mai mare companie feroviara din Europa, se va extinde pe piata romaneasca prin preluarea unui pachet de 70% din operatorul de transport de calatori Regiotrans Brasov, pentru 67 milioane euro.

Peste 70% dintre tinerii soferi europeni accelereaza pe galben si circa 3,36 milioane consuma alcool inainte sa se urce la volan - studiu

Circa 73% dintre tinerii soferi din Europa recunosc ca accelereaza atunci cand vad culoarea galbena a semaforului, iar 14% chiar trec pe culoarea rosie, reiese dintr-un studiu IPSOS, realizat in 15 tari europene si Africa de Sud, la comanda producatorului de anvelope Goodyear. Totodata, peste 3,3 milioane de tineri soferi consuma alcool inainte de a se urca la volan.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )