Libnet.ro
UNICEF

11:00

Un vis nerealist - Cum a vrut una dintre cele mai sarace tari din lume sa construiasca o linie de tren de mare viteza

Hotnews Hotnews,
 Un vis nerealist - Cum a vrut una dintre cele mai sarace tari din lume sa construiasca o linie de tren de mare viteza

Bangladesh-ul este o tara cu o suprafata mai mica decat Romania, dar cu o populatie de peste opt ori mai mare si statul asiatic este celebru pentru catastrofe si pentru trenurile incredibil de aglomerate. in aceste conditii, a fost cu atat mai inedita propunerea de a se construi o linie ferata de mare viteza pe o distanta destul de scurta si cu costuri ce ar fi depasit 10 miliarde dolari. in articol puteti citi cum de tara greu incercata a avut asa idee, dar si ce s-a ales de propunere. continuă pe Hotnews

Sefa FMI:Criza Covid-19, cea mai grava criza de la Marea Depresiunedin 1929

Directoarea generala a Fondului Monetar International FMI) Kristalina Georgieva preconizeaza ca o recesiune mondiala va afecta 170 de tari in 2020, una dintre cele mai grave consecinte economice de la Marea Depresiune din 1929 ale acestei crize fara pereche provocata de noul coronavirus.

Urari de Florii. Cele mai inspirate mesaje, urari si felicitari de Florii pentru persoana iubita

Urari de Florii. Cu putin timp inainte de Paste e timpul pentru cele mai generoase urari de Florii.

Statele Unite devin tara cu cele mai multe decese din lume din cauza coronavirusului

Statele Unite au depasit sambata Italia, devenind tara cu cele mai multe decese inregistrate din cauza coronavirusului, raportand peste 20. 000 de decese, potrivit Universitatii Johns Hopkins.

AGENTIILE DE PRESA: Pandemia va avea cele mai grave consecinte economice, avertizeaza directoarea FMI

Pandemia cu noul coronavirus va avea cele mai grave consecinte economice de dupa Marea Depresiune din 1929, a avertizat joi directoarea generala a Fondului Monetar International FMI), Kristalina Gheorghieva, transmit AFP si Reuters.

Cele mai multe cazuri de COVID-19, in Bucuresti si Suceava. Care este situatia pe fiecare judet

Cele mai multe cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus s-au inregistrat pana in prezent la Suceava - 1. 487 si Bucuresti - 659, scrie Agerpres, potrivit informarii Grupului de Comunicare Strategica.

Acestea sunt cele mai letale pandemii care au lovit omenirea de-a lungul timpului

Cele mai periculoase pandemii care au provocat milioane de decese in intreaga lume au fost variola, pojarul, gripa spaniola sau ciuma neagra, conform businessinsider. es.

VIDEO Cinema in carantina. Cele mai noi filme care vor aparea pe Netflix

Va prezentam cele mai noi titluri care vor aparea pe Netflix, de care va veti putea bucura alaturi de popcornul facut in cuptorul cu microunde de acasa.

in UE se vor produce cu 1,5 milioane mai putine masini din cauza crizei coronavirusului. Cum sta Romania

Industria auto este una dintre cele la care se pot cuantifica rapid efectele crizei sanitare, iar datele arata ca suspendarile anuntate pana acum se vor traduce intr-o productie cu 1,5 milioane de masini mai mica la nivelul UE. O uzina a reluat deja productia si mai multe stabilesc acum cum vor reincepe. Vor fi aplicate masuri de distantare sociala, in alte uzine vor fi inchise cantinele si in autobuzele de transport jumatate dintre locuri vor fi goale. Muncitorilor li se va lua temperatura la intrarea in schimb la unele uzine.

Cele mai cautate produse pe Flanco.ro: espressoarele, imprimantele, televizoarele, consolele, jocurile PS4 si electrocasnicele mici

Vanzarile Flanco au scazut cu 30% in luna martie, dupa ce retailerul a inchis magazinele din malluri si cateva dintre magazinele stradale, iar clientii au preferat sa cumpere mai mult din online, unde vanzarile au inregistrat o crestere de 50%, a.

Romania are cele mai ieftine oua din UE, la poarta fermei. Vanzarile, afectate de coronavirus

Vanzarile de oua in perioada Sarbatorilor Pascale vor fi mai mici in acest an cu circa 30% fata de 2019, din cauza restrictiilor impuse de criza generata de noul coronavirus, iar preturile vor fi similare cu cele de anul trecut, desi costurile de productie s-au majorat in 2020, sustine presedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania UCPR), Ilie Van.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )