Libnet.ro
UNICEF

14:00

Visa cumpara startup-ul Plaid cu 5,3 miliarde dolari

Hotnews Hotnews,
 Visa cumpara startup-ul Plaid cu 5,3 miliarde dolari

Compania de carduri si plati digitale Visa achizitioneaza fintech-ul Plaid, care a dezvoltat o platforma ce permite aplicatiilor sa se conecteze cu conturile bancare ale utilizatorilor, cu 5,3 miliarde de dolari, dublu fata de evaluarea obtinuta in urma cu doi ani de startup. continuă pe Hotnews

Aramco obtine in urma listarii o suma record - 29,4 miliarde dolari

Aramco a anuntat duminica ca in urma Ofertei Publice Initiale IPO) a obtinut o suma record - 29,4 miliarde dolari - o cifra mai ridicata decat anuntase initial, dupa ce gigantul petrolier din Arabia Saudita a folosit optiunea greenshoe modalitate prin care o companie poate majora numarul de actiuni vandute in IPO - n. red. ), transmit Reuters si AP, citate de Agerpres.

Aramco obtine o suma de 29,4 miliarde dolari in urma listarii

Aramco a anuntat, duminica, ca a obtinut, in urma Ofertei Publice Initiale IPO), o suma record de 29,4 miliarde dolari, dupa ce gigantul petrolier din Arabia Saudita a folosit optiunea greenshoe.

Google se apropie de borna de 1.000 de miliarde de dolari capitalizare

Grupul Alphabet se apropie de un moment istoric, cel in care va atinge 1. 000 de miliarde dolari capitalizare, in prezent cel mai bine stand Apple, cu 1,36 miliarde dolari. Alphabet are o capitalizare de 985 miliarde dolari, cu 40% mai mult decat in iunie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )