Libnet.ro
UNICEF

15:15

Viscri este cel mai vizitat sat din Romania: 32.000 de turisti, anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viscri este cel mai vizitat sat din Romania: 32.000 de turisti, anul trecut

Biserica Fortificata din satul Viscri, care din anul 1999 face parte din patrimoniul mondial UNESCO, a fost vizitata anul trecut de 32. 000 de turisti, in mare parte straini, platitori de bilete. continuă pe Ziarul Bursa

Cristi Pascu porneste in cautarea celui mai bun hairstylist din Romania

Sfarsitul de saptamana debuteaza cu o veste buna. De astazi, au inceput inscrierile la editia 2016 a concursului Cel mai bun Hairstylist din Romania. Cei mai talentati hairstylisti au sansa de a-si schimba viata.

Cele mai furate masini din Romania in ultimul an

Hotii de masini din Romania nu se lasa de meserie nici daca piata auto este la cel mai mic nivel din ultimii ani. Anul trecut, au sustras 1. 668 de autovehicule, majoritatea modele ale producatorului de automobile Dacia, potrivit Directiei de.

Yuanul, la cel mai ridicat nivel din 2016, in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile

Cursul de mijloc al yuanului a fost stabilit la 6,4905 unitati pentru un dolar, cel mai ridicat nivel din 2016, a anuntat vineri Banca Centrala a Chinei PBOC), dupa ce moneda americana s-a depreciat semnificativ in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile si de a majora achizitiile de active, transmite Reuters.

Cartea Recordurilor: Cel mai batran barbat din lume este un supravietuitor al Holocaustului. Vezi cati ani are

Un supravietuitor al lagarului de exterminare Auschwitz, care are acum 112 ani, este considerat cel mai batran din lume, potrivit reprezentantilor de la Cartea Recordurilor, informeaza BBC News in.

Un supravietuitor al Holocaustului, cel mai batran barbat din lume

Un supravietuitor al Holocaustului care are 112 ani a fost declarat cel mai batran barbat de pe planeta.

Secretele din Letea: cum a luat fiinta cel mai frumos sat din Delta Dunarii, locul in care au navalit fugarii ucraineni

Letea, satul pitoresc de pe grindul cu acelasi nume din Delta Dunarii, este locuit de urmasii cazacilor zaporojeni care s-au refugiat aici la inceputul secolului al XVIII-lea. Fugarii, numiti haholi, adica ucraineni din Austro-Ungaria, au venit pe insula cu obiceiurile lor cu tot.

Tavolara, insula caprelor salbatice: cum rezista vicisitudinilor cel mai mic regat din lume

Cu o istorie fascinanta, cel mai mic regat din lume este locuit in prezent doar in regim part-time, familia regala fiind singura care traieste pe insula Tavolara.

Cele mai frumoase case din Venetia

Venetia, cel mai romantic oras din lume, este un muzeu in aer liber. Venetia este un labirint de stradute si canale, iar farmecul orasului este dat de nenumaratele palazzi ce se gasesc aici.

Yuanul, la cel mai ridicat curs de schimb din 2016

Cursul mediu de schimb al yuanului a fost stabilit la 6,4905 unitati pentru un dolar vineri - cel mai ridicat nivel din 2016, a anuntat Banca Centrala a Chinei PBOC), dupa ce moneda americana s-a depreciat semnificativ in urma deciziei BCE de a reduce dobanzile si de a majora achizitiile de active, transmite Reuters, conform Agerpres.

Cele mai ciudate furturi din Romania. De la politistul care a furat chiloti tanga si prezervativela gospodarul care a furat usa unui WC din parc

In Romania, hotii fura orice, de la bunuri pentru subzistenta la obiecte scumpe pe care ulterior le valorifica. Cele mai ciudate furturi din Romania demonstreaza ca imaginatia infractorilor nu are limite atunci cand incearca sa obtina castiguri fara munca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )