Libnet.ro
UNICEF

23:30

Visul pe care nu l-a putut realiza Cristina Topescu: Mi-am dorit. Nu am fost lasata

Antena3 Antena3,
Visul pe care nu l-a putut realiza Cristina Topescu: Mi-am dorit. Nu am fost lasata

Cristina Topescu a dezvaluit, intru-un interviu, regretul pe care l-a avut pentru ca nu a putut sa isi indeplineasca un vis. continuă pe Antena3

De ce nu ar fi putut Cristina Topescu sa se sinucida. Psiholog: Nu-si lasa de izbeliste animalele pe care le iubea nespus!

Cristina Topescu a murit. Speculatiile privind cauzele decesului uneia dintre cele mai indragite jurnaliste nu au intarziat sa apara. Dupa ce a fost descoperita fara viata in casa in care locuia singura, despre Cristina Topescu s-a vorbit in spatiul public si despre posibilitatea unei sinucideri.

De ce nu ar fi putut Cristina Topescu sa se sinucida. Explicatia unui psiholog

Cristina Topescu a murit. Speculatiile privind cauzele decesului uneia dintre cele mai indragite jurnaliste nu au intarziat sa apara. Dupa ce a fost descoperita fara viata in casa in care locuia singura, despre Cristina Topescu s-a vorbit in spatiul public si despre posibilitatea unei sinucideri. Un psiholog a explicat la B1 TV de ce nu crede ca fiica lui Cristian Topescu si-ar fi luat viata.

Cristina Topescu mai are doi frati, vitregi. Cine sunt copiii lui Cristian Topescu

Duminica seara, agentii de la Inspectoratul de Politie Ilfov au relatat ca au fost solicitati de catre vecini sa vada ce se intampla cu Cristina Topescu. Jurnalista nu mai fusese vazuta de trei saptamani si moartea sa a fost confirmata, pe 12 decembrie, de catre oamenii legii. Chemati la fata locului, acestia au putut doar .

Cristina Topescu ar fi suferit de depresie. Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in locuinta sa, dupa ce apropiatii nu au mai putut lua legatura cu aceasta timp de 3 saptamani. Momentan nu este cunoscuta cu exactitate cauza mortii, urmand sa se faca o expertiza medicala in acest sens. Politia a mai transmis ca pe trupul neinsufletit al Cristinei Topescu nu au fost gasite urme de violenta.

Cristina Topescu a murit. Medicul Monica Pop: E prima data in ultimii ani cand nu mi-a raspuns la urarile de Anul Nou. Nici nu m-am putut gandi la asa ceva

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. O vecina a sunat la 112 pentru ca nu o mai vazuse de pe 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, imbracata de somn, fara a prezenta pe corp urme de violenta.

CRISTINA TOPESCU A MURIT. Cine a fost cu adevarat Cristina Topescu

Cristina Topescu a avut o viata ca un carusel. S-a razvratit impotriva regimului comunist si a trait intens orice moment. A fost unul dintre liderii generatiei sale si si-a lasat amprenta asupra proiectelor in care s-a implicat. Era un profesioniste desavarsit si o mare iubitoare de animale.

Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara. Iau un somnifer puternic, nu stiu cat mai rezist

Ultimul SMS trimis de jurnalista Cristina Topescu, inainte sa moara. Fosta realizatoare TV i-a scris unui amic. Care ar fi, de fapt, data in care si-a dat ultima suflare? Ultimul SMS trimis de Cristina Topescu, inainte sa moara Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la varsta de 59 de ani. Fiica celebrului comentator sportiv .

A murit Cristina Topescu. Ce varsta avea fiica lui Cristian Topescu si cum au gasit-o politistii

Fiica fostului comentator sportiv Cristian Topescu, o jurnalista importanta in Romania, a murit la varsta de 59 de ani. Din primele informatii, se pare ca in seara zilei de duminica, 12 ianuarie, Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa. Politistii au gasit-o pe Cristina Topescu in locuinta ei in aceasta seara, politistii de la .

Ce cosmar a trait Cristina Topescu, in perioada in care a lucrat la Antena 3. CTP face dezvaluiri socante

Cristian Tudor Popescu a facut dezvaluiri cutremuratoare dupa moartea Cristinei Topescu. Gazetarul a publicat un editorial in care a scris despre reactiile disproportionate aparute dupa trecerea in nefiinta a vedetei TV, mentionand perioada in care aceasta a lucrat la postul de televiziune Antena 3. CTP a reactionat dupa moartea Cristinei Topescu Cristina Topescu si Cristian .

Cum arata Cristina Topescu atunci cand medicii i-au ridicat trupul neinsufletit. Au fost socati de ce au vazut

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare, duminica seara, in locuinta sa din orasul Otopeni. Medicii care au patruns in casa pentru a constata decesul spun ca nici macar nu au recunoscut-o pe fosta prezentatoare TV, trupul ei fiind intr-o stare avansata de putrefactie. Medicii nu au recunoscut-o pe Cristina Topescu Decesul vedetei TV a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )