Libnet.ro
UNICEF

09:15

Vivre, afaceri de 40 milioane euro in 2018, cu 40% mai mari. Cum a evoluat retailerul online homedeco

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vivre, afaceri de 40 milioane euro in 2018, cu 40% mai mari. Cum a evoluat retailerul online homedeco

Monica Cadogan a pus bazele Vivre in 2012, in urma unei investitii initiale de 200. 000 euro. A inceput sa vanda online mobila si decoratiuni de casa, businessul a crescut repede si a ajuns sa fie prezent in 9 tari din regiune, iar anul acesta va atinge. continuă pe Wall-Street Ro

Vivre, afaceri de 50 milioane euro in 2018, cu 40% mai mari. Cum a evoluat retailerul online homedeco

Monica Cadogan a pus bazele Vivre in 2012, in urma unei investitii initiale de 200. 000 euro. A inceput sa vanda online mobila si decoratiuni de casa, businessul a crescut repede si a ajuns sa fie prezent in 9 tari din regiune, iar anul acesta va atinge.

Office Barista preia Waterpure Office Systems si anticipeaza venituri de 1,5 milioane euro in 2018, dublu vs 2017

Office Barista, unul dintre principalii jucatori de pe piata locala de OCS Office Coffee Services), preia Waterpure Office Systems, devenind astfel unul dintre cei mai mari integratori de solutii de apa, cafea si ceai pentru spatiile de birouri.

CONSILIUL CONCURENTEI LOVESTE DIN NOU Piata asigurarilor, amendata cu 53 milioane euro

Noua societati de asigurare si UNSAR, sanctionate pentru practici neconcurentionale Noua companii de asigurare si Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Roma-nia UNSAR) au fost amendate de Consiliul Concurentei cu amenzi totale in valoare de 246. 195,6 lei circa 53 milioane euro), pentru incalcarea reglementarilor nationale si europene din domeniul concurentei, prin coordonarea comportamentelor pe piata in vederea majorarii tarifelor la asigurarile obligatorii de raspundere civila RCA), au transmis reprezentantii institutiei.

iTUX: premiul cel mare la Startarium, afaceri cu 40% mai mari in 2018 si un nou business, axat pe retail

ITUX, startup care ofera servicii de inchiriere de costume barbatesti, va termina 2018 cu afaceri de pana la 220. 000 de lei, in crestere cu 40% fata de 2017. Alexandru Nestian, co-fondator si managing partner iTux, a povestit la Profesionistii in.

Start-Up Nation 2018-2019. Cnd spune Ministrul Oprea ca se deschide programul de 430 milioane Euro al Guvernului

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, spune ca va deschide in anul 2018 editia a doua a programului Start-Up Nation, prin care o serie de firme mici si mijlocii ar urma sa primeasca de la stat fonduri nerambursabile de maximum 200. 000 de lei fiecare, pentru investitii.

IN PERIOADA 2008-2018 Enel a investit 400 milioane euro in modernizari de statii electrice

Companiile de distributie de energie electrica ale Enel au realizat investitii in valoare de circa 400 de milioane de euro, inclusiv in retele de inalta tensiune, in perioada 2008-2018, investitii care au contribuit la imbunatatirea serviciilor oferite, masurata prin reducerea duratei medii a intreruperilor neplanificate, dupa cum au anuntat reprezentantii companiei.

PENTRU 30 MILIOANE EURO DEDICATE COMPANIILOR BCR Leasing IFN a semnat un nou acord de imprumut cu BEI

BCR Leasing IFN a semnat, ieri, un nou acord de imprumut cu Banca Europeana de Investitii BEI), acesta reprezentand a doua transa 30 de milioane de euro) dintr-un credit total de 100 de milioane de euro, conform unui comunicat de presa.

Tarife RCA marite ilegal. Sanctiuni de 53 milioane de euro

Consiliul Concurentei a sanctionat noua companii de asigurare si Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania UNSAR) cu amenzi totale de 246. 195,6 lei aprox. 53 milioane euro). Autoritatea de concurenta precizeaza printr-un comunicat de presa ca sanctiunile au fost acordate pentru incalcarea reglementarilor nationale si europene din domeniul concurentei prin coordonarea comportamentelor pe piata in vederea majorarii tarifelor la asigurarile obligatorii de raspundere civila RCA). UPDATE UNSAR si Uniqa Asigurari au anuntat ca vor contesta in instanta decizia Consiliului Concurentei, considerand acuzatiile ca fiind nefondate.

Comisarul european Corina Cretu, la inaugurarea Podului Centenarului din Oradea: Romania risca sa piarda 600 de milioane de euro din fonduri europene

Aflata la Oradea, la inaugurarea Podului Centenarului din Oradea, comisarul european Corina Cretu a declarat ca administratiile locale din Ardeal sunt cap de lista la atragerea de fonduri europene, un exemplu de bune practici care trebuie urmat si ca Romania risca sa piarda fonduri europene de 600 milioane euro din lipsa de proiecte.

Oportunitati de finantare pentru startup-urile care dezvolta jocuri video: Fond de investitii de 30 milioane euro

Play Ventures lanseaza un fond de investitii de 30 de milioane de dolari pentru startup-uri din industria jocurilor. Firma va investi atat in startup-uri care dezvolta jocuri, dar si in cele care ofera servicii pentru creatorii din industria de gaming din intreaga lume.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )