Libnet.ro
UNICEF

01:05

VLAD ROVO, SOMFY ROMANIA: Tot mai multi proprietari de locuinte aleg solutii pentru case inteligente

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VLAD ROVO, SOMFY ROMANIA: Tot mai multi proprietari de locuinte aleg solutii pentru case inteligente

Reporter: Cum au fost primele trei trimestre pentru companie in privinta cererii? Vlad Rovo: Primele trei trimestre ale anului ne-au adus o crestere atat pe segmentul de automatizare pentru rulouri si pentru produse de umbrire pentru interior: perdele si draperii, cat si o crestere a ponderii de produse pentru smart home. continuă pe Ziarul Bursa

Romania solicita mai multi militari americani

Bogdan Aurescu cere secretarului de stat american, Mike Pompeo, cresterea participarii aliate la Brigada Multinationala din Romania, precum si sporirea prezentei navale si aeriene aliate la Marea Neagra. Totul in contextul in care generalul r) american Ben Hodges a declarat ca urmatorul cel mai probabil conflict intre Rusia si NATO va fi in Marea Neagra.

Prezenta record la vot, in diaspora. Tarile cu cei mai multi alegatori din strainatate

Vot diaspora, alegeri prezidentiale 2019, turul doi, prezenta record. Romanii din strainatate s-au mobilizat masiv. Tarile cu cei mai multi alegatori din strainatate. Prezenta record la vot, in diaspora Romanii din Diaspora s-au mobilizat masiv in primele doua zile de vot, iar in cea de-a treia e asteptat sa cada recordul de peste 670. 000 stabilit .

Clipe de cosmar in centrul Capitalei! Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multi trecatori. Ce au descoperit politistii. Video

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat, vineri seara, 22 noiembrie, mai multi trecatori, in Capitala. Ce au descoperit politistii? Atac in centrul Capitalei. Un barbat inarmat cu un cutit a asaltat mai multi trecatori Un barbat inarmat cu un cutit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat, vineri seara, in .

Alerta in Bucuresti! Un barbat inarmat cu un cutit a atacat mai multi trecatori in Capitala - VIDEO

Un barbat inarmat cu un cutit a atacat, vineri seara, mai multi trecatori pe o strada din Bucuresti.

Targul de Turism: mai multi romani si-au cautat vacante anul acesta, iar cele mai populare destinatii raman Grecia, Turcia si Bulgaria

Editia din noiembrie 2019 a Targului de Turism de la Romexpo, Bucuresti, a fost vizitata de mai multi romani comparativ cu anul trecut, care si-au cautat vacante in Grecia, Turcia, Bulgaria, Portugalia, Danemarca, Norvegia, Suedia si Rusia, potrivit.

The Economist: Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din Uniunea Europeana

Sistemul de sanatate din Romania, cel mai slab din UE, se lupta pentru a se reforma, iar cresterea salariilor si incercarile de diminuare a coruptiei pot fi considerate un inceput, potrivit unei analize The Economist. Totusi, in ciuda dublarii salariilor in ultimii ani, coruptia, investitiile insuficiente si exodul personalului medical raman o plaga, noteaza jurnalistii The Economist.

EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE. Noi informatii de la ora 16.00. Diferenta E TOT MAI MARE!

Cu mai putin de patru ore inainte de incheierea votarii in Romania, diferenta dintre cei doi candidati la presedintie, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, e tot.

Prezenta de peste 200% intr-o sectie de votare. Votantii de pe listele suplimentare, de aproape noua ori mai multi

In doua sectii de votare din judetul Salaj, prezenta la urne a depasit 100% inca dinainte de ora 12. Pe listele suplimentare au votat mai multe persoane decat numarul alegatorilor de pe listele permanente.

Alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Topul sectiilor din strainatate cu cei mai multi votanti. Londra conduce

In diaspora, cel mai mare numar de votanti in turul al doilea al prezidentialelor era duminica, la ora 12. 30, la sectii de votare din Londra - peste 4. 000, Bruxelles - peste 3. 200 si Roma.

Alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Topul sectiilor din strainatate cu cei mai multi votanti. Londra conduce

In diaspora, cel mai mare numar de votanti in turul al doilea al prezidentialelor era duminica, la ora 12. 30, la sectii de votare din Londra - peste 4. 000, Bruxelles - peste 3. 200 si Roma.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )