Libnet.ro
UNICEF

12:45

Vlad Voiculescu, apel la ministrul Sanatatii in cazul tinerei din Mehedinti incendiate: Duceti fata intr-un centru specializat unde sa aiba o sansa la viata!

Adevărul Adevărul,
Vlad Voiculescu, apel la ministrul Sanatatii in cazul tinerei din Mehedinti incendiate: Duceti fata intr-un centru specializat unde sa aiba o sansa la viata!

Fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu a transmis, sambata, un mesaj actualului ministru Nelu Tataru, in cazul tinerei din Mehedinti incendiate de un barbat condamnat pentru mai multe crime si eliberat dupa 25 de ani de detentie, aflata in stare grava, cu arsuri pe aproape 90% din corp, ca aceasta sa fie dusa intr-un centru specializat, unde sa aiba o sansa la viata. continuă pe Adevărul

Ce spune ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre reluarea slujbelor in biserici dupa 15 iunie, asa cum a solicitat BOR

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a reactionat dupa ce Patriarhia Romana a cerut ca slujbele sa se poata desfasura in interiorul bisericilor. Ministrul Nelu Tataru a preciat ca aceasta masura nu.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru despre testarea pentru COVID-19 din Bucuresti: Nu este un studiu pe care sa il luam in considerare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat miercuri ca testele aplicate in Bucuresti pentru depistarea anticorpilor la COVID-19 nu reprezinta un studiu pe care Ministerul Sanatatii sa il ia in.

Ministrul Sanatatii, declaratii despre reluarea slujbelor in biserici si revenirea suporterilor pe stadioane

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, miercuri seara, despre masurile care se au in vedere din 15 iunie si a explicat ca meciurile se vor juca in continuare fara spectatori pentru ca la bucuria unui gol o galerie nu poate pastra distantare sociala. De asemenea, ministrul a explicat ca reluarea slujbelor in lacasurile de cult nu este luata in calcul deocamdata.

Ce le raspunde ministrul Sanatatii reprezentantilor Patriarhiei, care au cerut reluarea grabnica a slujbelor in biserici

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le raspunde reprezentantilor Patriarhiei Romane, care au cerut joi revenirea grabnica la oficierea slujbelor religioase si in interiorul bisericilor. Tataru spune ca nu este posibil din 15 iunie, in conditiile in care inca exista transmitere a coronavirusului in comunitate si sunt active peste 4. 000 de cazuri, si ca o astfel de decizie va fi luata in masura in care va scadea transmiterea comunitara, dar nu mai devreme de 1 iulie.

FOTO Ministrul Sanatatii, in vizita la Spitalul Judetean din Alba Iulia. Cum a fost gestionata epidemia de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este prezent vineri, 12 iunie, la Alba Iulia, unde se intalneste cu reprezentanti ai autoritatilor judeaene si locale si viziteaza unitati sanitare.

Ministrul Sanatatii: La urmatoarea relaxare poate ne gandim si la spectatori

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, ca la urmatoarea relaxare a restrictiilor impuse din cazua pandemiei de coronavirus va fi luat in calcul accesul spectatorilor pe stadioane la meciurile de fotbal.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Meciurile de fotbal se vor juca fara spectatori. Cand s-ar putea redeschide portile pentru suporteri

Fotbalul romanesc se va relua in curand. Dar se vor desfasura partidele din campionatul intern cu spectatori pe stadion? Pozitia lui Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, este ferma. in aceasta.

Ministrul Sanatatii: Nu sta in picioare varianta starii de alerta doar in anumite zone pentru ca avem focare peste tot Da, Romania este in pericol sanitar

Instituirea starii de alerta doar in anumite zone nu sta in picioare pentru ca exista focare de coronavirus peste tot, iar relaxarea graduala a masurilor, astfel incat din luna august sa putem reveni la o viata normala se poate face doar intr-un astfel de cadru, in care autoritatile au parghii legale sa intervina, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. De exemplu, obligatia de a purta masca ar fi la limita legii, pentru ca s-ar incalca drepturi, iar restaurantele nu ar mai putea fi tinute inchise, daca starea de alerta nu va fi prelungita. Nu mai putem restrictona absolut nimic, a afirmat Tataru. Tataru: Nu putem restrictiona o gradinita de stat sa se deschida, daca aplica aceleasi norme ca o gradinita privataArafat: Cazurile pot creste din nou si ne-am apropiat de zona de nesiguranta.

Maia Sandu, despre evolutia alarmanta privind COVID-19: Presedintele, prim-ministrul sau macar ministrul Sanatatii trebuiau sa-si dea demult demisia

Lidera PAS, Maia Sandu, considera ca presedintele, prim-ministrul sau macar ministrul Sanatatii trebuiau sa-si dea demult demisia pentru gestionarea proasta a pandemiei COVID-19 in R. Moldova. Ex-premierul spune ca Dodon si guvernul lui au lasat oamenii de izbeliste.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in control pentru a vedea daca spitalele au fost deschise pentru bolnavii cronici

Nelu Tataru a mers, astazi, in control la doua spitale de urgenta din Bucuresti: Floreasca si Universitar pentru a verifica in ce fel sunt puse in practica dispozitiile prin care spitalele trebuie redeschise pentru pacientii cronici.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )