Libnet.ro
UNICEF

20:16

Ministrul Sanatatii: La urmatoarea relaxare poate ne gandim si la spectatori

Adevărul Adevărul,
Ministrul Sanatatii: La urmatoarea relaxare poate ne gandim si la spectatori

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, ca la urmatoarea relaxare a restrictiilor impuse din cazua pandemiei de coronavirus va fi luat in calcul accesul spectatorilor pe stadioane la meciurile de fotbal. continuă pe Adevărul

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Meciurile de fotbal se vor juca fara spectatori. Cand s-ar putea redeschide portile pentru suporteri

Fotbalul romanesc se va relua in curand. Dar se vor desfasura partidele din campionatul intern cu spectatori pe stadion? Pozitia lui Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, este ferma. in aceasta.

Ministrul Sanatatii, declaratii despre reluarea slujbelor in biserici si revenirea suporterilor pe stadioane

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, miercuri seara, despre masurile care se au in vedere din 15 iunie si a explicat ca meciurile se vor juca in continuare fara spectatori pentru ca la bucuria unui gol o galerie nu poate pastra distantare sociala. De asemenea, ministrul a explicat ca reluarea slujbelor in lacasurile de cult nu este luata in calcul deocamdata.

Ministrul Sanatatii: Nu sta in picioare varianta starii de alerta doar in anumite zone pentru ca avem focare peste tot Da, Romania este in pericol sanitar

Instituirea starii de alerta doar in anumite zone nu sta in picioare pentru ca exista focare de coronavirus peste tot, iar relaxarea graduala a masurilor, astfel incat din luna august sa putem reveni la o viata normala se poate face doar intr-un astfel de cadru, in care autoritatile au parghii legale sa intervina, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. De exemplu, obligatia de a purta masca ar fi la limita legii, pentru ca s-ar incalca drepturi, iar restaurantele nu ar mai putea fi tinute inchise, daca starea de alerta nu va fi prelungita. Nu mai putem restrictona absolut nimic, a afirmat Tataru. Tataru: Nu putem restrictiona o gradinita de stat sa se deschida, daca aplica aceleasi norme ca o gradinita privataArafat: Cazurile pot creste din nou si ne-am apropiat de zona de nesiguranta.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru despre testarea pentru COVID-19 din Bucuresti: Nu este un studiu pe care sa il luam in considerare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat miercuri ca testele aplicate in Bucuresti pentru depistarea anticorpilor la COVID-19 nu reprezinta un studiu pe care Ministerul Sanatatii sa il ia in.

Gradinitele si cresele de stat ar putea fi redeschise dupa 15 iunie. Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Decizia revine autoritatilor locale

Autoritatile locale vor putea decide sa deschida, dupa 15 iunie, gradinitele, cresele si unitatile de tip after-school de stat, a anuntat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, marti seara, la.

Ministrul Sanatatii reactioneaza la interviul cu Radu Ganescu aparut in Adevarul: Trebuie sa redeschidem spitalele!

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a cerut directiilor de sanatate publica sa evalueze de urgenta situatia in spitalele care trateaza bolnavi COVID pentru a se putea redeschide accesul si pentru pacientii cu boli netransmisibile. Presedintele Coalitiei Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice COPAC), Radu Ganescu a vorbit intr-un interviu pentru Adevarul, despre bataia de joc din sistemul public de sanatate.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in control pentru a vedea daca spitalele au fost deschise pentru bolnavii cronici

Nelu Tataru a mers, astazi, in control la doua spitale de urgenta din Bucuresti: Floreasca si Universitar pentru a verifica in ce fel sunt puse in practica dispozitiile prin care spitalele trebuie redeschise pentru pacientii cronici.

Ciolacu: De trei luni, Nelu Tataru face doar exercitii de imagine

Marcel Ciolacu l-a acuzat pe ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ca, de trei luni face doar exercitii de imagine.

Vesti proaste de la Nelu Tataru: Starea de alerta s-ar putea prelungi dupa 15 iunie

Vesti proaste de la ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Starea de alerta are toate sansele sa fie prelungita. Astfel, masurile de restrictie si amenzile impuse dupa data de 15 mai ar putea fi mentinute si dupa trecerea celor 30 de zile decise initial.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )