Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Voiculescu: Per total campania de vaccinare merge bine, dar sunt si probleme pe care le stim si nu ne putem face ca nu exista

B1 B1,
Vlad Voiculescu: Per total campania de vaccinare merge bine, dar sunt si probleme pe care le stim si nu ne putem face ca nu exista

Vlad Voiculescu,ministrul Sanatatii, a declarat caper total campania de vaccinare merge bine, dar sunt si anumite probleme care sunt cunoscute. Ce va spun eu si discutam si intern, per. continuă pe B1

Vlad Voiculescu anunta controale la centrele de vaccinare si sanctiuni pentru coordonatorii acestora, dupa ce s-ar fi vaccinat peste 1.000 de oameni aflati in etapa III

Peste 1. 300 de persoane care sunt incluse in etapa a treia de vaccinare impotriva COVID-19 apar in registrul national de vaccinari, ceea ce inseamna fie ca au sarit randul, fie ca este o eroare, a anuntat ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu. El a spus ca vor fi facute controale la centrele de vaccinare, ca medicii coordonatori ai centrelor unde sunt descoperite astfel de probleme vor fi cercetati disciplinar, iar Guvernul va decide sanctiuni pentru situatiile in care nu este respectata strategia de vaccinare.

Vlad Voiculescu anunta controale la centrele de vaccinare anti-COVID

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat astazi la Guvern ca vor fi efectuate controale la centrele de vaccinare anti-COVID iar pentru neregulile depistate vor fi aplicate sanctiuni.

VLAD VOICULESCU: Sanctiunile pentru nerespectarea regulilor de vaccinare anti-COVID definite, cel mai probabil, saptamana viitoare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a informat, astazi, ca sanctiunile pentru nerespectarea criteriilor de vaccinare anti-COVID vor fi definite, cel mai probabil, saptamana viitoare.

Peste 1.300 de persoane posibil sa fi sarit randul la vaccinare. Vlad Voiculescu: Romania nu e sat fara caini. Vor exista sanctiuni (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat ca e posibil ca peste 1. 300 de persoane sa fi sarit randul la vaccinarea anti-COVID-19. Se vor face anchete la nivelul centrelor de vaccinare, iar coordonatorii ca.

PSD va depune o motiune simpla impotriva lui Vlad Voiculescu. Marcel Ciolacu: Poate nu intelege ca pandemia tine de Ministerul Sanatatii Nu exista un plan coerent de vaccinare

PSD va depune o motiune simpla impotriva ministrului Sanatatii, incepand cu 1 februarie, data la care debuteaza sesiunea parlamentara, a anuntat Marcel Ciolacu, care spune despre Vlad Voiculescu ca nu are i.

VLAD VOICULESCU: Daca raman doze de vaccin, acestea sa se repartizeaze persoanelor eligibile in etapa a doua

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca, dupa imunizarea anti-COVID a celor programati intr-o zi, in cazul in care raman doze de vaccin acestea trebuie sa fie repartizate celor eligibili in a doua etapa de vaccinare.

Bogdan Oprea, paramedic si fost purtator de cuvant al lui Traian Basescu la Administratia Prezidentiala, va fi purtatorul de cuvant al ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Bogdan Oprea, paramedic si fost purtator de cuvant al lui Traian Basescu la Administratia Prezidentiala, va fi purtatorul de cuvant al ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Vlad Voiculescu l-a numit astazi pe Bogdan Oprea in functia de consilier la Cabinetul Ministrului, cu atributii de purtator de cuvant. Oprea este specialist in comunicare cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, in administratia publica la nivel inalt. Este de asemenea cadru universitar.

Vlad Voiculescu: 30% dintre vaccinari sunt in afara platformei de programare (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, sustine ca 30% dintre vaccinari nu se regasesc in platforma de programare, o vulnerabilitate pe care a semnalat-o Comitetului National de coordonare a.

Vlad Voiculescu: in momentul acesta, avem mai putine doze de vaccin decat am avea nevoie Premierul si-a exprimat disponibilitatea de a asigura resursele pentru procurarea tuturor vaccinurilor disponibile (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat ca la ora actuala Romania are mai putine doze de vaccin decat ar fi nevoie. Totodata, demnitarul a precizat ca premierul Florin Citu si-a exprimat.

Fostul purtator de cuvant al lui Basescu, numit consilier de imagine al lui Vlad Voiculescu

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, l-a numit miercuri pe Bogdan Oprea, fost purtator de cuvant al presedintelui Traian Basescu, in functia de consilier cu atributii de purtator de cuvant.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )