Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vlad Voiculescu: in momentul acesta, avem mai putine doze de vaccin decat am avea nevoie Premierul si-a exprimat disponibilitatea de a asigura resursele pentru procurarea tuturor vaccinurilor disponibile (VIDEO)

B1 B1,
Vlad Voiculescu: in momentul acesta, avem mai putine doze de vaccin decat am avea nevoie Premierul si-a exprimat disponibilitatea de a asigura resursele pentru procurarea tuturor vaccinurilor disponibile (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat ca la ora actuala Romania are mai putine doze de vaccin decat ar fi nevoie. Totodata, demnitarul a precizat ca premierul Florin Citu si-a exprimat. continuă pe B1

Transa a sase de vaccinPfizer BioNTech. Timisoara primeste din nou cele mai putine doze

A sasea transa de vaccinuri Pfizer BioNTech soseste luni in tara. Este vorba despre 92. 430 doze, care vor fi aduse pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca si Timisoara. in Banat ajunge, si de aceasta data, cantitatea cea mai mica de vaccinuri.

VLAD VOICULESCU: Daca raman doze de vaccin, acestea sa se repartizeaze persoanelor eligibile in etapa a doua

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca, dupa imunizarea anti-COVID a celor programati intr-o zi, in cazul in care raman doze de vaccin acestea trebuie sa fie repartizate celor eligibili in a doua etapa de vaccinare.

Ministrul Sanatatii: 30% din vaccinari sunt in afara platformei de programare Avem mai multe centre cu circuit inchis decat centre cu circuit deschis

Treizeci la suta dintre vaccinari sunt facute in afara platformei de programare, pentru ca oamenii merg direct si se vaccineaza la centre unde se lucreaza inca pe hartie, potrivit ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. El spune ca sunt doua vulnerabilitati in campania de vaccinare.

VLAD VOICULESCU: Sanctiunile pentru nerespectarea regulilor de vaccinare anti-COVID definite, cel mai probabil, saptamana viitoare

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a informat, astazi, ca sanctiunile pentru nerespectarea criteriilor de vaccinare anti-COVID vor fi definite, cel mai probabil, saptamana viitoare.

Doliu in familia ministrului Sanatatii. Vlad Voiculescu si-a pierdut ambele bunici in mai putin de o luna

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, este in doliu, dupa ce si-a pierdut ambele bunici in mai putin de o luna.

Vlad Voiculescu: Redeschiderea scolilor, pusa in pericol. Noua tulpina COVID, risc mare de a produce un nou val al pandemiei

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, sustine ca noua tulpina de COVID-19 este una extrem de agresiva si riscam un nou val de infectari, mai ales in contextul relaxarii unor masuri, incepand de luni.

Bogdan Oprea, paramedic si fost purtator de cuvant al lui Traian Basescu la Administratia Prezidentiala, va fi purtatorul de cuvant al ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu

Bogdan Oprea, paramedic si fost purtator de cuvant al lui Traian Basescu la Administratia Prezidentiala, va fi purtatorul de cuvant al ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu. Vlad Voiculescu l-a numit astazi pe Bogdan Oprea in functia de consilier la Cabinetul Ministrului, cu atributii de purtator de cuvant. Oprea este specialist in comunicare cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, in administratia publica la nivel inalt. Este de asemenea cadru universitar.

Vlad Voiculescu anunta controale la centrele de vaccinare anti-COVID

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat astazi la Guvern ca vor fi efectuate controale la centrele de vaccinare anti-COVID iar pentru neregulile depistate vor fi aplicate sanctiuni.

Vlad Voiculescu: Per total campania de vaccinare merge bine, dar sunt si probleme pe care le stim si nu ne putem face ca nu exista

Vlad Voiculescu,ministrul Sanatatii, a declarat caper total campania de vaccinare merge bine, dar sunt si anumite probleme care sunt cunoscute. Ce va spun eu si discutam si intern, per.

Vlad Voiculescu: 30% dintre vaccinari sunt in afara platformei de programare (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, sustine ca 30% dintre vaccinari nu se regasesc in platforma de programare, o vulnerabilitate pe care a semnalat-o Comitetului National de coordonare a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )