Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Draghia doneaza cei 100.000 de euro castigati la Exatlon

ADPM ADPM,
Vladimir Draghia doneaza cei 100.000 de euro castigati la Exatlon

Vladimir Draghia a castigat concursul Exatlon si, implicit, premiul cel mare de 100. 000 de euro. Chiar daca ar fi avut nevoie de acesti bani, avand si un copil mic de crescut, el a decis sa doneze suma. Iata unde se vor duce banii. continuă pe ADPM

Continua RAZBOIUL TOTAL intre Ionut Jaguarul si Vladimir Draghia: Ce se intampla cu finalistii Exatlon Romania e fara precedent!

Ionut de la Exatlon a refuzat oferta lui Vladimir Draghia de a-i plati nunta, la aproape o saptamana de la incheierea competitiei din Republica Dominicana. Vladimir Draghia a fost desemnat castigatorul.

Reactia lui Vlad Voiculescu dupa ce Vladimir Draghia a anuntat ca va dona premiul castigat la Exatlon organizatiei MagiCamp

Vladimir Draghia 32 de ani) este castigatorul Exatlon si al premiului in valoare de 100. 000 de euro. Actorul a declarat ca banii vor ajunge la MagiCamp, organizatie care ajuta copiii bolnavi de cancer. Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii si fondatorul organizatiei, a comentat gestul actorului.

Cum raspunde Vladimir Draghia atacurilor lansate de Ionut dupa finala Exatlon: Se folosea de lacrimi pentru a indupleca telespectatorii

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon, i-a dat replica adversarului sau din finala, Ionut Sugacevschi, dupa ce razboinicul a afirmat despre faimos ca nu este omul care vrea sa para si ca s-a simtit ofensat de oferta actorului de a-i plati nunta.

Familia lui Vladimir Draghia: ele l-au asteptat luni de zile acasa!

Vladimir Draghia, castigatorul primului sezon al emisiunii Exatlon, a fost sustinut si asteptat acasa de sotia si fiica lui. Alice si Zora i-au fost alaturi pe toata durata competitiei, iar zilele trecute au avut prima aparitie publica impreuna. Iata ce s-a intamplat.

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon, imagini superbe cu iubita si fetita lui la prima iesire in public dupa concurs

El este marele castigator al trofeului Exatlon 2018, iar Vladimir Draghia a participat la primul eveniment public de cand s-a intors in Romania, alaturi de familia sa.

Ce a facut Vladimir Draghia la finalul Exatlon l-ar putea costa premiul: Cand se va lua decizia finala... (FOTO)

Exatlon s-a terminat iar concurentii s-au intors acasa. Vladimir Draghia, marele castigator al competitiei, si-a facut un selfie alaturi de fostii sai adversari din echipa Razboincilor, semn ca.

Vladimir Draghia a ajuns in Romania! Imagini emotionante de la revederea dintre castigatorul Exatlon, iubita lui si fiica celor doi

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon Romania, a ajuns, duminica noapte, pe aeroportul Otopeni, acesta fiind asteptat de iubita lui, Alice, de fetita lor, Zora, dar si de o multime de fani. Probabil ca.

SOC: Vladimir Draghia, de URGENTA la spital! Din pacate, medicii au facut ANUNTUL

Faimosul Vladimir Draghia a castigat marea competitie Exatlon si mult ravnitul trofeu, insa a platit un sacrificiu mare pentru asta, ajungand direct la spital. CLICK AICI - Totul despre casatoria Ginei.

Ionut JAGUARUL, acuzatii HALUCINANTE la adresa lui Vladimir Draghia: Nu pot sa accept asa ceva...

Ionut Jaguarul Sugacesvchi, suparat ca a pierdut finalaExatlon Romania, il acuza pe Vladimir Draghia si sustine caacesta nu este deloc omul pe care il vedem la televizor.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )