Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vladimir Plahotniuc a PARASIT Republica Moldova! Anuntul OFICIAL facut in timpul noptii

B1 B1,
Vladimir Plahotniuc a PARASIT Republica Moldova! Anuntul OFICIAL facut in timpul noptii

In plin conflict politic la Chisinau, liderul PDM a plecat pentu cateva zile din tara sa-si vada familia, anunta Unimedia. md. Informatia a fost publicata inr-un comunicat pe site-ul PD, dar care nu a. continuă pe B1

VIDEO Plahotniuc ar fi parasit Republica Moldova? Mai multe avioane private au decolat din Chisinau, dupa ce PDM a anuntat ca pleaca de la guvernare

Agitatie mare pe Aeroportul International Chisinau vineri, 14 iunie, odata cu anuntul democratilor lui Vlad Plahotniuc ca se retrag de la guvernare pentru ca puterea sa fie preluata de alianta PSRM - ACUM. Mai multe avioane private au decolat de pe Aeroport. Mai multe surse de presa sustin ca in unul dintre avioane s-ar fi aflat si familia deputatului Ilan Sor.

Fuge Plahotniuc din Republica Moldova? (VIDEO)

Cinci avioane charter si-au luat zborul de pe Aeroportul Chisinau, dupa anuntul Partidului Democrat din Republica Moldova, de vineri, ca se retrage de la putere si ca membrii Guvernului Pavel Filip au renuntat.

Vladimir Putin, despre Republica Moldova: Evident ca il vom sustine pe Igor Dodon si partenerii sai de coalitie pentru a scapa pentru totdeauna de oamenii care au uzurpat puterea (VIDEO)

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a declarat ca puterea in Republica Moldova a fost totalmente uzurpata de oligarhi, astfel ca ceea ce fac acum presedintele moldovean Igor Dodon si partenerii sai de coalitie.

Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova

Liderul Partidului Democrat din Republica Moldova, Vlad Plahotniuc, a parasit Republica Moldova. intr-un comunicat de presa, se spune ca in legatura cu speculatiile aparute in presa despre asa-zisa.

VLADIMIR PUTIN: Puterea in Republica Moldova a fost uzurpata de oligarhi

Presedintele rus Vladimir Putin a promis sustinere coalitiei Dodon - Sandu pentru a scapa pentru totdeauna de oamenii care au uzurpat puterea, onsiderand ca, in Republica Moldova, oligarhii au acaparat toate institutiile de stat.

Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova. Ce spune Maia Sandu desre riscul ca acesta sa fuga din tara

PDM a anuntat oficial ca Vlad Plahotniuc a parasit, pentru un moment, Republica Moldova. Totul s-a petrecut in miez de noapte. Problemele pentru moldoveni sunt de departe de a-si gasi o rezolvare. Ce se petrece acum? Vlad Plahotniuc a plecat din Republica Moldova Aeroportul International din Chisinau este plin de agitatie. Anuntul de retragere a .

Democratii lui Plahotniuc, scrisoare catre toate ambasadele din Republica Moldova: Guvernul Filip este unicul legitim Dodon este vasalul Rusiei, fiind dependent financiar de Moscova

Partidul Democrat din Republica Moldova, formatiunea controlata de Vladimir Plahotniuc, le-a expediat ambasadelor acreditate la Chisinau o scrisoare, prin care le informeaza ca Guvernul Filip este unicul.

Presa rusa: Dmitri Kozak despre ce i-a propus Moscovei oligarhul moldovean Vladimir Plahotniuc

Publicatia ruseasca Kommersant i-a luat un interviu vicepremierul Federatiei Ruse Dmitri Kozak in care se discuta pozitia Moscovei in legatura cu Republica Moldova si acuzatiile lui Plahotniuc, referitoare la faptul ca Rusia i-ar fi propus sa solutioneze conflictul transnistrean prin intermediul federalizarii republicii, citeaza Rador. Kozak sustine ca a fost exact invers si ca Plahotniuc a venit cu aceasta propunere: Am vazut cu uimire propunerile Partidului Democrat, un partid in mod fatis antirusesc, cu reorientarea spre Rusia, si la reglementarea conflictului transnistrean, pe baza federalizarii Republicii Moldova.

Rasturnare de situatie in Republica Moldova. Ce s-a intamplat cu Guvernul de la Chisinau

Criza din Republica Moldova pare sa scada in intensitate, dupa ce Vladimir Cebotari, vicepresedinte al PDM, partid fondat de Vladimir Plahotniuc, a anuntat ca Guvernul Pavel Filip va demisiona si va lasa Guvernul Maia Sandu sa preia conducerea tarii, informeaza presa moldoveneasca. Guvernul de la Chisinau demisioneaza Dupa o saptamana in care au pazit cladirea .

UPDATE Partidul oligarhului Plahotniuc se RETRAGE de la putere in Republica Moldova. Maia Sandu:in sfarsit am castigat in fata raului (VIDEO)

Criza politica din Republica Moldova este pe punctul de a se rezolva. Oligarhul Vlad Plahotniuc a decis sa predea pasnic puterea, dupa ce toate marile puteri l-au somat sa renunte la guvernare. Dupa ce, vineri,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4732 seconds )