Libnet.ro
UNICEF

11:15

Vladimir Putin: Cadavrul lui Lenin trebuie sa ramana in Piata Rosie

Hotnews Hotnews,
 Vladimir Putin: Cadavrul lui Lenin trebuie sa ramana in Piata Rosie

Nimeni nu trebuie sa se atinga de Lenin: presedintele rus Vladimir Putin a afirmat joi ca ramasitele revolutionarului bolsevic, conservate intr-un mausoleu in Piata Rosie din Moscova, nu trebuie mutat, scrie AFP. continuă pe Hotnews

VLADIMIR PUTIN: Nimeni nu cunoaste cauzele modificarii climei mondiale

Nimeni nu poate spune cu certitudine care este cauza modificarilor climatice, a declarat joi presedintele rus Vladimir Putin, punand in discutie cvasi-consensul stiintific cu privire la reposabilitatea umana, relateaza AFP.

Vladimir Putin anunta o schimbare istorica a Constitutiei ruse: Ce s-ar putea intampla cu mandatul presedintelui

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat joi, in cadrul conferintei de presa anuale, ca este deschis unei eventuale modificari a Constitutiei, in sensul sporirii puterii Parlamentului si limitarii.

Remarca enigmatica a lui Vladimir Putin legata de plecarea sa de la Kremlin in 2024

Ar putea pleca? Un comentariu enigmatic al lui Vladimir Putin privind limitarea numarului de mandate prezidentiale a relansat speculatiile legate de plecarea sa definitiva de la Kremlin in 2024, scrie AFP.

Vladimir Putin, de acord cu limitarea mandatelor prezidentiale. Cum vede liderul de la Kremlin modificarea Constitutiei Rusiei

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat joi ca ar accepta cresterea puterii parlamentului si a limitarii numarului d emandate prez identiale, in urma modificarii Constitutiei Rusiei. Aflat la putere.

VIDEO Vladimir Putin a tinut joi conferinta anuala: Vom furniza in continuare gaz prin Ucraina Acuzatiile contra lui Trump sunt complet inventate

Presedintele rus Vladimir Putin tine, joi conferinta anuala extinsa la care raspunde la intrebari pe mai multe teme. Liderul de la Kremlin a declarat ca este dispus la modificari ale constitutiei in privinta mandatelor prezidentiale, dar si ca vrea sa mentina tranzitul gazului rusesc prin Ucraina.

Poza care-ti arata ca Vladimir Putin intelege tehnologia la fel ca bunica ta

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, a fost surprins intr-o ipostaza inedita in biroul sau din Kremlin. O poza care-ti arata ca nu intelege tehnologia. Rusia e vazuta drept o.

Vladimir Putin: Procedura de destituire impotriva lui Donald Trump se bazeaza pe acuzatii inventate

Procedura de destituire din Congresul SUA impotriva presedintelui american Donald Trump pentru abuz de putere se bazeaza pe acuzatii complet inventate, a declarat joi presedintele rus Vladimir Putin, relateaza AFP si Reuters.

Vladimir Putin, reactie surpriza dupa punerea sub acuzare a lui Donald Trump: Procedura de destituire impotriva presedintelui SUA se bazeaza pe acuzatii inventate

Vladimir Putin ii ia apararea lui Donald Trump, dupa ceCamera Reprezentantilor a votatpentru inculparea presedintelui american, in vederea destituirii. Alesii americani au decis, prin.

Vladimir Putin: Armata Rusiei nu este implicata in conflictul din estul Ucrainei. Exista mercenari care lupta de ambele parti

Presedintele rus Vladimir Putin a respins din nou joi acuzatiile privind implicarea armatei Rusiei in conflictul din estul Ucrainei, spunand ca exista mercenari care lupta de ambele parti, relateaza DPA.

Igor Dodon se va intalni cu Vladimir Putin si Dmitri Kozak la sfarsitul acestei saptamani

Igor Dodon a anuntat ca va intreprinde o vizita de lucru in Federatia Rusa, in perioada 19-20 decembrie, unde va avea intrevederi cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, si cu vicepremierul rus, Dmitri Kozak.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )