Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vladimir Putin, despre Donald Trump: NU am niciun motiv sa-l ATAC

B1 B1,
Vladimir Putin, despre Donald Trump: NU am niciun motiv sa-l ATAC

Vladimir Putin si Donald Trump nu se vor intalni in curand. Purtatorul de cuvant al Kremlinului a precizat ca nu au avut loc pana acum discutii intre Moscova si Casa. continuă pe B1

Vladimir Putin, despre scandalul in care este implicat presedintele ales al SUA: Ma indoiesc ca Trump s-ar implica in asa ceva

Liderul Rusiei, Vladimir Putin a criticat marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Moscova, incercarile unora de a denigra imaginea presedintelui ales al SUA, Donald Trump, prin relatari despre.

Vladimir Putin, despre scandalul in care este implicat presedintele ales al SUA: Ma indoiesc ca Trump a fost la hotel cu femei de moralitatea indoielnica, cu toate ca prostituatele ruse sunt cel mai bune din lume (VIDEO)

Liderul Rusiei, Vladimir Putin a criticat marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Moscova, incercarile unora de a denigra imaginea presedintelui ales al SUA, Donald Trump, prin relatari despre.

Vladimir Putin: Cred ca oponentii lui Trump sunt dispusi sa puna la cale un Maidan la Washington, dupa modelul incercat la Kiev, pentru a opri investirea

Presedintele rus Vladimir Putin a criticat marti ceea ce a numit incercarile de a delegitimiza victoria electorala convingatoare a lui Donald Trump prin relatari despre presupuse intalniri ale acestuia cu prostituate la un hotel din Moscova, relateaza Agerpres citand agentia EFE. In opinia liderului de la Kremlin astfel de relatari fiind emblematice pentru nivelul considerabil al degradarii elitei politice in Occident, inclusiv in Statele Unite.

Europa risca sa fie prinsa in menghina unui pact ruso-american. O posibila intelegere dintre Donald Trump si Vladimir Putin aduce panica la Bruxelles

Prinsa intre Donald Trump si Vladimir Putin, Europa nu are alta alegere decat sa se afirme. Peste cateva zile, republicanul va fi investit presedinte al SUA si deja este perceput ca factor major de instabilitate.

Donald Trump vrea sa se intalneasca cu Vladimir Putin in cadrul unui summit desfasurat in Islanda

Presedintele ales american Donald Trump vrea sa se intalneasca cu omologul sau rus Vladimir Putin in cadrul unui summit Care sa se desfasoare in Islanda peste cateva saptamani, scrie duminica Sunday Times, citat de AFP. Summitul ar reprezenta si prima vizita oficiala in strainatate.

Donald Trump declara ca va ridica sanctiunile impuse Rusiei daca Moscova accepta reducerea armamentului nuclear

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, afirma, intr-un interviu acordat cotidianului The Times, ca ia in calcul ridicarea unor sanctiuni impuse Rusiei in cazul unui acord cu omologul sau rus, Vladimir Putin, privind reducerea armamentului nuclear, relateaza Reuters.

Presedintele ales al SUA, Donald Trump: Cel mai important lideru european, Angela Merkel, a facut o greseala catastrofala in ceea ce ii priveste pe imigranti

Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a criticat pe cancelarul Germaniei, afirmand ca Angela Merkel a comis o greseala uriasa prin acceptarea a cel putin un milion de imigranti in tara, scrie BBC.

Donald Trump ar putea ridica sanctiunile impuse Rusiei, daca Moscova coopereaza in domenii esentiale

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, sugereaza, intr-un interviu pentru The Wall Street Journal, ca ar fi deschis in ceea ce priveste ridicarea sanctiunilor impuse Rusiei. Trump spune ca sanctiunile vor fi mentinute cel putin pentru o perioada de timp, dar, in cazul in care Rusia va ajuta Statele Unite in domenii esentiale, precum lupta impotriva extremistilor jihadisti, atunci sanctiunile ar putea fi ridicate.

Donald Trump, prima lovitura MAJORA aplicata Rusiei

Intr-un interviu, presedintele ales al SUA, Donald Trump, a afirmat ca va mentine cel putin o vreme sanctiunile impotriva Rusiei instituite in decembrie de presedintele Barack Obama,.

Directorul CIA, AVERTISMENT pentru Donald Trump: Nu este vorba doar despre el, ci despre intreaga tara

Directorul in functie al CIA, John Brennan, i-a administrat duminica presedintelui ales al SUA, Donald Trump, o mustrare severa, sfatuindu-l sa nu absolve Rusia pentru recentele sale actiuni si.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )