Libnet.ro
UNICEF

07:15

Vladimir Putin, despre scandalul in care este implicat presedintele ales al SUA: Ma indoiesc ca Trump a fost la hotel cu femei de moralitatea indoielnica, cu toate ca prostituatele ruse sunt cel mai bune din lume (VIDEO)

B1 B1,
Vladimir Putin, despre scandalul in care este implicat presedintele ales al SUA: Ma indoiesc ca Trump a fost la hotel cu femei de moralitatea indoielnica, cu toate ca prostituatele ruse sunt cel mai bune din lume (VIDEO)

Liderul Rusiei, Vladimir Putin a criticat marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Moscova, incercarile unora de a denigra imaginea presedintelui ales al SUA, Donald Trump, prin relatari despre. continuă pe B1

Vladimir Putin, despre scandalul in care este implicat presedintele ales al SUA: Ma indoiesc ca Trump s-ar implica in asa ceva

Liderul Rusiei, Vladimir Putin a criticat marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Moscova, incercarile unora de a denigra imaginea presedintelui ales al SUA, Donald Trump, prin relatari despre.

Vladimir Putin, cadou INEDIT pentru Igor Dodon. Presedintele rus i-a oferit omologului sau HARTA Moldovei Mari

Igor Dodon a efectuat prima sa vizita oficiala in calitate de presedinte al Republicii Moldova. Acesta a mers la Moscova unde a avut o intrevedere cu Vladimir Putin. Liderul moldovean a primit un.

Vladimir Putin, despre Donald Trump: NU am niciun motiv sa-l ATAC

Vladimir Putin si Donald Trump nu se vor intalni in curand. Purtatorul de cuvant al Kremlinului a precizat ca nu au avut loc pana acum discutii intre Moscova si Casa.

Donald Trump vrea sa se intalneasca cu Vladimir Putin in cadrul unui summit desfasurat in Islanda

Presedintele ales american Donald Trump vrea sa se intalneasca cu omologul sau rus Vladimir Putin in cadrul unui summit Care sa se desfasoare in Islanda peste cateva saptamani, scrie duminica Sunday Times, citat de AFP. Summitul ar reprezenta si prima vizita oficiala in strainatate.

Vladimir Putin va discuta, marti, cu presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, despre conflictul inghetat din Transnistria si despre relatiile bilaterale economice dintre cele doua state

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se va intalni, marti, cu presedintele rus, Vladimir Putin, urmand sa discute despre relatiile bilaterale economice, comerciale, umanitare si culturale, informeaza serviciul de presa al Kremlinului, citat de Sputnik.

Republica Moldova vireaza inspre Moscova: Igor Dodon si Vladimir Putin au discutat despre imbunatatirea relatiilor (VIDEO)

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a efectuat o vizita oficiala la Moscova cu ocazia careia a fost primit la Kremlin de catre presedintele Vladimir Putin. Aceasta vizita marcheaza oficializarea.

Vladimir Putin si Igor Dodon discuta despre conflictul inghetat din Transnistria

Presedintele rus Vladimir Putin discuta marti cu omologul sau moldovean Igor Dodon, care se afla in vizita la Moscova de luni pana miercuri, despe relatiile bilaterale economice, comerciale, umanitare si culturale, potrivit serviciului de presa al Kremlinului, inclusiv despre conflictul inghetat din Transnistria, scrie News. ro, citand Sputnik News.

Vladimir Putin a vorbit despre federalizarea Republicii Moldova, in contextul vizitei lui Igor Dodon la Moscova: Sper sa revenim la acest plan nu doar cu vorbe, ci cu fapte

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, marti, intr-o conferinta de presa comuna cu omologul sau moldovean Igor Dodon, ca isi doreste ca cele doua tari sa ajunga la un compromis pentru solutionarea problemelor din Transnistria.

Vladimir Putin: Cred ca oponentii lui Trump sunt dispusi sa puna la cale un Maidan la Washington, dupa modelul incercat la Kiev, pentru a opri investirea

Presedintele rus Vladimir Putin a criticat marti ceea ce a numit incercarile de a delegitimiza victoria electorala convingatoare a lui Donald Trump prin relatari despre presupuse intalniri ale acestuia cu prostituate la un hotel din Moscova, relateaza Agerpres citand agentia EFE. In opinia liderului de la Kremlin astfel de relatari fiind emblematice pentru nivelul considerabil al degradarii elitei politice in Occident, inclusiv in Statele Unite.

Vladimir Putin, catre Igor Dodon: Moldova este un partener important al Rusiei in regiune

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a intalnit marti, 17 ianuarie, la Moscova, cu presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin s-a aratat optimist in privinta relansarii relatiilor moldo-ruse dupa vizita lui Igor Dodon.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )