Libnet.ro
UNICEF

14:15

Vladimir Putin i-a transmis condoleante lui Donald Trump

B1 B1,
Vladimir Putin i-a transmis condoleante lui Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis luni condoleante omologului sau american, Donald Trump, dupaatacul armat din aceastadimineatain care 58 de oameni au fost ucisi si. continuă pe B1

Vladimir Putin i-a transmis condoleante lui Donald Trump: Atacul armat din Las Vegas este socant prin cruzimea sa

Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis luni condoleante omologului sau american, Donald Trump, dupa atacul armat din aceasta dimineata in care 58 de oameni au fost ucisi si alti 515 au fost raniti, cel mai sangeros atac de acest fel din istoria moderna a Statelor Unite, relateaza Reuters.

Donald Trump, primul mesaj despre atacul armat din Las Vegas

Donald Trump este profund marcat de consecintele atacului terorist din Las Vegas, astfel a transmis pe twitter un mesaj de condoleante pentru victimele si familiile atacului armat, potrivit.

Primul mesaj al lui Donald Trump, dupa atacul armat din Las Vegas

Presedintele Statelor Unite ale Americii a avut prima reactie in urma atacului armat din Las Vegas, in timpul unui concert de muzica conuntry. Donald Trump transmite condoleante victimelor atentatului.

Anuntul facut de Donald Trump privind Coreea de Nord: I-am spus lui Rex Tillerson, minunatul nostru Secretar de Stat, ca...

Presedintele american Donald Trump i-a transmis secretarului de stat Rex Tillerson sa nu-si mai piarda vremea cu Coreea de Nord, la o zi dupa ce seful diplomatiei dezvaluise ca Washingtonul se.

Donald Trump despre tragedia din Las Vegas: Masacrul a fost un act ce reprezinta raul absolut!

Presedintele american Donald Trump a denuntat luni un act ce reprezinta raul absolut, dupa masacrul din Las Vegas soldat cu cel putin 50 de morti si peste 400 de raniti, fara a mentiona.

Numarul refugiatilor acceptati in Statele Unite, redus de Donald Trump la un minim al ultimilor 10 ani

Maximum 45. 000 de refugiati din intreaga lume vor fi primiti in 2018 in Statele Unite, a anuntat miercuri oficiali din administratia lui Donald Trump, conform CNN. Acest numar redus de Donald.

Donald Trump despre atacul armat din Las Vegas: Reprezinta raul absolut

Atacul armat din Las Vegas, soldat cu 58 de morti si 515 raniti, cel mai sangeros atac de acest fel din istoria moderna a Statelor Unite, reprezinta raul absolut, a afirmat luni presedintele american Donald Trump, el subliniind ca aceasta drama readuce in atentie problema vanzarii de arme de foc in SUA, relateaza AFP.

Donald Trump, despre discutiile cu Coreea de Nord: I-am spus lui Rex Tillerson ca isi pierde timpul

Liderul SUA, Donald Trump este de parere ca secretarul de stat american, Rex Tillerson, isi pierde timpul incercand sa discute cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un. I-am spus lui.

Atac la adresa lui Donald Trump: Vei merge direct in Iad. Nu vei sta deloc la coada

Critici dure la adresa lui Donald Trump. Presedintele american a publicat numeroase mesaje pe Twitter prin care ii critica pe oamenii din Puerto Rico, insula devastata de uraganul Maria. Cel mai virulent.

SUA: Donald Trump va lua o decizie in privinta Fed in urmatoarele doua-trei saptamani

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat vineri ca, in doua-trei saptamani, va lua o decizie in legatura cu presedintia Rezervei Federale Americane Fed), transmite AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )